Taaak, konečne tu máme vyhodnotenie našej súťaže s detským poistením UNIQAČIK 🙂
    Bolo ťažké nájsť "víťaza" ale nakoniec sme sa rozhodli nasledovne: mamičke @irenaliza pošleme dózu na desiatu, @smolki vyhráva fľašku a @zlobatko3 podbradníčky pre dvojičky🙂 (prosim vás o zaslanie adries do mojej IP)
    Ešte raz ďakujem všetkým mamičkám za váš názor (veľmi si vážim každý jeden) a odhalenie krásnych chvíľ so svojimi detičkami... ste squelé!
    Prajem všetkým ešte veľa nádherných rodinných chvíľ plných zdravia a lásky 🙂🙂
    #sutaz #uniqacik #myslite_uniqa

    Dnešná #sutaz bude taká #tipovacka_za_srdiecka 🙂
    V poslednom článku https://www.modrykonik.sk/blog/katkamario/article/uniqacik-3-cast-posledna--vdz9xp/ spomíname pripoistenie Asistenčných služieb....otázka znie: Aký je mesačný poplatok za toto voliteľné pripoistenie???
    Tipovať môžete až kým uspím deti😀 😀-potom vyhodnotím!
    #myslite_uniqa 🙂 #uniqacik

    katkamario
    26. okt 2015    Čítané 0x

    UNIQAČIK - 3. časť (posledná🙂)


    Povedali sme si ako môžeme našim drobcom pripraviť garantované peniaze na budúcnosť, aj ako poistiť základné úrazy a ich následky.  UNIQAČIK však toho dokáže ešte viac!

    Okrem základného poistenia a zdravotno-úrazového pripoistenia si vieme vybrať ešte z voliteľných pripoistení a tým zabezpečiť kompletnú ochranu rodine až do konca trvania zmluvy. A že si teda je z čoho vyberať, to si ukážeme práve teraz 🙂

    Viem, zle sa to číta, ale verte mi ešte horšie sa o tom píše...najzávažnejším problémom sú totiž kritické choroby, ktoré môžu postihnúť dospelých ale aj detičky ☹ V dnešnej dobe je už chvalabohu medicína pokročilejšia a častokrát sa nám podarí dostať z najhoršieho. Určite to chce veľa síl, lásky, času....a samozrejme aj peňazí - na cestovanie po doktoroch, lieky, zdravotné pomôcky ... nehovoriac o klasických potrebách dieťaťa aj rodiny. Toto pripoistenie nám  poskytne pomoc v podobe jednorazového finančného príspevku. Ide o diagnostikovanie  jednej z vážnych kritických chorôb dieťaťa medzi ktoré patrí (mimo iné)aj napr. potrebná transplantácia kostnej drene, vážne popáleniny či dokonca aj cukrovka.   

    Veľmi zaujímavé a nápomocné vie byť aj prebratie platenia poistného kapitálového poistenia poisťovňou v prípade kritickej choroby dieťaťa - teda  poisťovňa opäť berie na seba náš cieľ- pripraviť mu peniaze na budúcnosť🙂.
    S úrazom, či s chorobami, s UNIQAČIK-om na to nie sme sami 🙂)


    Ak dieťaťu pripoistíme Asistenčné služby, UNIQAČIK nám prispeje  na nadštandardné ubytovanie nášho drobca aj nás v nemocnici (prípadne v najbližšom hoteli),  na taxík alebo inú dopravu do/z nemocnice, dokonca vedia zabezpečiť aj sprievod na kontrolné vyšetrenie s našim drobcom.  V prípade potreby sa postarajú o doručenie liekov pre dieťa až domov a to dokonca až trikrát za jednu poistnú udalosť a v prípade zhoršenia stavu dieťaťa preplatia aj výjazd doktora priamo k nášmu pacientovi trikrát do roka.  Aj keď rodič je tá najsilnejšia osoba na svete- môže sa aj nám stať, že zdravie vypovedá práve vtedy keď ho budeme potrebovať najviac. Tu sa opäť postarajú o naše dieťa a uhradia náklady na opatrovateľku až do výšky 500 eur...samozrejme aj s príjemným dovozom  jedla 🙂.
    Ako píšem,UNIQAČIK toho ponúka veľa pre naše dieťa a tým aj pre celú rodinu. Poistený rodič si však tiež môže ešte pripoistiť krytie úplnej ale aj čiastočnej invalidity a vyplácanie sirotského dôchodku pre dieťa v prípade toho najhoršieho.
    No ale už dosť!!


