Nuda vo vzťahu

7. jan 2022

Ahojte. Neviem či mi preplo, doteraz som čas s priateľom trávila veľmi rada. Tulili sme sa k sebe, mojkali a pod. Sme spolu 3 roky, ešte spolu nebyvame, ja bývam sama. Nemám ešte ani 30. No vždy keď ho k sebe zavolám tak si zapne tv, sadne si na gauč a pozerá tv proste.. keď toto niekedy urobil, vždy som k nemu podišla, hladkala ho, pozerala sa naňho a rozprávala som za snim. A teraz ?
Teraz sedím od neho meter, a som stále na mobile a celý čas keď je u mňa sa naňho ledva pozriem. Vlastne ani sa naňho nepozriem. Každý sme ticho. Čiže on príde ku mne aby si pozrel tv.. proste neviem čo mu už mám hovoriť, neviem čo mám snim robiť. Všetko možné máme spolu už odžite. Fakt prežili sme toho spolu veľa všelijaké výlety aj zahraničie všetko možne. Proste príde zapne tv sadne a ticho pozerá a ja si aj v hlave vravím že bolo by dobré odložiť mobil a ísť k nemu. Lenže mobil ma zaujíma akosi viac ako on. Nechápem tomu či mi už úplne drbe. Keď si predstavím že odložím mobil a budem pri ňom sedieť hoci nalepená s snim cumiet do tv, čo má v nej ani nezaujíma.... Tak radšej ostanem na Tom mobile. Proste sa nudim. Keď máme spolu tráviť čas nudí ma to. Nemáme peniaze teraz takže nemôžem si dovoliť chodiť niekam na výlety. A žiadne športy a prechádzky nás nebavi. My sme motorkári tak v lete sme sa vozili na motorkách. A teraz nemáme čo robiť. Proste ani sa nerozprávame . Sme znudený sa ešte aj rozprávať.Nechápem čo sa to deje ?

johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romea
7. jan 2022

No si celkovo znudena, ale ked budes na mobile stále jednak budeš ešte viac znudena časom a priateľ sa ti zatiaľ vzdiali

casavina
7. jan 2022

Odzite po 3 rokoch kedy spolu ani nebyvate? Dievča odloz mobil a ovládač od telky, venujte sa sebe, uvar niečo fajne,zapni hudbu, tancujte, túľte sa, zahrajte si človeče alebo inú spoločenskú hru, zájdite do prírody, prechádzajte sa...je toho veľa...ja sa so svojím muzickom nenudím ani po 20tich spoločných rokoch aj keď je medzi nami 17ročný vekový rozdiel... Začnite si užívať jeden druhého 🙂

andreatytler
7. jan 2022

Mozno sa vaz vztah posunul zo zamilovanosti do beznosti. Ta euforia zo vzajomnej spolocnosti opadne a vztah zovsednie. S tym sa treba zmierit. Ale vztah by mal byt nadalej dostatocne zaujimavy pre obe strany. To asi nie je tvoj pripad. Rozpravala si sa o tom s priatelom? Povedala si mu presne to iste co nam v tomto prispevku?

Mozno je tu velmi jednoduche riesenie... daj prec TV zo svojho bytu.

janai1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
7. jan 2022

@johnnyboi podľa nicku som tipovala, že si muž... ale teda ak si žena, tak si pekne pribrzdená, evidentne patríš k tým ktoré si myslia, že deti zachránia nefungujúci vzťah a zrazu sa stane zázrak nie? Ona je závislačka na mobile, nevedie spolu nič robiť ale dieťa si majú robiť podľa teba, aby potom tu vypisovala ako je sama na všetko a ako sa chlap ich decku nevenuje....

johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
7. jan 2022

Prečo by ona mala odložiť mobil, keď on namiesto toho ze pride k nej na návštevu, aby boli spolu, zapne telku??
Ja by som mu vypla telku a hoci aj na tu nudnú prechádzku ho vytiahla, lepšie ako doma kukať do plafonu alebo mobilu, či telky.
On už teraz sedí pred telkou ešte ani spolu nebývate, čo bude, keď budete spolu žiť a spolu sa podieľať na výchove detí, rozdeľovaní prác? Ci on bude uhybat pohľadom aby dovidel na telku kým ty mu budeš pod nohami vysavat??
Treba komunikovať aj o takých veciach, lebo príde na lámanie chleba a potom ti povie, že veď ti to predtým nevadilo 😉

janewithane
7. jan 2022

Na výlety do prírody a okolia peniaze nepotrebujete. Môžte si skúsiť spolu niečo uvariť upiecť, zavolať pár priateľov na posedenie s hrami.. Môžte sa vy sami zahrať hru, naučiť sa niečo nové, pozrieť si zaujímavý seriál, cestovateľské video..a neplánujete spoločné bývanie, niekam sa posunúť?

zuzanockamt
7. jan 2022

@johnnyboi určite nie dieťa do tohto vzťahu ... To by bol začiatok konca, resp.koniec tam už je.

syslik81
7. jan 2022

odpoj tv odloz mobil a priatelovi povedz ze sa proste elektronika zakazuje .... a uvidis cinajdete nieco co dokazete spolu robit ... spolocenske hry, spolu navarit al sa ist prejst

junovedievca
7. jan 2022

Treba zacat od seba.si si vedoma,ze takto mozes dopadnut aj s dalsim ak by nahodou? Takze odlozit mobil a ako hovoria ist aspon na prechadzku a rozpravat sa.alebo si spolu navarit.a samozrejme priatelovi povedat tiez ze len tv pozerat ta nebavi

wetsel
7. jan 2022

Čo tak si nájsť niečo spoločné? Nejaké aktivity? Napríklad nejaký šport, beh alebo niečo? Čo tak večer si zahrať nejaké tie spoločenské hry?

silviazlat
7. jan 2022

Spamätajte sa obaja. Po troch rokoch mať stereotypný vzťah?? To sa aj dá?
Zahoď ovládač a povedz mu že od dnes sa tv pozerať nebude. Takto dlhu životnosť nemáte

mauduska
7. jan 2022

toto je moment, kedy si treba položiť otázku, či mi tento človek stojí za boj. vzťah tu už očividne nedrží pokope zamilovanosť, ale začína sa pretláčať láska, ktorá je o rozhodnutí.. stojí mi tento človek, tento vzťah za to, aby som sa mu venovala? viem si ho postaviť ako 1. prioritu? chcem s ním byť celý život? viem si tohto človeka predstaviť ako otca/mamu mojich detí? nemá tento človek otrasné zvyky, ktoré neviem predýchať? ako sa správa l rodičom, súrodencom, druhým? ako sa správa ku mne? rešpektuje ma? atď.

Po par otazkach a úprimných odpovediach prídeš na to, či sa ti oplatí zahodiť mobil alebo vzťah.

hapkova
7. jan 2022

Tak ale neviem, ci je to medzi vami az tak, ze by ste sa nejako velmi odcudzili aby sa to nedalo vratit do starych kolaji. Sa s nim porozpravaj a uvidite na co pridete.

tosomja
7. jan 2022

Ináč, moji frajeri boli takí. Kým sme sa stretávali vonku, tak vždy sme niekam išli, výlety, zábava, či pršalo, snežilo, alebo bolo 40st. Nikdy sme nesedeli, nikdy xme sa nenudili.
Keď som ich pozvala k nám na obed, potom sa už tlačili stále dnu, raz bola zima, potom pršalo, potom zase horúco...a vždy to skončilo pred telkou. Zrazu už nebolo treba zaujať, akoby získali co chceli a začínali mat istotu. No také vzťahy ma rýchlo omrzeli a ako láska prišla, aj odišla
Nevravím, že stále treba byť akčný, ale ze 3 roky sa vedeli pretvarovať a zrazu už nevedeli nájsť spoločnú reč, lebo na gauči bolo pohodlnejšie...a obskakovat ich...no nie

