shilou
    1. dec 2016    Čítané 346x

    Čím potešiť na narodeniny, meniny, vianoce?

    Vianoce sú pre mňa najkrajším dňom  v roku, keď sa zíde celá rodinka pri jednom stole. Dobroty ako kapustnica, domáci koláč, klobáska, ryby, rezne, šalát, kysnuté koláče, bobaľky s makom nesmú na vianočnom stole chýbať. Keď som bola dieťa, zbožňovala som pod stromčekom darčeky. Potešili aj maličkosti.

    Každý rok si kladiem otázku: "Ako potešiť na Vianoce blízkych? Stále sa snažím niečím novým prekvapiť, nielen praktickými vecmi do domácnosti. Odkedy mám detičky, nenechávam si vianočné darčeky na poslednú chvíľu. Začínam nakupovať už v októbri, menej stresu mám v decembri. Nebaví ma čakať dlhé rady v obchodoch pre maličkosti a maloobchodom sa vyhýbam oblúkom počas tých dní. Mám neposedné deti, ktoré nebudú čakať hodinu v rade.

    Rozhodla som sa, tento rok bude iný. Výnimočný. Netradičný.  Zainvestovala som do darčeka, ktorý vydrží roky. Navštívila som stránku a objednala som personalizovanú deku a vankúšik. Rozhodla som sa tak po odporúčaní a následných hodnoteniach na stránke. Neváhala som ani chvíľu a objednala som. Zatiaľ len na skúšku pre jednu dcérku. Po potvrdení objednávky som už len čakala na správu, kedy mi bude doručená. Dočítala som sa, že výroba jednej deky a vankúšika trvá 7-14dní. Vankúšik je vyrobený zo 100% organickej bavlny a navyše je aj hypoalergénny. Na výrobu sa používajú 100% prírodné priadze - bavlna a vlna pestované bez pesticídov. Kvalita materiálov je certfikovaná a v súlade s ekologickým štandardom. Nepoužívajú sa žiadne silikónové zmäkčovadlá ani chemické látky. 

    Super prekvapenie, keď už na 7my deň mi bol poslaný mail, že deka spolu s vankúšikom je už na ceste ku mne. Už len čakať na kuriéra. Sms pípla, dnes sa dočkám. Jupí.

    Sympatický kuriér s milým prístupom mi podal zásielku, nezabudol pritom pekne pozdraviť. Taký by mohli byť všetci. Hneď je deň krajší.

    Utekám po schodoch do bytu a už vo dverách sa pokúšam otvoriť krabicu. V prvých minútach po otvorení som onemela. Nielenže bolo dokonale zabalené, ale učarovali mi hneď na prvý pohľad. Takú jemnú deku a vankúšik som nikdy ešte v rukách nedržala. Ten materiál ma úplne dostal. Krásna žiarivá farba, krajšia ako na fotke. V tej chvíli ma napadlo len to, že som mohla objednať rovno dve. Nevadí, Vianoce ešte neklopú na dvere, takže ešte stíham. Najviac pri rozhodovaní u mňa zapôsobilo to, že na výrobu deky sa používajú len 100% prírodné priadze - bavlna, vlna. Kvalita materiálov je certfikovaná a v súlade s ekologickým štandardom. Nepoužívajú sa žiadne silikónové zmäkčovadlá ani chemické látky, ktoré by mohli deťom ublížiť. Látky sú hypoalergénne a priateľské k prírode. Preto tá jemnosť a mäkkosť.

    Na stránke ma zaujalo viac vecí ako detský vankúšik v tvare obláčika, disney meno, obliečky, fotorámiky s menom a veľa iných vecí. Super námety  na ďalšie darčeky. Som rada, že som tam zavítala a nechala sa uniesť stránkou prepracovanú do úplných detailov. Podľa mňa by mala byť príkladom aj pre iné obchody. Lepšiu kvalitu som si nemohla vybrať. Verím, že každý bude taký spokojný ako ja.

    Zdroj: babygift.sk    

    #navod #vankus #podsedak. V sobotu na STV Postav dom zasad strom. 🙂 Zatial si pripravte latky, vatelin, zips, nite, sijaci stroj a noznice. Bude to postup na vytvorenie sedaka, takze si mozte pripravit vrchnu cast a vyuzit fantaziu na zdobenie.