icon

Som tehotná a neskutočne sa nudím

17. jún 2025

Ahojte snažilky, tehuľky, maminy. Tehotenstvo je zázrak ale u mna nie každý deň je krásny. Niekedy sa proste nudím. Ležím doma, nechce sa mi čítať, nechcem pozerať ďalšiu romantickú komédiu, nechcem kupovať výbavičku, nevládzem cvičiť a neviem, čo so sebou. Máte aj vy takéto dni? Ak ano čo vam pomáha

aliziana
17. jún 2025

Chodiť do práce?

0silvia0
17. jún 2025

Si na rizikovom?

autor
17. jún 2025

rizikové tehu kvôli predchádzajucim problemom

really8
17. jún 2025

Uc sa

madeincssr
17. jún 2025

Ja by som vypozeral vsetky dokumentarne filmy, ktore by som na nejakom kanali ulovil. Niektore su spickovo urobene a clovek si aj doplni vseobecny rozhlad.
Dalsia vec mozno nejaka appka na ucenie sa cudzieho jazyka (ci uz uzitocneho, alebo len vysnivaneho).
Webstranky tvojich konickov/zaujmov.

bambulkaaskatulka
17. jún 2025

Omg. V poslednej dobe také témy tu... Spi. Keď sa bábo narodí, dlho sa nevyspis. Máš rada cojaviem, hru na gitare? Hraj na gitare. Ak sa môžeš prechádzať, prechádzajú sa. Spravte si s partnerom romantický večer. Venuj sa sebe, venuj sa vám. Onedlho sa na dlhý čas nebudeš môcť. Užívaj si každú minútu, o ktorej môžeš sama rozhodnúť.

maj_majka
17. jún 2025

Háčkovanie, kurz šitia, vyšívania, kurz maľovania, skladanie puzzle. Ručné činnosti, hlava sa výborne odreaguje. Je to vzácny čas, posledné skutočné voľno na dlhé roky.

simsalabim
17. jún 2025

Uzivaj si to, lebo najblizsich 10 rokov to nezazijes.

anajka266
17. jún 2025

Len sa nenuď na riti bez pohybu. Ja som bola PN ale s ozajstnymi problemami, prelezala som cele tehu a odrazilo sa to na vahe a kondičke.. aj po pol roku mam problem sa zbavit kg..

sisska96
17. jún 2025

Rob všetko možné, lebo potom nebudeš 😂

drianaa
17. jún 2025

Ja som bola na rizikovom od piateho mesiaca kvôli krvácaniu už dokonca. Prvé dni boli náročné, nebola som zvyknutá nič nerobiť. Keď sa zdravotný stav zlepšil, začala som chodiť na prechádzky, učila som sa piecť nové veci ako vianočka, parené buchty a podobné, na ktoré som predtým nemala čas. Každý deň prechádzka doobedu a poobede počas vychádzok, triedila som papiere, upratala, piekla, vymaľovala som zárubne, naučila som sa štrikovať, sušila bylinky, robila z nich čaje, teraz máš obdobie ovocia á, nakup a uvar si lekvár, kompóty, sirupy, čo máte rady, potom príde zelenina ako uhorky, papriky, môžeš si urobiť lečá a zaváraniny. Keby som mala viacej času, asi by som skúsila aj hačkovanie alebo vyšívanie, ale stačilo mi štrikovanie. Striedali sa mi horšie dni, tie som veľa oddychovala, čím ďalej neskôr som častejšie po nejakej činnosti potrebovala oddychovať a pomaly to prešlo. Najhoršie boli posledné 2-3 týždne, keď už ma vsetko bolelo a tlačilo a nevládala som toľko.

januska12323
17. jún 2025

Robiť môžeš čo chceš a čo ti lekár nezakázal.

kiki68
17. jún 2025

Ja som robila dva jazykove kurzy, v 34tt som robila skusky 😂😀 nuda nebola, dnes som 39tt a idem poobede zase na kurz. Plus este chcem stihnut nieco si spravit na kabelku, take doplnky ako privesky, syn chce malovat, nechces dojst pomoct? 😂

ha_ha
17. jún 2025

Si na Modrom koníku, takže nevidím zmysel tejto otázky. 😂 Čítaj diskusie, keď ťa niečo zaujme, preklikaj sa na staršie, odtiaľ zase na iné, niekam prispej, niekto ti odpíše, a ani sa nenazdáš a ideš do pôrodnice. A potom už sa nudiť nebudeš.

luckajozko21
17. jún 2025

Organizuj - spajze, skrine,kuchynu... minimalizuj bordel v dome