h2
7. jan 2022

My sme s mužom spolu 17 rokov. 90% večerov trávime tak, že on pozerá TV a ja som pri ňom. Málokedy ma zaujíma, čo dávajú, často radšej čumím do mobilu, najčastejšie si pozerám, čo je nové tu, na MK. 😁 Ale som tam s ním rada, vnímam to, ako pohodový večer vo dvojici. Občas niečo prehodíme, on mne k tomu, čo je v telke, ja jemu zase, keď ma zaujme niečo tu. Nepotrebujem nevyhnutne k životu, aby ma celý večer držal za ruku, hľadel mi do očí a venoval sa výhradne mne.
Ale na to, aby ste takto žili po 3 rokoch vzťahu, to sa mi zdá ešte trochu skoro. A hlavne: Tebe to takto nevyhovuje. Tak sa s ním porozprávaj, povedz mu o svojich pocitoch.

janetinka27
7. jan 2022

autorka a aku mas napln dna? obaja nemate co robit? myslim, ze mate asi malo povinnosti, konickov. cez leto mate motorky a v zime nic? ste znudeni, lebo nemate nic na praci a ani nic na rozume. takto ti zivot utecie ako voda, bez naplne, len zabijanim casu na mobile. ludia vzdy cosi robili, nesedeli spolu na gauci a ani sa cele dni nemojkali, mali napln dna. nie je prejavom lasky byt na sebe nalepeny a chciet sa stale mojkat, normalny vztah je aj o tom, ze kazdy ma svoje povinnosti, ale pri tom vie, ze sa ma kam vratit, kde je milovany clovek.

mischelin999
7. jan 2022

Neviem ci som to prehliadla, ale ak byvas sama, preco nebyvate spolu? Mozno by to bolo ine a som toho nazoru ze cloveka aj tak najlepsie spoznas ked s nim byvas.

marca12
7. jan 2022

Mate uplne bezny vztah ako mnoho inych ludi. Nikto nechodi denne po vyletoch,kaviarnach. Kazdy vztah prejde do fazy vsednosti. Nemas konicky tak sa nudis. Najdi si nieco,necakaj,ze ti bude chlap vyplnat volny cas.

danica2711
7. jan 2022

a má vôbec zmysel lepiť takýto vzťah-nevzťah? Nebývate spolu, neviete spolu tráviť čas nejako pekne, nudíš sa s ním a v podstate ťa nezaujíma (zjavne ani ty jeho) - nebude lepšie, aby ste sa pobrali každý svojou cestou?

janewithane
7. jan 2022

Veru je otazne ci ma zmysel toto nejako lepit.. Lebo ano hoci sa aj take deje vo vztahoch, ze chcete len cucat do tv a mobilu - proste total pasivny oddych, vypnutie hlavy.. Tak podla mna sa pri sa pri tom milujúci par nenudi!

janai1
7. jan 2022

@johnnyboi takže podľa teba majú oni fungujúci vzťah keď im radis aby si spravili dieťa keď sa nudia?
A teda ty si myslíš, že sa muž nemá starať o dieťa? On ma iba chodit do práce a iba žena má sedieť doma a starať sa hej?

bennn
8. jan 2022

Nič v zlom, ale ak spolu nebývate... tak nevieš či vám to funguje, a evidentne by vám to nefungovalo. Ste len kamaráti ktorí majú rovnaké záľuby.

Ale inak pozeranie tv nie je zlé, ale keď nič necítite k sebe, tak to je zlé. Nie TV.
Akakolvek činnosť s niekym, kto je pre mna atraktivny, zaujimavy, pekný, príťažlivý je proste v pohode. Pre teba to nie je v pohode a keď sa neozveš, že takto si to nepredstavuješ, tak sa to nezmení. Trebars to pomôže...

pet888
8. jan 2022

@johnnyboi babatko neni babika preboha🤦🏻‍♀️To si ludia nemaju robit z nudy,nech sa maju s cim hrat,to si robia z lasky,ked chcu mat spolocnu rodinu na cely zivot..ked uz teraz ma zena problem prist k muzovi a pritulit sa k nemu,tak tu treba riesit ich vztah,ci vedia s tym nieco robit,napravit ich fungovania a ci to ma vlastne zmysel medzi nimi alebo ci je cas na rozlucenie sa..