Muž sa s nami nudí

nissank
17. dec 2016

Ahojte. Potrebujem sa troska len vyrozpravat. A precitat nazory.
S muzom sme spolu 8 rokov. Mame 3 rocneho syna. Problem je tam,ze sa nám nevenuje. Pride domov a pred pocitacom sedi alebo v mobilom v ruke alebo spi. Ja chapem,ze chodi do roboty. Ale aj tak. Najviac ma štve,ze s malym sa nikdy nepohrá, nechodi s nami na prechadzky(nechcem aby stale chodil),ale sem tam ako rodina by ma to potesilo, ked ho volam neide lebo ho stale nieco boli..nechce sa mu, proste sa vyhovara. Mám pocit, ze sa s nami nudi. Syna mame troska ziveho, co neobsedi a je nervozny ked sme s nim vonku, ked neposlucha.My zijeme vedla seba len ako spolubyvajuci, taky mam pocit. Hovorila som mu o tychto veciach,ale ziadna zmena. Rozviest sa nechcem, ale neverim,ze sa to zmeni. My dvaja ani neviem kedy sme boli vonku spolu naposledy. Hovoril mi,ze naco pojdeme von ked mozme byt aj doma. Je mi z toho smutno. Je niekto v podobnej situacii?

ivetkab.
17. dec 2016

Nie som v podobnej situácii, ale vzťahu musíte pracovať. U niekoho to ide ľahšie u niekoho to ide ťažšie, priam cielene. Ak Vám to finančný rozpočet umožní, tak raz za mesiac choďte niekam na víkend. Nemusí to byť drahý hotel, ale nejaký privat napríklad v Tatrách. Trochu sa poprechádzate, čo to popozeráte a spoločné zážitky sú na svete. Ak máš nechať pri kom malého, tak aspoň raz do mesiaca zájdite niekam na kávu, prípadne aj s malým na pizzu. My máme tri deti a niekedy mám pocit, že sme v jednom kolobehu. Ráno vstať, raňajky, obriadiť deti, porozvážať, do práce, z práce, pre deti, krúžky, učiť sa a šup spať. Čiže cielene, kvôli zmene prostredia pre nás všetkých podnikáme podobné celorodinné akcie. Skúste to takto pre začiatok.

janinah
17. dec 2016

Hned v pondelok ako príde z práce mu nachystaj malého a nech vypadnú z domu aspon na dve hodiny,lebo ty predsa musíš upratať a upiecť niečo na sviatky... nepojde? ok,tak chod s malým von ty a jeho s úsmevom požiadaj,nech urobí to a to,kým sa vrátite,konkretne presne mu povedz,čo má urobiť.....ak neurobí nič,tak ho totalne ignoruj,upeč a navar pre seba a dieťa a jeho si ani nevšimni ...a nie že mu niečo dáš pod stromček,kedy by si to aj kúpila,ked máš večne živé dieťa na krku? trochu zaštrajkuj,možno sa spamätá,ak nie,tak by si mala porozmýšľať,či taký život chceš pre svoje dieťa....

janinah
17. dec 2016

rodinný výlet-víkend je dobrá vec,ale raz som to niekomu poradila a dopadlo to tak,že aj všetci traja šli a chlap tam na izbe prespal dve tretiny pobytu a žena s dieťaťom sama do bazena,do lesa...len na obed a večeru sa ocko uráčil s nimi....a jej bolo ľúto,lebo ostatní oteckovia s apredbiehali ako sa venovali detičkám...ale za pokus to stojí

yollanda
17. dec 2016

Ja by som si nasla milenca.. ked on ma na salame, isla by som zit

janinah
17. dec 2016

@yollanda a milenec sa bude venovať dieťaťu? ju toto najviac trápi...

esther03
17. dec 2016

@ivetkab. asi si nepochopila prispevok zakladatelky- Ona vie co ma robit (vola ho na prechadzky, urcite by rada isla aj na vylet, predlzeny vikend, kavu, pizzu....), ale ked raz on nechce, tak moze vymysliet aj vylet na honolulu....Na vztahu sa da pracovat ak obaja chcu. Jeden je malo.
@nissank treba sokovu terapiu 😉

yollanda
17. dec 2016

@janinah mozno casom aj hej

nissank
autor
17. dec 2016

@ivetkab. On by nesiel takto na vikend, povedal by:co by tam robil. Ked sme sa pohodli,ze pojdeme spolu von tak stale zavolal niekomu-kamaratovi. Co sa mi nepacilo, niekedy som chcela byt s nim len sama.

svadba30.maj
17. dec 2016

@nissank podobne to mam aj ja.a ignorovanie a nevsimanie s mojej strany vobec nepomaha.tak to dakedy vyzera ze jemu to aj vyhovuje.vsetko je len namne.ked mu povie ze nech bude s malou ta pojde do mami to je taka starostlivost.

nissank
autor
17. dec 2016

@janinah nepochodila by som,aby zobral maleho von. Dnes som ho poprosila,ci by nesiel s malym von lebo som musela navarit,upratat... No nesiel. On nepojde. Nakoniec som isla s malym ja. Ze prestanem,mu varit u neho nepochodim. Hocičo co navarim nezje. Takze doma je len suchu stravu. Teraz nemam robotu a peniaze mi nechce davat, tak neviem ako to bude s darcekmi aj pre maleho

nissank
autor
17. dec 2016

@janinah mozno by to tak bolo. Neboli sme zial spolu nikde takto. Je to smutne ja viem.

svadba30.maj
17. dec 2016

@nissank jaze mam sama taky zivot.
Ze na uplne vsetko som sama.to ako by ste zili u nas doma.

nissank
autor
17. dec 2016

@esther03 aku sokovu terapiu?

bucherka
17. dec 2016

Peniaze ti nechce dávať? Ako s darčekmi pre malého? Keď nemáš tri oči a dve hlavy isto nájdeš lepsieho

janinah
17. dec 2016

@nissank a načo ti je taký chlap? aby ti nervy žral? zober dieťa a chod na vianoce ku svojim rodičom,alebo urob hocičo iné,chod do manželskej poradne,len neži takto biedne,toto si nezaslúžiš....

zlte_kuriatko
17. dec 2016

@nissank troska mu nahnaj strach ☺ chod bez neho medzi ludi.. alebo s nejakou kamoskou co ma tiez dietatko.. a zacne mu basnit,akeho slobodneho chlapa co bol napr. S neterkou tam, ste spoznali..a tak 😆 raz dva sa chlapec zlakne ze nie je jediny na svete 😊

nissank
autor
17. dec 2016

@yollanda milenca nechcem 😀.
@svadba30.maj . Aj on je najradsej ked maleho zoberu svokrovci, nech ma klud.

janinah
17. dec 2016

@zlte_kuriatko taký sa nezľakne,je to hlúpy egoista,doteraz ona ho nekopla do gulí obrazne povedané a on nechápe,že manželia a otcovia sa správajú inak,tomu nedôjde nič...a aj keby odišla preč ako jej radím,tak by sa spamätal,že je sám,až keby mu od hladu cigáni v bruchu vyhrávali,to je kategoria chlap debil a nepochopím žiadnu,ktorá si také čudo na krk uvesí /lebo nech mi nik nerozpráva,že počas randenia bol iný....

jana_eyre
17. dec 2016

Ženy, ja by som sa niekedy hadala aj za vás, tak moc ma vytacaju takýto muži... A že z čoho mam vysoký krvný tlak.. 😅

Neviem poradiť, ja by som sa s nim riadne pohadla a odmietla také spravanie tolerovať..

zlte_kuriatko
17. dec 2016

@janinah tak uz neviem.. ja by som ho poslala do riti.. a 3 rocne dietatko si este v pohode zvykne na zmenu..alebo aj na ineho cloveka po jej boku.

missdiva
17. dec 2016

@nissank Dost dolezite je ci bol muz taky vzdy alebo sa len nahle zmenil... 😕
Ak bol od zaciatku radsej doma na mobile/PC ako s tebou na vylete, bolo dost naivne cakat, ze sa prichodom dietata zmeni. Pokial ide z jeho strany o totalny nezaujem o rodinu tak by som sa na tvojom mieste zamyslela nad zivotom s takym clovekom.
Ak to prislo z nicoho nic moze mat nejaku depresiu, niekoho ineho alebo iny problem, o ktorom nevies.

nissank
autor
17. dec 2016

@svadba30.maj vidis,nie si na tom sama.
@bucherka nechce Velmi len na potraviny -par eur. Najst mozem lepsieho,moz ho nechat. Ale neviem ci by som s tym situaciu vyriesila. Zatial,nechcem rozchod riesit. Chcem,aby sa troska uvedomil,ze ma da rodinu. Komu sa treba sem tam aj venovat.

nissank
autor
17. dec 2016

@missdiva on bol stale takyto. Aj ked sme spolu len chodili. Vtedy som bola zaspepena. Po case som sa s nim chcela rozist,@le som ostala tehotna,tak som nam dala sancu. Aj sa medzi nami to urovnalo. Myslela som,ze bude dobry otec. Podla toho ako sa spraval k inym detom. Ale po case ako sa maly narodil,p risla som nato,ze som sa troska v tomto zmylila.

petrapod
17. dec 2016

Je to smutne ze sa da zit aj v takomto vztahu bez zaujmu a podpory z druhej strany. Neviem ci sa ten tvoj zazrak niekedy zmeni , ale tebe a tvojmu drobcovi prajem stastie , zdravie a bodaj by si stretla niekoho kto by pre teba a tvojho drobca urobil prve a posledne. Drz sa.

nissank
autor
17. dec 2016

@petrapod dakujem ti pekne. Budem sa snazit aby sa to z jeho strany zmenilo. Uvidime casom co bude dalej 🙂

sono2
17. dec 2016

@nissank on chcel dieťa
Ja mám pocit, že sa uvedomiť nechce. Chceš to len ty. A ty ti je nanič.

timea7
17. dec 2016

@nissank viem, že je to pre teba ťažké priznať si to, ale on sa nezmení nikdy, na to môžeš zabudnúť. Strácaš s ním čas. Bolo tvojím rozhodnutím zobrať si ho a mať s ním dieťa. Vedela si, aký je, nechápem, prečo si čakala, že bude po svadbe iný. Píšeš, že sa rozvádzať nechceš, tak potom ti ostáva jedine robiť mu naďalej slúžku, opatrovateľku jeho dieťaťa a poskytovať mu sexuálne služby. A ako bonus máš ekonomické týranie, ako že ti nechce dávať peniaze?! To nie sú jeho peniaze, ale vaše peniaze! Môžeš sa snažiť so roztrhania tela, aby on zmenil svoj prístup k rodinnému spolužitiu, nepodarí sa ti to. Je to len strata času a energie. Tú by si mala sústrediť na seba, lebo seba zmeniť môžeš. Nájsť si prácu, to v prvom rade, byť ekonomicky nezávislá, nájsť si koníčka, ktorému sa budeš vo voľnom čase venovať. Že kde dáš dieťa? No nájdeš si opatrovateľku, ak tomu tvojmu volovi ide dieťa na nervy, bude ju cvakať. Variť budeš len pre seba a dieťa, on nech sa postará sám o seba, zabudneš na to, že by si mu prala a žehlila. On ťa má v paži, prečo si taká hotová z toho, že by si ho mala poslať do čerta? Takých, aký je on, nájdeš do hodiny dvadsať. Skutočne nechápem, kam na takýchto chujov chodíte.

bosoriak
17. dec 2016

@timea7 Presne to je to jedine, co sa da napisat. Kam na taketo hovada tie zeny chodia. Denne aspon jeden takyto prispevok, vzdy o tom istom. Chlap kral, zena sluzka a este ho aj obhajovat bude. A deti to vsetko nasavaju ako spongie. Ani sa mi reagovat nechce na ten povodny prispevok, ved zakladatelka len chce vediet, ci je este niekto taky. No je a je ich vela a tak sa tu budu spolocne lutovat.

timea7
17. dec 2016

@nissank prepáč, ale môžeš mi napísať jeden jediný dôvod, prečo si s ním? Ak by si sa rozviedla, tak si na tom lepšie po každej každučkej stránke.

n0mi
17. dec 2016

Ako vazne. Naivne veris predstave,ze sa zmeni. Ach. To je priklad do zivota tomu dietatu.