icon

Bolesť zubov v tehotenstve

simca115
4. feb 2026

Ahojte - prosím poradíte mi čo si môžem dať na bolestivý zub ? Myslela som že téme bolesť zubov sa vyhnem ale čo už . Čo sa týka zákrokov je to bezpečne v treťom trimestri ? Ďakujem za odpovede

pribinak
•
4. feb 2026

Môžeš ísť k zubárke a nie dávať si lieky podľa rad na modrom koňovi. Ísť k zubarke je to je najlepšie riešenie. Ak to vznikne zápal, ten môže ohroziť aj bábätko
Takze chod k zubarke

viestta
•
4. feb 2026

Daj su zub do poriadku skor ako porodis, lebo potom uz vobec nebude cas. A ano, zakroky su bezpecne, pretoze zubar zohladni to, ze si tehotna

anonym_cd8e24
•
4. feb 2026

paracetamol dali mne od bolesti .. jedine co som mohla... ale tiez daj co najskor do poriadku

cimage
•
4. feb 2026

Radsej si ho daj opravit ako sa ladovat liekmi. Ja som tiez bola, okrem rtg ti moze asi vsetko robit.

anonym_765e1c
•
4. feb 2026

Akutne paracetamol. A hned rano k zubarovi ako akutny pripad. Jasne, ze ti mozu robit zuby aj v 3. trimestri. Normalne mi cistili kanaliky, aj opichat som si to nechala, aby nebolelo. Zubar bude vediet, co moze a co nie.

simca115
autor
•
4. feb 2026

Ďakujem za rady ráno tam idem 🙂

maranta_leuconeura
•
4. feb 2026
@cimage

Radsej si ho daj opravit ako sa ladovat liekmi. Ja som tiez bola, okrem rtg ti moze asi vsetko robit.

@cimage moze aj lokalne rtg

cimage
•
4. feb 2026
@maranta_leuconeura

@cimage moze aj lokalne rtg

@maranta_leuconeura ok, mne nerobili kvoli tehotenstvu.

heln
•
4. feb 2026

v tehotenstve mozes paralen