icon

Ako to je s návštevou športových podujatí v tehotenstve?

9. jan 2023

Ahojte, ako je to s návštevou športových podujatí v tehotenstve? Je to bezpečne? Myslím z hľadiska hluku. Nepíšte mi o masových podujatiach a davoch ľudí, lebo my využívame rodinne boxy a VIP priestory, takže davu sa bez problémov vyhnem. Manžel pracuje v oblasti športu a máme možnosť navštevovať veľké podujatia. Ako športový fanúšik sa z toho teším a doteraz som ich nevynechala, no ako je to v pokročilom štádiu tehotenstva? Neriešili ste to niektorá s gynekológom? Fakt by som bola rada za normálne odpovede, nie jedna pani povedala…

anjelicek26
•
9. jan 2023

Voda velmi dobre vedie zvuky, takze hluk vonku znamena este vacsi hluk v brusku... ak nastane masova panika (co sa na kazdom velkom podujati stat moze-samozrejme nemusi), tak na tvoje brusko nikto ohlad brat nebude... takze je to len na tvojom uvazeni... ber to tak, ze vela zien pracuje v skole ci skolke a tam mas este vacsi hluk kazdy bozi den...

autor
•
9. jan 2023

@anjelicek26 akurát som si k tomu čítala nejaké info a našla som presný opak, že plodová voda tlmí hluk.. tak neviem.. o ľudí mi nejde, ako som písala, máme k dispo samostatne boxy a vyčlenené VIP časti s vlastnými vchodmi.. davom sa teda úplne vyhnem.. skôr riešim ten hluk.. niektoré podujatia sú viac komorné s malým počtom ľudí, ale sú aj také, kde sa škrieka od začiatku do konca.. keď sme boli v Amerike, tam chodili ženy hokejistov na zápas ešte v deň pôrodu alebo zobrali dvojtyzdnove baby na zápas.. ale tak oni sú ina kultúra, nechcem si brat od nich príklad

viestta
•
9. jan 2023

Tehotna som chodila na hokej, maly je v poriadku. Samozrejme vyberali sme si miesta daleko od zmagorenych fans

anjelicek26
•
9. jan 2023

Kedze dieta rozozna po porode hlas otca a matky, tak take "tlmenie" to nebude no...

beata_k
•
9. jan 2023

Dieta uz pocuje. Ale tak hadam vo vip to nebude tak dramaticke.

autor
•
9. jan 2023

@viestta ale aj vo vyššom štádiu? Napr v 3.trimestri? My tiež chodíme hlavne na hokej a keďže je to uzavretá arena, tak mam trochu dilemu, či sa tam vytrepať aj mesiac pred pôrodom.. inak sa cítim super a nemám žiadne problémy, čiže vydržím sedieť a wecko nie je problém, to mám na skok bez toho, aby som stala v radoch

viestta
•
9. jan 2023

ano, hokejova sezona bola pocas druheho a tretiho trimestra. Na poslednom hokeji som bola asi dva tyzdne pred porodom

nikpa
•
9. jan 2023

Možno trochu iný príklad ale ja som bola cca v 31tt na magnetickej rezonancii, kde som 20min ležala so slúchadlami na ušiach ale tie nechutné zvuky čo tam hučali som aj tak počula. A syn je v poriadku. Takže myslím, že hokej, či futbal vo VIP dáš v pohode.

lienka9
•
9. jan 2023

Ja som dva tyzdne pred porodom bola na majales v BA..na polemicu som tancovala , bola v divadle dva dni pred porodom ,na plese v 6mesiaci...a mohla by som este menovat spolocenske podujatia..a maly je uplne v pohode..ak sa nepostavis do kotla na hokeji,myslim ze sa nemusis bat..ale zavisi ako sa citis,ked sa ti do toho nechce,tak to nerob.

pininka1
•
9. jan 2023

Do 9 mesiaca som.chodila na hokej, uz sa mi vsetci smiali aku fucim ked idem po schodoch. Stala som medzi fans, cize hluku bolo pozehnane, malej nic nie je.

aleshka_supermama
•
9. jan 2023

Keď som bola tehotná chodila som pravidelne na futbal v 7 mes som bola aj na koncerte. Nevidím dôvod nechodit na športové podujatia 🤷‍♀️.

mimi3008
•
9. jan 2023

Skusila si sa niekedy ponorit v bazene, pri com sa niekto s tebou rozpraval? Mala si potom vela z toho rozhovoru?

danica2711
•
9. jan 2023

počas obidvoch tehotenstiev som chodila na všetky možné športové podujatia, deti sú naprosto v poriadku, nesťažujú sa