simatula
    28. jún 2022    Čítané 117x

    Dinopark v Polsku - Zatorland 4v1 park 4.Mitológie

    @zatorland park Mitologii je posledný park. Prechadza sa k nemu z dino parku von na ulicu a doľava pár metrov po chodniku a ste tam. Pri vstupe sa kotrolujú lístky naskenovaním cez turnikety. Na začiatku sú wc. Mňa tento park uchvátil zobrazenou architektúrov a postavmi zo Starovekého Grécka. Vo vode sa nachádzajú bájne postavy, ktoré si môžete bližšie obzrieť plavbou na loďiach. Lístky sa kupujú v budove kde predávajú maškrty Cafe Olimp. Cena lístka od 0-4rokov je plavba zdarma a cena od 4r- 99+ je za osobu 10zl.Sú tu rôzne preliezačky - skôr už naročnejšie pre váčšie deti 4 a viac.Fontány, bludisko, hojdačky aj pre dospelakov, rozhladňa v podobe trojského koňa, Kino s 3d o včielke a veľa pekných posedení. Tento park zanechal celkový dojem na 1 . Všetko bolo tak pekne prepojené, architektúra parkov, príjemní ľudia, čistota, príjemná, až chytlavá hudba v časti Lunapark. Ako neviem to ani opísať. Treba to zažiť.Pár dní sme, už doma a naše deti sa Nás pýtajú kedy pôjdeme opäť.Krásny večer vaša @simatula.skFB @simatulawww.simatula.sk#zatorland #simatula #kamnavylet #výlet #dinosauri #vyletsdetmi

    simatula
    28. jún 2022    Čítané 1159x

    Dinopark v Polsku - Zatorland 4v1 3.Dinopark

    @zatorland Dino park na to sme sa najviac tešili a teda je pravdou,že druhý deň sme si ho véľmi a pomaličkou prechádzkou viac vychutnali.Hneď pri vstupe z lunaparku sú dva veľké automaty, ktoré majú mince s dinikmi 8zl/alebo 2€. My sme si zvolili platenie kartou a v mene 8zl. Po prepočte nam stiahli z banky len 1,78€. Platenie v zl v mene alebo kartou v mene zl sa naozaj oplatíTento park sa pýši, že je najväčší park so zvukovými, pohybovými diníkmi v Európe. My sme boli nadšení. Príjemná atmosf3ra v parku medzi lesami a nad vodičkou bolo to najlepšie miestočko počas obeda .Nechýbali tu lavičky, jaskyňa s vodopádom, vajíčka, mláďatká malých aj veľkých dinikov alebo zabavky pre deti.Na konci parku s dinami bol stánok so zmrzlinkou, stánok s hračkami, pieskovisko s kresielkami na oddych,.... Lodičky a bagriky, tie boli za poplatok 5zl.Je tu aj mini Muzeum s vykopávkami kostí, fosílii, .Z tejto poslednej časti sa prechádza von na cestu a po chodníčku prejdete do posledného parku Mitologie alebo prejdete cez Muzeum a inou cestou späť do lunaparku.Pekny deň a večer Nás čaká poslendný park Mitológie.#SiMatula #dinopark #zabavbyparkpredeti #zatorland #výlet

    simatula
    27. jún 2022    Čítané 119x

    Dinopark v Polsku - Zatorland 4v1 2.Lunapark

    Lunapark s rôznymi atrakciami od drakovej drahy (neodporúčam sedieť hned v prvom vagóniku ešte do dnešného dňa mám bolenie kolena a modrinu) výhliadkového kolesa, lietajúcich sloníkov, lode, hojdačky, trampolín, preliezky, autodrom a načo si len spomeniete. Je plný zábavy napr. aj v 5Dkine o dinosauroch (treba sa priamo v kine pýtať kedy majú miesto lebo tam chodia nahlásené skupiny).  Nám sa podarilo prisť o hodinu skôr ako sme mali dohodnutý čas a paní nas volala skôr lebo skupina neprišla.

    Je tu miestočko,kde sa za poplatok 20zl môžete stať malým paleontológom a po ukončení sa získava certifikát.

    Tiež je tu piesok,v ktorom je ukrytá kostra diníka. Osobne sme sa s deťmi zhodli, že nabudúce si berieme väčšie štetce 🤭

    Pýtali ste sa na ceny jedla 🍟🍔 🥤 sa oplatili zobrať menu 37,90zl my sme si pochutnavali na filetkách a nugetkách s hranolkami a pepsi (stačilo nám 4menu) deti sa s nami podelili 🤭. Majú aj rolky alebo šalaty. 

    Cena zmrzlinky  od 7 zl.🍧🍦

    V tejto časti nechýbali ani čisté wc chlapci boli 🔺 a dievčata mali na dverach 🔴. 

    Tiež sme si hovorili, že toľko je na parkovisku školských autobusov ale, že by sme niekde dlho čakali. Tak vôbec. Park je veľký a teda v období mimo sezónu to bolo super.

    Ak by ste sa mali záujem sa na niečo konkrétne opýtať nech sa páči.

    Prajem krásny večer

    FB SiMatula

    #simatula #zatorland #lunapark #kamsdetmi #sdeťmidopolska #výlet

    simatula
    26. jún 2022    Čítané 82x

    Dinopark v Polsku Zatorland - 4v1 1. Owadów - Hmyz

    @zatorland park Owadów Hmyz bol všade kam sa obzriete. Veľké modely , ktoré sa hýbali so zvukom s naučnými tabuľami. Všetky zvieratká sa dajú obzrieť po cestičke alebo na šlapacích motokárach pre deti. Tento komplex mal menej tieňa a preto sme ho navštevovali hneď rano a navečer. Nikoho tu nebolo a bolo to fajn. Sú tu rôzne zábavky husenková dráha, formulky, lodičky, vláčik, preliezačky, úľ so šmýkačkami, veľké pieskoviská s hojdačkami. A jeden stánok so zmrzlinkou a vodami.

    Len my s manželom sme mali ruksaky (deti sa potrebovali hýbať a šantiť) a nie ešte strážiť ruksaky .V ruksaku sme mali drobnosti pod zub ako croasanty, džúsiky, hlavne nezabudnite na čistú pitnú vodu (my sme mali 4l). Tú ju nikde nezoženiete. Chybali nám tu fontanky kde by sme sa napili čistej vody. Jedine predavajú džús, ochutené vody. Npr. mala Pepsi stála 10zl.

    V ruksaku by nemala chýbať mini lekárnička s naplasťami a peroxidom.

    Čo nám prišlo veľké plus je aby deti mali rovnaké tričká. Dobre sme ich videli . Tiež je dobré mať botasky alebo dierkované topánočky naporíklad tip Loap. Nie žabky, sandalky, šlapky, pretože chodia cez preliezky a štrkovom podklade v rôznych častiach. A štrk tam bol veľmi ostrý (synček si na ňom rozbil kolienko).

    Čo je dobré mať pár zl v hotovosti napriklad sme deťom zaplatili na mince autobusik a koč 2zl. Niektoré boli aj za 5zl.Je dobré platiť hotovosťou v zl alebo kartou a tiež v ich mene teda v zl - je výhodnejší kurz.

    Pekný večer  @simatula.sk FB SiMatula #simatula #zatorland #lunapark #kamsdetmi #sdeťmidopolska #výlet