lucylliana
    1. júl 2021    Čítané 215x

    Naše prvé zúbky s Camiliou

    Asi ako každá mamička som mala obavy, ako bude moje dieťa zvládať rast prvých zúbkov hlavne potom, sko som počula od kamarátok, ako vie detičky rast zúbkov potrápiť. Mala som veľa otázok. Ako to bude moj syn znášať? Bude mrzutý, uplakaný? Ako bude v noci spinkať? Ako bude papať? Preplače polku noci? Bude mať teplotu či hnačku? Ako mu budem vedieť uľaviť a pomôcť?

    Na väčšinu otázok som našla odpoveď práve pri Camilii, preto som sa prihlásila aj do testovania.

    My a Camilia:

    Vždy, keď bol Andrejko nekľudný, uplakaný alebo nevedel v noci poriadne spinkať, som siahla po Camilii. Chvíľu po podaní sa zmenil zasa na to naše vysmiate slniečko či kľudne spiace dieťa. Som rada, že nám Camilia pomohla s našimi prvými zúbkami, ktorých sa za mesiac objavilo až šesť. Na jeden mesiac dosť trápenia, ale verím, že nám toto chutné homeopatikum pomôže aj pri rastie zvyšných zúbkov.

    Odpovede na otázky týkajúce sa rastu zúbkov. 

    Nájdete na Camilia.sk

    Niečo o Camilii

    Camilia® je voľnopredajný homeopatický liek dostupný bez lekárskeho predpisu. Camilia® je perorálny roztok a tradične sa používa pri ťažkostiach spojených s prerezávaním zubov u detí (bolesti pri prerezávaní zubov, podráždenosť, červené líca, hnačka). Pred užitím lieku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľa, alebo sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom. Ak sa príznaky zhoršia alebo pretrvávajú dlhšie ako 3 dni, je potrebné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

    Balenie je úžasné aj pre rodičov, ktorí s deťmi cestujú. Zbalíte jedno vrecko s náplňami a môže sa ísť na cesty.

    Ďakujem, že sme sa mohli zapojiť do #testovanie_camilia2.

    #skusenosti_camilia36 #test_camilia2 #recenzia