konik_testuje
    21. apr 2019    Čítané 7634x
    Image title

    Vaše skúsenosti s Nutrilonom

    Deti nám rastú priamo pred očami. Z malého, voňavého batôžteka je razom objaviteľ, ktorý skúma svet a každý deň sa učí nové veci. Každá mamička si želá iba jedno – aby bolo dieťatko zdravé, spokojné a robilo pokroky. Hoci deti považujeme za krehké, v skutočnosti sú schopné úžasných vecí.  Veríme, že každá skúsenosť v ich živote im pomáha budovať odolnosť. Aby deti mali silu objavovať svet prináša Nutrilon na trh novú generáciu mliek pre podporu imunity. Následné a batoľacie mlieka Nutrilon, ktoré vďaka patentovanému zloženiu napodobňujú funkciu materského mlieka, sa postarajú o to, aby váš poklad dostal všetko potrebné k správnej funkcii imunitného systému.

    Čo budeme testovať

    Testovať budeme novú generáciu následných a batoľacích mliek Nutrilon pre podporu imunitného systému.

    Dojčenie je pre dieťatko tou najlepšou výživou. Sú však situácie, keď dojčenie bohužiaľ nie je možné. Už viac ako 40 rokov skúma v Holandsku tím 400 vedcov a odborníkov materské mlieko, a na základe ich poznatkov neustále vylepšuje receptúry Nutrilon následných a batoľacích mliek.

    Nová generácia mliek Nutrilon bola špeciálne vyvinutá pre podporu imunitného systému. Sú novo obohatené o unikátnu zmes oligosacharidov a prospešných látok napodobňujúcich funkciu materského mlieka; ďalej obsahujú LCP mastné kyseliny (omega 3 a omega 6), potrebné vitamíny, minerálne látky a taktiež vitamíny A, C a D.

    Doprajte svojmu drobčekovi číslo 1 medzi pediatrami aj mamičkami.

    Koho hľadáme

    Na testovanie hľadáme 10 mamičiek detí vo veku od ukončeného 6. mesiaca do 12 mesiacov, ktoré z akéhokoľvek dôvodu svoje dieťatko dokrmujú náhradnou mliečnou výživou. Detičky, ktoré hľadáme, by nemali trápiť žiadne potravinové intolerancie a alergie. Mali by to byť papkáči, ktorí si radi pochutia na fľaške mliečka a s radosťou objavujú svet.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste sa chceli zapojiť do tohto testovania, stačí, ak pod tento článok napíšete niečo o svojom dieťatku. Nezabudnite spomenúť jeho vek a aj to, či mu chutí papať J Ak navyše označíte v komentári kamarátky, pošleme vám vzorky tohto mliečka, ktoré im môžete podarovať. Spravte si spoločný mliečny „dejchánek“ ;)

    Čas na zapojenie máte do nedele 28.4. a v pondelok 29.4. vyberieme 10 mamičiek, ktoré sa so svojimi detičkami pustia do testovania následného alebo batoľacieho mlieka Nutrilon. Tie budeme kontaktovať internou poštou a poskytneme im všetky pokyny k testovaniu, o ktoré sa s nami podelia.

    Tešíme sa na vaše komentáre a budeme vám držať palce.

    konik_testuje

    Nutrilon ako všetka následná dojčenská výživa obsahuje vitamíny A, C a D, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. Dojčenie je najprirodzenejším spôsobom výživy dojčiat. Dojčenská výživa by mala byt používaná na odporúčanie lekára. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.nutriklub.sk

    Najodporúčanejšia značka medzi slovenskými pediatrami, Výskum-Postoje a odporúčania detskej výživy pediatrami v SR, 2018, The Nielsen Company; a najpredávanejšia značka v SR v následných mliekach a mliekach pre batoľatá, údaje z Nielsen Slovakia s.r.o a IQVIA Solutions s.r.o., súhrnný objem za rok 2018