icon

Ako fungujú vodné atrakcie a permanentky vo Familyparku v Rakúsku?

Včera o 14:53

Ahojte, chystame sa 1x do tohto zabavneho parku, neviete, ci su tie vodne atrakcie funkcne uz aj tento mesiac? Ci brat nahradne oblecenie...
A rozmyslame nad kupou rocnej permanentky, mate niekto? Je prenosna? Mozem ju potom napr. poziciat aj v rodine? Ci su kontrolovane fotky? Vdaka

melanta
Včera o 15:08

Nie, nemôžeš ju požičať niekomu inému. Máš na nej foto a kontrolujú to pri vstupe.

autor
Včera o 15:15
@melanta

Nie, nemôžeš ju požičať niekomu inému. Máš na nej foto a kontrolujú to pri vstupe.

@melanta jaj priamo na karte je fotka? Ja som myslela, ze je to len taka nejaka plastova bez fotky, ze ta je len nahrana v systeme 🤦 dik

melanta
Včera o 15:18
@anonym_autor

@melanta jaj priamo na karte je fotka? Ja som myslela, ze je to len taka nejaka plastova bez fotky, ze ta je len nahrana v systeme 🤦 dik

@anonym_autor teraz nie som si istá, či je ak na karte alebo len v systéme, už je to pár rokov, čo sme ich mali. Teraz chodíme len 1-2 krát do roka. Ale kontrolujú to veľmi dôsledne. Neodporúčam zneužiť to. Zakážu ti vstup do parku a peniaze nevrátia.

autor
Včera o 15:21
@melanta

@anonym_autor teraz nie som si istá, či je ak na karte alebo len v systéme, už je to pár rokov, čo sme ich mali. Teraz chodíme len 1-2 krát do roka. Ale kontrolujú to veľmi dôsledne. Neodporúčam zneužiť to. Zakážu ti vstup do parku a peniaze nevrátia.

@melanta ok, ďakujem 😊