    Tfuj, tfuj, tfuj....nech všetci prežijeme spokojný, krásny a zdravý život plný lásky a tešíme sa zo zdravého rastu  našich detí !  


    O ich sny sa v budúcnosti postará aj UNIQAČIK 🙂

    Katka

    Ahojte, mám pocit, že sme už dávno nemali #sutaz a #za_srdiecko !? ...však?😀
    Tak poďme teda na to.....napíš mi z akých pripoistení si môžeš vybrať v detskom poistení UNIQAČIK ??🙂
    Poriadne si pospomínaj, pretože za každú správnu odpoveď dostaneš dnes jedno modré!!.....a ak ťa náááhodou nevie nič napadnúť pomôž si článkom #uniqacik v mojom, blogu 🙂
    #myslite_uniqa

    katkamario
    19. okt 2015    Čítané 0x

    UNIQAČIK - 2.časť

    Už teda vieme, ako zabezpečiť štart do dospelosti našim deťom.


    Je čas pripraviť sa na ich huncútstva!

                            
    Aj lekári z urgentných príjmov nám potvrdia, že detská zvedavosť, nepozornosť a častejší pohyb detí bez dozoru majú za následok úrazy, ktoré sa stávajú najčastejšie pri hrách a športovaní. Sama ako matka dobre viem, že aj zábavné šantenie sa vie nešťastne zmeniť na slzavé údolie.


    Správne poistenie neochráni naše dieťa pred úrazmi a chorobami, ale poskytne pomoc rodine v ťažkých časoch!


    UNIQAČIK nám pomôže pri ľahších aj ťažkých zraneniach. Pripoistenia sú už krásne vyskladané v troch zdravotno- úrazových balíkoch, čiže si môžeme vybrať podľa potreby a samozrejme aj podľa ceny (tá je veľmi atraktívna- 2,4 alebo 8eur🙂). Všetky balíky obsahujú úrazovú hospitalizáciu a trvalé následky úrazu. Vďaka znásobovaniu sa plnenia až do 600% viem, že čím závažnejšie budú  trvalé následky úrazu- tým väčšiu pomoc  mi poskytnú.  


    Občas je žiaľ nevyhnutný pobyt v nemocnici-  častokrát aj s rodičom, čo prináša opäť zvýšené náklady pre rodinu. Tu našťastie prichádza pomoc  v podobe denných dávok pre dieťa aj pre rodiča, ktorý ho sprevádza. Dokonca nám pri viacdňových pobytoch v nemocnici, kedy je zaťažený rodinný rozpočet, pomôžu jednorázovym príspevkom- minimálne 1.000.-eur! Veľkú výhodu prináša aj krytie výdavkov na operácie a plastické zákroky  po úraze.  Napríklad také viditeľné jazvy už nemusia spôsobovať smútok ani deťom, ani nám- rodičom.

    Samozrejme, aj tu platí, že v prípade toho najhoršieho (smrti poisteného dospelého) budú naďalej dieťaťu kryté úrazy aj šetrenie až do konca zmluvy 🙂


    ...je len na nás, na čo všetko sa chceme pripraviť! 

    Katka

    katkamario
    13. okt 2015    Čítané 0x

    UNIQAČIK + súťaž 🙂) -1.časť

    Milé mamičky a oteckovia,


    spoločnými silami sme sa dopátrali k tomu, že ideálne poistenie pre naše deti má byť spojenie sporenia, ochrany a kooopec  benefitov k tomu🙂🙂
    A ja som také našla- predstavujem Vám detské kapitálové životné poistenie UNIQAČIK.


