icon

Chodenie na kúpalisko počas deviateho mesiaca tehotenstva

5. júl 2025

V 9 mesiaci chodíte?išli by ste?

evcagabi
•
5. júl 2025

Nechodim a ako tehotnej by mi muselo dobre harasit aby som sla do verejnych bazenov

nana8989
•
5. júl 2025

Nechodím ani netehotná. Keď vidím tých ľudí s kožnými chorobami močiť sa v tej teplej vode tak mi je na grc 🤢

diewcatqoo
•
5. júl 2025

Ani nahodou

sara07
•
5. júl 2025

tu chvilu už hadam vydržiš, tak si davaj sprchu alebo nohy do lavora, ani raz ma nenapadlo v 9m ist na kupalisko . baby ako ...????

gregik66
•
5. júl 2025

Sla by som, s tamponom do vody

slavka1988
•
5. júl 2025

Mne sa to proste hnusi predstava ze si tam niekto moci svoje telo zadok všetko q nie každý sa predtým riadne umyje ....preferujem doma bazén

pribinak
•
5. júl 2025
@slavka1988

Mne sa to proste hnusi predstava ze si tam niekto moci svoje telo zadok všetko q nie každý sa predtým riadne umyje ....preferujem doma bazén

Kľudne chod. Daj si tampon prw tehotné a uzi si vodu teplo leto

@slavka1988 Lebo všetci mame doma bazén. Otázka bola o kúpalisku

michaela329
•
5. júl 2025

Plávanie sa tehotným odporúča, zároveň treba byť opatrný kvôli infekcii, ktorá môže ovplyvniť krčok...ale v 9. mesiaci by som asi šla, s tampónom do vody.

tim23
•
5. júl 2025

V žiadnom prípade

autor
•
5. júl 2025

Bazén doma nemám,tie teplá už nezvládam,asi by som sa ani celá nenamocila,len nohy a tak trochu sa pokropila zakaždým.len sú aj ženy čo aktívne plávajú pred aj počas tehotenstva.ale zas načo ísť na kúpalisko,môžem aj len niekam k jazeru keď by som sa celá nakupala

autor
•
5. júl 2025

Tampóny tie swimpon?

really8
•
5. júl 2025

Ano bola som. A neharasilo mi. Mala som bezproblemove tehotenstvo.

michaelam2
•
5. júl 2025

Urcite nie. Tiez som bola vo vysokom stadiu tehotenstva v lete a myslela som ze sa zblaznim z toho tepla ale na kupalisko by som naozaj nesla. Riesila som to lavorom so studenou vodou a mocila som si tam nohy kazdu chvilu 😀

billy_jean
•
5. júl 2025

Nie, nesla by som. Ak sa potrebujem schladit v 9tom mesiaci sprcha. Ziadne verejne kupaliska.

slavka1988
•
5. júl 2025
@pribinak

Kľudne chod. Daj si tampon prw tehotné a uzi si vodu teplo leto

@slavka1988 Lebo všetci mame doma bazén. Otázka bola o kúpalisku

@pribinak jasne nemáme ale sprcha a vaňa je 🤣

januska12323
•
5. júl 2025

Nie nešla by som, jedine niekde do plavárne, zaplávať si a ísť preč.

ivetta1234
•
5. júl 2025

Bola som v 9 mesiaci na kupalisku s 3 rocnou dcerou, vacsinu casu som ale bola len po clenky v baby bazene,do velkeho bazenu sme isli asi 2krat si trosku "poplavat"

tanicka907
•
5. júl 2025

Ja som v prvom tehotenstve chodila plavat v 7-9 mesiaci kazdy den. Robilo mi to velmi dobre a teda som zvazila, pre a proti a vyhralo plavanie. Plesen som nnedostala

michaela329
•
5. júl 2025

Mne napríklad gynekológ hovoril, že lepšie práveže bazén ako sladká prírodná voda, tam práveže môže byť hocičo. Pýtala som sa kvôli dovolenke na Balatone, bola som v 20tt. Neodporúčal mi tam sa kúpať, ale bazén vraj ok, najlepšie by bolo more - alebo slaný bazén. Nakoniec som sa v Balatone len prechadzala a chodila pod sprchy pri bazéne, lebo v bazéne sa jasili deti a to som neriskla

kavenkaa
•
5. júl 2025

Chodím, s tampónom do vody. Gynekologička mi to schválila, plávanie je aktuálne pre mňa najlepší typ pohybu.

simona1998
•
5. júl 2025

Nie . Chodím len ku nám do bazéna . Radšej by som sa doma v kybli okupala ako vo verejnom bazéne 🙂 ale to je predsa na každom

kiki68
•
5. júl 2025

V 9 mes je to uz tak jedno, tam sa nema co stat a dieta moze hned von. Tiez by som dala ten tampon na kupanie a isla. Ale nie do velmi teplej vody, nic termalne, skor taka akurat voda na plavanie.

belllinka
•
5. júl 2025
@januska12323

Nie nešla by som, jedine niekde do plavárne, zaplávať si a ísť preč.

@januska12323 a v com je ina ta plavaren oproti kupalisku? 🤔

katusik456
•
5. júl 2025

Minulý rok som v týchto horúčavách prežívala 8. a 9.mesiac a aj keď mi bolo horúco na kúpalisko by som nešla, hnusí sa mi to s tampónom či bez. Teraz už len jedine domáci bazén, rovnako aj pre syna.

vkatush
•
5. júl 2025

Budem rodiť každým dňom, máme doma bazén a aj tak idem max po stehná. Nejak ma proste hlava nepustí riskovať, aj keď viem, že doma čistá, sme tu len my a voda je úžasná. Skočila by som do nej jedine, keby sa malý začal topiť 😅

Do verejného by mi ani nenapadlo, prípadne tiež max po stehná.