icon

Cvičenie s Aniballom

12. aug 2023

Ahojte. Chcem sa spýtať, že keď ste cvičili s Aniballom a tlačili ste balónik von, tak ste to robili so zadržaným dychom alebo s nádychom? Lebo tam píšu, že s nádychom sa to máme snažiť dať von, ale mne to tak nejde. Jedine, keď sa riadne nadýchnem, zadržím dych a tak sa to snažím vytlačiť. Na predporodnej príprave nám tiež vraveli, že budeme musieť pri tlačení zadržať dych. Ako ste teda tlačili pri tlačení s Aniballom a pri pôrode? Ďakujem 💗

anyka2110
12. aug 2023

Nadych,zadrzat dych a tlacit, rychly vydych a zas nadych...podla mna myslia s nadychom aby si bola pri tlaceni nadychnuta,aby si netla ila po vydychu ;)

andrejka1212
12. aug 2023

Pri malych priemeroch balonika to ide von len nadychom. Ked sa uz priblizujes priemeru hlavicky automaticky zadrzis dych pri tlaceni.

ivanakaka
12. aug 2023

mne cvicenie s Aniballom vyvolalo porod ….uz by som to nerobila…:(…pri porode naj rada bola daj si ruku na brucho a tlac do ruky akoby si chcela odtlacit kamion = dieta vyletelo von 🙂

autor
13. aug 2023

@anyka2110 Áno, asi tak to bolo myslené.

autor
13. aug 2023

@ivanakaka A to hneď po jednom použití vyvolalo pôrod?

ivanakaka
13. aug 2023

hej ale v 39 no ale co keby som skusila v 36? nikdy viac

nikasmile
13. aug 2023

Na YT je presné video od nich. Podľa toho som šla. A za mňa aniball úplne super pomôcka. Pomohla mi pri prvom pôrode.