    Asi viaceré sa pýtate, prečo sa vôbec rozhodnúť pre poistenie a nie pre vkladnú knižku alebo sporenie v banke?
    Výhodu vidím v tom, že si nielen vyberieme rôzne pripoistenia, ktoré pomôžu v čase chorôb a úrazov, ale že aj v prípade toho najhoršieho (smrti dospelej poistenej osoby), poistenie pokračuje ďalej a nami zvolená finančná čiastka sa dieťaťu na konci poistnej doby vyplatí.
    Aj keď vo väčšine rodín vieme, že odložiť z mála je umením, myslieť na budúcnosť sa oplatí !🙂
    Tento produkt je ako správna stavebnica- základné poistenie je určené na zabezpečenie kvalitného štartu do „dospeláckeho“ života. Keď sa dieťa rozhodne opustiť rodičovské hniezdo (teraz sa nám to možno zdá hrozne vzdialené, ale aj ten čas raz nastane, verte mi 🙂)), môže sa samé rozhodnúť, či peniaze využije napríklad na kúpu nového auta, financovanie štúdia, či ako prvý vklad do svojho podnikania. Dobrou správou je, že časť peňazí môže použiť už počas trvania poistenia!
    K tomu si vyberieme už z hotových balíkov úrazovo – zdravotných pripoistení a ochranu môžeme ešte rozšíriť voliteľnými pripoisteniami pre dieťa aj pre nás a poistenie podľa vlastných predstáv je hotové!  
    Nemyslím tým  samozrejme žiadne vysoké náklady. Najlacnejší variant sa dá vyskladať už za 12 eur mesačne. Samozrejme od výšky platby sa odvíjajú aj jednotlivé bonusy, ktoré sú potom automaticky zdarma. Môžu to byť kozmetické operácie , lekár na telefóne, s ktorým sa môžeme poradiť ohľadom zdravotného stavu našich drobcov, či odškodné za zlomeniny kostí.
    Nebojte sa, ideme už súťažiť 🙂.... k pripoisteniam zas nabudúce !


    Myslite na budúcnosť svojho dieťaťa už teraz.
    Zabezpečíte   mu   nielen   kvalitný   štart   do  dospeláckeho   života,  ale   aj  kvalitnú  ochranu  pre  rôzne    nečakané   životné   situácie ! 🙂


    Určite už rozmýšľate, čo to tu tá Kača vyhviezdičkovala?!🙂 To je sľúbená tajnička pre vás, ktorú spustíme dnes o 13:00 hod (musí to byť presne načasované, aby som mohla dopĺňať🙂)

    Tak teda tu sú k nej pokyny:
    -každá z vás môže pridať JEDNO písmenko za 3 minúty (pozor ale rozlišujeme a,á,c,č a pod.)
    -ja ich budem postupne dopĺňať do vety a vy budete hádať (po každom doplnení musím článok zaktivovať nanovo, preto aj vy musíte článok viackrát otvoriť, aby ste videli už doplnené písmená- verím, že to zvládneme!!🙂)
    -tá, ktorá mi ako prvá do komentu napíše presne a správne celú vetu, vyhráva až 30 srdiečok!!!!

     
    Tak čo, tešíte sa? Aký odkaz skrýva posledná veta??? Ak sa chceš zapojiť  lajkni článok a stretneme sa tu o 13-tej 🙂) (samozrejme tým, ktoré lajknú- pripomeniem súťaž pol hodinku predtým, oki?🙂)
    Katka

    Taaak, Quidova a Ellina mamička už našla- aj vďaka vám- vhodné poistenie pre deti 🙂
    Rozhodla sa šetriť im na štart do života, poistiť riziko najčastejších úrazov a dôležitých chorôb a pritom využívať asistenčné služby, propoistenia, bonusy a servis....no ale o tomto všetkom vám zvlášť napíšem neskôr a postupne v príspevkoch #uniqacik #myslite_uniga 🙂
    ...kde som to skončila?...ahaaaa- že som rada a ďakujem za pomoc🙂- za vaše tipy, za pripájanie sa do tém a súťaží (verím, že som odmenila všetkých čo som mala a aj navyše 😀).
    Preto mám pre vás opäť niečo:
    Každý, kto mi dnes napíše názov Detského poistenia od UNIQA, dostane odo mňa 3 srdiečka 🙂