icon

Bábätká a batoľatá v knižnici. Aké máte skúsenosti?

hena55
11. mar 2010

Mate niekto skusenost s kniznicami a tak malymi detmi? Vo svete je pre babatka kopec programov a aktivit. U nas asi take nic neexistuje ale chodievate niekedy s vasim mimcom do detskeho oddelenia kniznice? Ake mate skusenosti? Ako sa na vas pozeraju knihovnici?

marelica
11. mar 2010

ahoj, ja som sa informovala telefonicky asi tak pred polrokom a pani knihovníčka mi odporučila, aby sme prišli, keď bude mať malá viac ako 18 mesiacov...

hena55
autor
11. mar 2010

Zazila som raz v Dubline nadherny program v kniznici kde bolo kopec mamiciek s babatkami a hrozne sa mi to pacilo. Mavali to pravidelne a bolo to strasne mile. Tak ma zaujima ci aj u nas sa uz nieco take zacina robit. Chcem s 11 mesacnou skusit ist buduci tyzden do kniznice. Apson si prelistujeme ine leporela ake mame doma a okukame nove priestory. Som zvedava. Dufam ze to bude pozitivny zazitok 🙂

rohacka
11. mar 2010

My sme zacali chodit s Dorotkou, ked mala 3 roky, Kubko mal vtedy necely rok a obaja su tam uz ako doma. Kubko sa rovno vali k leporelam 🙂 . Stale si nejako aj leporela vypoziciame, nieco si pozrieme aj tam. Vrelo odporucam, je to super. Nase decka sa tam stale velmi tesia.

hena55
autor
11. mar 2010

inak prave pozeram ze je tu aj rubrika Kam s detmi. Asi by sa toto hodilo skor tam. Nejak som si to nevsimla. 😲
Dakujem vam dievcata za rady. A knihovnici su v pohode rohacka? Nemaju problem s kocikom alebo tak nejak.

rohacka
12. mar 2010

Hena - s kocikom nemaju problem, priam sa mi vynukuju, kto mi s kocikom pomoze. A smeju sa z neho, ze presne vie, kde ma ist (k leporelam).

danadr
16. mar 2010

My chodime do kniznice od asi neceleho roka. Mala to tam miluje. U nas je dokonca akcia pre male deticky. Je to citanie s babickou. Taka mila pani cita rozpravocky. Kniznica je super. 🙂

hena55
autor
8. apr 2010

tak dostala sa mi do ruk kniha Babatka v kniznici a teda musim povedat ze vo svete sa vazne robia ine veci pre tak male deti v kniznici. Fakt skvele. Keby bolo nieco take aj u nas bola by to parada. Neviete vazne o nicom co sa organizuje na SK. A kde je to citanie rozpravok babickou? ?

janica...
13. apr 2010

My sme dnes boli v nasej krajskej knznici.Som sa obavala lebo detske oddelenie je na samom vrchu. Avsak hned pri vchode sa na mna vrhli velmi mile knihovnicky a zobrali nas vytahom az hore. Mala na moje prekvapenie bola velmi dobra a nadsena tolkymi leporelami. Knihovnicky zas nadsene z nej a tak sa nam venovali. Som sa ich aj pytala na tie aktivity pre tak male deti a ony ze nad tym uvazovali ale ze nemaju s tym u nas skusenost. Ale kazdopadne tam asi zacneme v takomtom uprsanom pocasi pravidelne chodit. Pekny zazitok. Hena55 vdaka za tip. 😉 Mna by to ani nenapadlo ist s tak malym dietatom do kniznice ale mozem len odporucit 🙂