konik_testuje
    28. júl 2018    Čítané 9648x

    Vaše skúsenosti so Samsung Quick Drive. Perte ako kráľovná!

    Aktualizácia: Viete ako sa dobre perie? Šikovne, efektívne, ekologicky a moderne. Dve mamičky otestovali pračku Samsung Quick Drive a tu si môžete prečítať ich recenzie. Trošku napovieme - túto pračku si určite pripíšete na svoj vianočný zoznam darčekov!

    ---

    Máme tu pre vás skvelé testovanie. Môžete získať jeden kus prémiovej pračky Samsung Quick Drive a konečne prať šikovne, rýchlo a prakticky. Jednoducho bomba.

    Tak čítajte ďalej, ak chcete jedného maznáčika Samsung získať domov aj vy.

    Čo testujeme

    Táto šikovná kráska obľúbenej značky Samsung sa vyznačuje hneď niekoľkými vlastnosťami, ktoré určite oceníte:

    QuickDrive znižuje čas prania až o 50 % a energetickú spotrebu až o 20 % (program Bavlna je napríklad vypraný za hodinu a energia nestúpa). Bubon práčky sa otáča v opačnom smere ako zadná stena bubnu. Vďaka tomu sa bielizeň v práčke víri rýchlejšie a tak sa vyperie efektívnejšie, účinnejšie a zároveň šetrnejšie. Aplikácia Samsung Q-rator premení mobilný telefón na diaľkový ovládač práčky. Po zvolení druhu a farby bielizne vám samotná práčka navrhne vhodný program. Umožňuje nastaviť, kedy má byť bielizeň vypraná. Alebo pomôže s prípadnými technickými problémami.

    Zabudli ste do práčky pridať nejaké oblečenie? S práčkou AddWash žiadny problém. Pomocou špeciálnych AddWash dvierok môžete do práčky pridávať bielizeň kedykoľvek počas pracieho cyklu. Stačí stlačiť tlačidlo pauza, otvoriť AddWash dvierka a znovu stlačiť tlačidlo pauza. Alebo napríklad jemnú blúzku môžete pridať len do určitej fázy prania prípadne naliať aviváž priamo do bubna práčky.

    Kvalitné a šetrené pranie, ktoré zaisťuje technológia Eco-Bubble zaručuje dokonale opranú bielizeň aj pri nízkych teplotách. Eco-Bubble premení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá prenikne hlboko do látky a jednoducho odstráni nečistoty, zatiaľ čo chráni farby a textúru oblečenia a šetrí energiu. Pre skutočne odolné škvrny slúži funkcia Bubble Soak. Do klasického programu je pridaná ďalšia 20-minútová fáza Bubble Soak, v ktorej je oblečenie dôkladne namočené do aktívnej peny. Tak sa všetky odolné škvrny uvoľnia jednoduchšie a rýchlejšie, vďaka čomu je bielizeň dokonale čistá.

    Digitálny invertorový motor sa vyznačuje vynikajúcou energetickou účinnosťou, minimálnym hlukom a dlhodobým výkonom. Využíva silné magnety pre tichší a silnejší výkon, pričom spotrebuje menej energie než univerzálne motory. Jeho dlhodobá životnosť je navyše podporovaná 10-ročnou zárukou.

    Nový typ keramického výhrevného telesa má antiadhéznu povrchovú úpravu, ktorá znižuje tvorbu vodného kameňa v porovnaní s konvenčnými výhrevnými telesami. Patentovaný dizajn zaisťuje menej vodného kameňa, ktorý bráni tepelnej vodivosti, výhrevné teleso tak udržuje svoj výkon po oveľa dlhšiu dobu.

    Koho hľadáme

    Hľadáme dve moderné a štýlové ženy, ktoré by už konečne chceli prať rýchlo, efektívne a na úrovni. Mali by to byť ženy, ktorým sa doma kopia hromady bielizne od detí a manžela, ktorý košele strieda aj dvakrát denne.

    Mali by to byť komunikatívne ženy, ktoré sa rady delia o svoje názory, aktívny život na sociálnych sieťach, a predovšetkým u nás na koníku, považujú za súčasť svojho bežného života, sú otvorené, priateľké a majú dobrý písomný prejav.

    Ako sa zapojiť

    Aby ste získali jeden kus Samsung Quick Drive domov na otestovanie, napíšte pod tento článok komentár, v ktorom uvediete dôvody, prečo by sme vás mali vybrať na testovanie. Periete denne a chcete si to zjednodušiť? Chcete byť zodpovednejšia k prírode a šetriť jej zdroje? Máte doma alergikov a všetko musí byť tip-top vyčistené? Ste maniačka na Samsung produkty? Jednoducho napíšte všetko, čo vám napadne a čo si myslíte, že by nás mohlo zaujať.

    A nezabudnite napísať aj niečo o sebe 🙂

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 29.7. a v pondelok sa pozorne pozrieme na vaše komentáre a vyberieme dve šťastné mamičky na testovanie tejto krásky.

    Na záver len doplníme, že práčka dvom mamičkám zostane. To sa oplatí, nie?

    Majte sa krásne,

    Konik_testuje