januska131
    30. nov 2020    Čítané 199x

    Ži,ako vieš a dieťa sa pridá💛.

    V poslednom čase obkukáva všetko. Keď mamina niečo papá, aj Hanči si prosí. Toto je jedným z dôvodov, prečo si dávam pozor na stravu, ktorú kupujeme. Snažím sa vyhľadávať výrobky #vyrobenenaslovsku #lokalnepotraviny. 

    Pred 2 týždňami nás obe veľmi potešila zásielka od malého gazdu. 

    S Hanči sme obe #jogurtovopozitivne a #malygazda bol jedným z prvých jogurtov, ktoré Hanči vyskúšala, pretože je #bezecok #bezfarbiv #mliekooddomacichkraviciek. Na ochutnávku sme dostali biely, bezlaktózový, ale aj ovocné jogurty.

    Hovorí sa, že poctivý jogurt je taký, keď v ňom lyžica stojí. A to u malého gazdu platí úplne na 100%. A ty mami, stoj, ani sa nehýb, ten jogurt je môj🙋‍♀️. 

    Tak presne takéto boje sme každé ráno zvádzali o jogurty. Obom nám najviac chutí banánový, čo je pre mňa záhadou, lebo Hanči banány bežne nezje. 

    Ňuňu je chuťovo veľmi jemný, keď som ho otvorila, mal na vrchu bublinky, čo je dôkazom, že postupne #zrejevskle. A papá sa výlučne prstami😅,ale nepovedzte to tatinkovi🤫. 

    Nezabúdajme chutné a zdravé raňajky sú základ dňa, takže záverom testovania sa náš príbeh s ňuňu nekončí, ale pokračuje... A #hanciodporuca. Doňuňkania kamoši😘. 

    Hanči a mamina🙋‍♀️. 

    #test_nunu #recenzia #nunu_jogurt_skusenosti