icon

Chodievali ste na náuky ohľadom detí?

milagrosss20
13. máj 2013

Ahojte baby chcem sa vas opytat jednu otazocku 🙂 chodievali ste niekde na neake nauky ked ste cakali malinke?Som prvorodicka a o porode a starani sa malych deticiek viem akurat tak len z pocutia...Je ine to pocut a je ine mat aj skusenosti...Chodievali ste niekam?

kika1111
•
13. máj 2013

ja som chodila a znovu by som už nešla..nedalo mi to vôbec nič..ako dýchať - to ti povedia aj pri pôrode... zbytočne som vyhodila 55 eur..nič nebolo tak ako povedala tá pani, čo kurz robila..

p_etrisha
•
13. máj 2013

@milagrosss20 Ja som od svojich (asi) 10tich rokov chodila vozit deti znamym. Postupne mi ich davali na dlhsie, ked sli na nakupy, vecierok...A dopracovala som sa az k tomu, ze strazievam kamaratke dcerku aj cele vikendy 🙂 Najlepsia skola zivota. Nikde ta na kurze nenaucia vsetko tak prakticky, ako realita. Neverim, ze by si v okoli nenasla niekoho s babom...Okukaj poradnu, zoznam sa s mamickami a "trenuj" 🙂 Ja som takto pripravena na vsetko (okrem kojenia, to sa nacvicit bez baba neda) 🙂

milagrosss20
autor
•
13. máj 2013

@kika1111 takze je to zbytocne chodit na nieco taketo..dobre vediet.. 🙂
@p_etrisha rada by som sa ucila od kamosiek ale nemam take kamosky ktore maju malinkych...takze asik sa sama naucim s malinkymi detmi robit.. zivot nauci ako sa hovori 😀

katieg85
•
13. máj 2013

ako spravne dychat pri porode to si precitaj na googl..na nauky to je zbytocne peniaze to radcej dajaka dobra knizka o dietati a mas ju stale po ruke

adriana458
•
13. máj 2013

@milagrosss20 Ja som nechodila a ani sa nechystám.. čo-to som prečítala, ale inak sa spolieham na materinský pud 😀

katieg85
•
13. máj 2013
p_etrisha
•
13. máj 2013

@milagrosss20 Ale na poradnu chodis, nie? Tam musia byt aj maminy, co maju skor termin, ako ty...Skus sa s tymi porozpravat, skamaratit a u tych trenovat 😀 To budes mat najcerstvejsie...🙂 Ale neverim, ze by si nezvladla...

anjelicek26
•
13. máj 2013

@milagrosss20 - pravdu povediac,ja by som sla aj teraz po treti krat. Nie, dychat ta tam nenaucia 😀 Ale je fajn spoznat vela tehuliek s rovnakym terminom, ako mas ty, moct si pokecat o bolenickach, o strachu s porodu, proste taka oddychovka a relax, to, co sa deje pri porode ti tiez vysvetlia, mozes sa aj vela pytat. Hlavne porod kliestami, zvonom, ako sa dieta otaca v porodnych cestach, ake druhy nastrihu su, zakladne informacie o kojeni... vravim ja by som sla aj teraz, ale miesta su beznadejne plne 😝

cerez
•
13. máj 2013

@milagrosss20 Ahoj. Ja som nechodila, ale keby som bola tretí krát tehotná, čo dúfam nebudem 😀 , absolvovala by som skôr kurz ohľadom kojenia. Aspoň informácie, kontakty na laktačnú poradkyňu a podobne.

milagrosss20
autor
•
14. máj 2013

dakujem vam baby za rady 🙂

elienka
•
14. máj 2013

@milagrosss20 ja som nechodila, ale zato v pôrodnici, som pri kúpaní jede deň pozerala na sestričku, na druhý deň zasa a na tretí som ju poprosila, nech sa ´pozerá či kúpem správne a takto som sa to učila. myslím že aj hormóny ti veľmi pomôžu, mne to teda pripadalo úplne priodzené a samozrejmé starať sa to to maličké 2,7 kg drobčiatko a čudovala som sa hlavne manželovi, prečo nechce mi pomôcť aspoň s prebalovaním. Za pol roka sme boli nahliadnuť kamoškynu dcéru -vtedy mala skoro 5 kg a mne pripadla tak strašne krehučká a maličká. tak som sa mu dodatočne ospravedlnila. asi to tie hormóny zariadili, že som to celé videla úplne inak

lono
•
10. jan 2014

Ahojte mamičky. Pozývame vás na kurz baby masáže, kde sa môžte naučiť masírovať telíčko svojho bábätka ešte počas tehotenstva (na bábike) a tak predísť rôznym nepríjemnostiam okolo detských kolík a iným novorodeneckým a kojeneckým neduhám...
Viac informácií nájdete tu: http://lono.sk/hrav-babymase
Tiež vás pozývame na kurz baby šatkovanie, kde sa naučíte čo to o kontaktnom rodičovstve a ako si správne uviazať svoje bábätko do baby šatky. Viac info tu: http://lono.sk/baby-satkovanie

máme pripravené i oveľa viac...sledujte našu stránku http://lono.sk/