veronique2508
    8. feb 2019    Čítané 1238x

    Výzva pre zdravie ♥

    Ahojte,

    verím, že januárový fyzický, duševný, ponovoročný "Mordor" a pocit, že je každý deň pondelok, je už úspešne za nami. Máme tu nový mesiac február a ja som si pre vás pripravila zaujímavú výzvu. Každá z nás by mala viac myslieť na seba a na svoje zdravie. Existujú tisíce chorôb, milióny výhovoriek, ale zdravie máme len jedno. Svetová zdravotnícka organizácia definuje zdravie ako stav úplnej telesnej, duševnej a sociálnej pohody a nielen ako neprítomnosť choroby alebo postihnutia. Výzva pre zdravie je tu pre teba. Buď nápaditá a kreatívna.

    Ukáž nám, ako športuješ, prechádzaš sa, zdravo sa stravuješ, detoxikuješ, absolvuješ preventívnu prehliadku, kočíkuješ, oddychuješ, cestuješ, upratuješ, uspávaš, klebetíš s kamarátkami, tešíš sa zo života. Jednoducho robíš to, čo ťa robí naozaj šťastnou. Veď radosť je zdravie našej duše. Pozývam ťa starať sa o svoje zdravie. Takže ak chceš urobiť pre seba viac a motivovať pri tom aj ostatných, tak práve pre teba je určená #vyzvaprezdravie.

    Ako sa môžeš zapojiť do výzvy pre zdravie? Je to veľmi jednoduché:

    • pridaj sa k nám do skupiny Ženské veci a sleduj môj profil,
    • svoj príspevok pridaj do skupiny Ženské veci a označ hashtagom #vyzvaprezdravie a #zenskeveci,
    • do výzvy pre zdravie sa môžeš zapojiť aj každý deň, no zakaždým s novým príspevkom,
    • na najaktívnejšiu členku skupiny čaká špeciálny balíček plný darčekov s logom Dr. Skúmavku,
    • vo svojom príspevku môžeš označiť aj svoje koníkové kamarátky, ktoré vyzveš, aby sa pripojili k nám do #vyzvaprezdravie (nie je to podmienkou pre odovzdanie výhry), a tak pomôžeš šíriť osvetu zdravia a prevencie... a, samozrejme, zvyšuješ svoju šancu na výhru
    • výzva pre zdravie štartuje dnes 5. 2. 2019 a potrvá až do konca februára,
    • 1. marca vyžrebujeme 1 z vás, ktorej darujeme absolútnu novinku laboratórií Medirex, a to ,,Laboratórne vyšetrenie oneskorenej potravinovej alergie – Základné potraviny 22“ – domáce vyšetrenie zo suchej kvapky krvi,
    • viac info o výzve pre zdravie nájdeš v tomto štatúte.

    Už teraz sa veľmi sa teším na všetky vaše originálne príspevky a prajem vám, aby ste tento krásny mesiac prežili v láske a zdraví. Užite si nádherné chvíle so svojimi milovanými, prežite naplno každý jeden deň, buďte šťastné a usmievajte sa. Starajte sa o seba a nezabúdajte, že na vašom zdraví záleží.

                                    Veronika ♥