alexkova
    16. mar 2019    Čítané 181x

    Ideálna dojčenská fľaška, vďaka ktorej už po iných netúžim

    Vždy som si hovorila, že keď raz dostanem nejaké tie produkty zadarmo ako veľké influencerky, napíšem tú najúprimnejšiu recenziu. Lebo klamať sa nemá. A hneď v úvode podotknem, že ide o môj úplne prvý kontakt so značkou Tommee Tippee, nikdy predtým som o nej ani len nepočula...

    Deň D.

    Prišiel veľký balík od kuriéra. Zaslal mi ho @konik_testuje. Ale testovala som ja. 😎 Obsahoval 2 fľašky Tommee Tippee zo série Closer to Nature, 1 fľašku Advanced Anti-colic s kefkou na čistenie, ohrievačku fliaš Tommee Tippee a dojčenské mlieko Sunar Premium 2.

    Vychytávka, ktorú naše staré mamy nepoznali

    Začala som najpútavejšou tyrkysovou fľaškou Tommee Tippee Anti-Colic (áno, aj dcérku trápili koliky). Síce je určená pre menšie dietky, ale v pohode nájdete cumlík aj pre polročné.

    Naša Elka je síce zvyknutá na každý typ fľaše, ale ja nie. 😃 Fľaša Tommee Tippee Anti-Colic je úplný top z fliaš, aké som s Eliškou vyskúšala. Doma ich máme 7 a musím povedať, že až takýto šok dokonalosti fľašky som nečakala. 😃

    Fičali sme na Avente, no zle sa nám otvárali vrchnáčiky. Canpol a Nuk sa nám vždy zase v termoobale porozlievali. A pravidelne bola mokrá aj dcéra. Netuším ako - mali cumle určené pre jej vek, aj utiahnuté boli.

    Späť k mojej objavenej Amerike (poznámka: značka pochádza z UK). Táto antikoliková fľaška má v sebe mechanizmus odvádzania prebytočného vzduchu, tvar cumlíka napodobňuje bradavku, vrchnáčik má zospodu výstupky pre rýchlu pomoc pri otváraní a najlepší je... teplomer!

    Konkrétnejšie farebný pásik, ktorý dáva svojou farbou vedieť, či je už tekutina dostatočne vychladená.

    Po tejto fľaške som už ďalšie ani nechcela testovať, lebo ju nič neprekoná. 😃

    Bližšie k prírode

    V balíčku boli aj ďalšie 2 fľašky Closer to Nature s cumlíkmi označenými jednotkou, jedna plastová, druhá sklenená. Pri skle sa vždy bojím, že praskne, rozbije sa, preto tento test nezahŕňal nárazy a pády odolnosti, iba ak sa s ňou dcéra trochu pohrala. 😃

    Pre zaujímavosť si všimnite stupnicu sklenenej fľašky, je síce vyššia ako plastová, no má od nej o 10 ml menej. Je trošku užšia, a preto je dôležité nepomýliť si cumlíky, lebo pri ich zámene vám bude pitie vytekať, ani nebudete vedieť odkiaľ.

    Takisto ani vrchnáčiky nie sú rozlíšené a predsa sedí každý na inú. Mínusom na sklenenej fľaške je aj odlupujúca sa farba. :(

    Veľkým plusom boli cumlíky v tvare bradavky a vrchnáčiky. Možno ešte dizajn fľašky, lepšie si ju dieťa uchopí. I keď sa mi nezmestila do termoobalu.

    Nevadí, išla som von s predpripraveným Sunar Premium mliekom bez termoobalu, pretože ma doma čakal z balíka ešte Tommee Tippee ohrievač fliaš!

    Hrnček, zohrej sa!

    Väčšina mamičiek ohrievače považuje za hlúposť. Áno, v noci je rýchlejšia termoska s teplou vodou. Áno, aj v hrnci si ohreješ vodu bez tŕpnutia ohľadom kontaktu elektriny s vodou a áno, nemusíš kupovať 30-eurové mašiny, ktoré budú v kuchyni iba zavadzať a plniť sa vodným kameňom.

    Ale! Ohrievač fliaš výborne poslúži na ohrev príkrmov a detskej výživy v pohárikoch. Navyše, neputujú po celom hrnci. Stačí vložiť pohárik alebo fľašku dovnútra ohrievača, uistiť sa, že je ohrievač vypnutý, naplniť ho vodou tak, aby bola 1 cm pod okraj ohrievača, zapnúť do siete a pokrútiť nastavenia. Tie sú 3 a trojka je najrýchlejšia a najhorúcejšia. Na ohrev fľašky z chladničky postačí 5 minút, na detskú výživu okolo 10 minút, keďže je hustejšia.

    Keď ohrievač dosiahne požadovanú teplotu, oranžová kontrolka napravo zhasne. Od tej chvíle sa bude udržovať jedlo v teple. Sami si poviete, kedy vytiahnuť, no odporúčam tých 5 minút počkať. Je to relatívne krátka doba a horúcej teploty vo fľaške či pohári sa vôbec netreba obávať. Skôr si treba dať pozor pri vyberaní fľaše z ohrievača. Uvariť si prst predsa nechceme.

    Z mínusov spomeniem zvukovú signalizáciu, ktorá mne osobne veľmi chýba, pretože nemám čas sledovať svetielko, čas a šplhajúce sa dieťa zároveň. Takisto sa mi nepáči prevedenie „krútitka“ na nastavenie teploty. Moje predstavy sú bezkáblové, dotykové, displejové, jednoducho smart produkty. Také keď sa začnú pre deti vyrábať...

    Dovtedy je však Tommee Tippee ohrievačka fliaš geniálnym pomocníkom pre príkrmy. 😃

    Ďakujem Modrý koník za skúsenosť, vďaka ktorej som našla svoju novú obľúbenú značku fľašiek!

    WAU! 😍 Máte niektorá fľašky Tommee Tippee? Odkiaľ? Dostať ich aj v kamenných obchodoch, lebo ja som na ne do tejto chvíle nenatrafila. 🤔 Nevylievajú sa, keď sú v termoobaloch? Lebo s inými mám bohaté skúsenosti a naozaj ich zaťahujem riadne! 😂

    Ďakujem za balíček Modrý Koník ❤️🤩 @konik_testuje
    Tommee Tippee balíček obsahuje 2 fľašky Closer to Nature a 1 fľaška Anti-Colic, ohrievač fliaš a Sunar Premium

    #test_tommeetippee #konik_testuje #ohrievacflias #flasky #dojcenskemlieko #sunar #tommeetippee