konik_testuje
    15. apr 2024    Čítané 822x

    Skúsenosti s cumlíkom CURAPROX BABY

    Výber cumlíka sa môže zdať ako jedno z mnohých banálnych rozhodnutí, ktoré rodičia pri starostlivosti o svoje deti denne robia. No v skutočnosti je to kľúčový moment, ktorý má zásadný vplyv na zdravý vývoj ústnej dutiny našich najmenších. Správna voľba cumlíka nie lenže podporuje zdravý rast zúbkov a zabezpečuje správny vývoj čeľusti, ale tiež zabraňuje problémom s dýchaním a zložitým ortodontickým komplikáciám v budúcnosti. Preto by rodičia mali svojmu dieťatku ponúkať cumlík, ktorý je šetrný k podnebiu, podporuje prirodzený vývoj dýchacích ciest a zabezpečuje optimálne prehĺtanie vďaka svojmu tvaru pripomínajúcemu prsník. A vy budete mať možnosť jeden taký testovať. 

    Čo budeme testovať

    Cumlík CURAPROX BABY30 podporuje, na rozdiel od mnohých iných produktov na trhu, prirodzený vývin zubov, podnebia a čeľuste, a prirodzené procesy. Je bez toxínov a úplne neškodný pre vašich najmenších. Výhody tohto cumlíka sú, že pri jeho používaní nehrozia negatívne vedľajšie efekty, ako rôzne nerovnosti či posuny zubov. Dáva tiež veľkú šancu, že sa dieťa v budúcnosti vyhne potrebe zubného strojčeka. Cumlík zabezpečuje optimálne dýchanie nosom, čo je prospešné pre koncentráciu a pokojný spánok.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 20 tehotných mamičiek, ktorým sa má bábätko narodiť v najbližších dňoch alebo mamičky, ktoré majú doma malé bábätko. Hľadáme ženy, ktoré sa zaujímajú o správny vývin chrupu svojich ratolestí a chcú im dopriať to najlepšie. Mamička, ktorú vyberieme, by mala byť komunikatívna, kreatívna a ochotná sa podeliť s ostatnými na Modrom koníku o priebeh testovania.

    Ako sa zapojiť

    Ak by si sa so svojim dieťatkom rada do testovania zapojila, stačí, ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, čo je pre teba pri výbere cumlíka najdôležitejšie. Ak si tehotná, nezabudni napísať, kedy sa má tvoje bábätko narodiť. A ak už svoj poklad doma máš, napíš nám koľko má mesiacov a či používa cumlík. Taktiež napíš, či máš doma chlapčeka, alebo dievčatko, aby sme ti mohli poslať vhodnú farbu cumlíka. Pokojne pridaj fotografiu svojho malého pokladu. 

    Čas na pridanie komentára máš do 21.04.2024. Následne vyberieme 20 z vás a oslovíme ich internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre!