Vlastná vírivka v tehotenstve
Viem ze tehotenstvo nie je choroba, lekar povedal ze nakoľko nemám problémové tehotenstvo (odklopem) tak by ki nemala uškodiť.. podľa vás je v poriadku ísť do vlastnej domácej vírivky, 33 stupňová voda, čerstvo napustena čistá? Som v 10 tt, dakujem
Ja som bola tehotna minule leto tiež taký začiatok tehotenstva a plus som mala celkom aj rizikové tehotenstvo plus jeden potrat už za sebou. Do vírivky som chodila ale voda v nej bola kus chladnejšia podľa mna je 33 stupnov hrozne veľa a nie je to dobre sa v tehotenstve kúpať v takej teplej vode… mne bývalo hrozne zle a bola som rada že sa tam môžem schladiť (voda mala cca 24-25 stupnov)
Ja som obe tehotenstva do vírivky doma chodila. 33-34 stupňov tiež
@jerseytay no neviem 33 je už dosť chladná voda mám vlastnú vírivku a vermi pod 36 nejdem lebo potom je už chladná voda
@jerseytay no neviem 33 je už dosť chladná voda mám vlastnú vírivku a vermi pod 36 nejdem lebo potom je už chladná voda
@andrejka1974 aj u nás tak,my máme neustále 37 stupňov, chodila som aj tehotná. Mám dve deti
Ja som bola tehotna minule leto tiež taký začiatok tehotenstva a plus som mala celkom aj rizikové tehotenstvo plus jeden potrat už za sebou. Do vírivky som chodila ale voda v nej bola kus chladnejšia podľa mna je 33 stupnov hrozne veľa a nie je to dobre sa v tehotenstve kúpať v takej teplej vode… mne bývalo hrozne zle a bola som rada že sa tam môžem schladiť (voda mala cca 24-25 stupnov)
@spanielka44 jo nakoniec som šla a ja som v 33 stupňoch skoro zamrzla, tak som aj vyšla von.. tak dňa sa nic nestane
Ďakujem dievčatá. Nakoniec som na chvíľku išla, mne zas 33 stupňová voda bola studená, tak som sa na to vykašľala radšej :D
Ďakujem dievčatá. Nakoniec som na chvíľku išla, mne zas 33 stupňová voda bola studená, tak som sa na to vykašľala radšej :D
@jerseytay 33 stupňov je pre mňa ľad 🫣 som si na konci tehu dávala 37 stupňovú vaňu a bola mi tam zima ... Takže za mňa 33 je ozaj v pohode ale teplejšie by som si dávala až na konci , želám pohodové tehotenstvo v rámci možností samozrejme
Doma je to ok, nemas tam nikoho, co by tam zavliekol mozne nakazy.
@spanielka44 33 stupňov nie je veľa... Nemá sa púšťať voda vyššia ako telesná čiže aj keby je tam 37 by tam mohla kľudne vojsť... Treba si info trošku doštudovať

Je to na tebe, ja by som isla. Vlastnu sme nemali, ale boli sme na wellnes pobyte, tak tam som bola. :D