icon

Chodíte s deťmi von počas horúčav?

Dnes o 15:29

Pytam sa hlavne mamiciek, ktore byvaju v bytoch, nemaju dom, bazeny a nebyvaju na severe SK, kde je podstatne chladnejsie.. chodite s detmi skolkarskeho veku von aj ked je este o 18-19stej 38 stupnov? Na ako dlho? Rana ma velmi nezaujimaju, vtedy su deti v skolke. Vsade pisu, ake je to narocne pre telo a pre deti obzvlast, ze lahko dojde k prehriatiu. Kazdopadne kazdy vecer ideme von, ale zaroven mam aj obavy, aby sa mu nieco nestalo, hlavne ked ako nasxhval chce v tej horucave behat.

luciaruz
Dnes o 15:32

Nechodíme von ani náhodou. Ja sa bojim riskovať, detský organizmus nema este dostatočne vyvinutú termoregulaciu.

autor
Dnes o 15:34
@luciaruz

Nechodíme von ani náhodou. Ja sa bojim riskovať, detský organizmus nema este dostatočne vyvinutú termoregulaciu.

@luciaruz a pri akej teplote (v tieni) sa uz citis, ze je bezpecne ist von?

anonym_3f177e
Dnes o 15:36

@anonym_autor Pod oknami máme ihrisko, deti prichádzajú okolo pol deviatej, do 10tej ich počujem sa hrať.

marianarem
Dnes o 15:39

@anonym_autor My chodime, ale nie na ihrisko, tam mam pocit, ze je to niekedy prehriate este viac ako inde, podla povrchu. Ideme na zmrzku, k vode, k fontane, do lesa.

anonym_2bd505
Dnes o 15:41

Nechodime, sme vnútri od cca 9 do 20.. ja ani vonku neviem dýchať 🥵

oskorusa
Dnes o 15:46

@anonym_autor až po 20:00 na hodinku, na ihrisko alebo na prechádzku so psom

anonym_bd22a1
Dnes o 15:50

@anonym_autor po 18h ideme normálne von, s tým ze deti sú väčšinou v tieni a dodržiavaju pitný režim. Deti nie sú z cukru, treba pobyt vonku samozrejme prispôsobit počasiu ale určite nie ich držať v byte lebo je teplo. Teplo môže byť ďalšie 2 mesiace a nebudeme predsa sediet len doma.

anonym_9090d4
Dnes o 15:55

Ja mam uz velke deti, ale nesla by som s nimi v takejto horucave. Maximalne k vode, inak by sme sedeli doma. A to nie som prehnane uzkostliva.

anonym_895322
Dnes o 15:57

Tak kapeme aj na severe slovenska, nechapem, co to mate za predstavy, ze tu mame zimu ci co

anonym_2d7d0e
Dnes o 15:57

@anonym_autor nie nechodime nikam. Sedime doma, ani mi nechcu nikam chodit

anonym_2d7d0e
Dnes o 15:58

A tiez byvame na severe slovenska. Jetu tak isto teplo ako aj na juhu🤣

cyberk
Dnes o 16:00

v takychto horucavach menime ihrisko za kupalisko/jazero/fontanu pripadne "vojnu" s vodnymi balonmi

anonym_e2e9de
Dnes o 16:01

Chodime ano, okolo 19. Sme v tieni a ano je teplo ale da sa. Sme z BA.

anonym_6ea888
Dnes o 16:21

@anonym_autor ked su v skolke cely den tak potom uz nechodime von, ked su doma chodime rano

autor
Dnes o 16:24
@anonym_895322

Tak kapeme aj na severe slovenska, nechapem, co to mate za predstavy, ze tu mame zimu ci co

@anonym_895322 tak pozrela som narychlo zilina, poprad, dolny kubin, kezmarok. Momentalne je max 32 v jednom meste z tychto vymenovanych, ostatne pod 30. Ale mozno zle pozeram.

anonym_76a25a
Dnes o 16:24
@anonym_3f177e

@anonym_autor Pod oknami máme ihrisko, deti prichádzajú okolo pol deviatej, do 10tej ich počujem sa hrať.

@anonym_3f177e u nás tiež tak

venom19
Dnes o 16:59

Veruze tak malo stupnov na severe nie je 🙂

anonym_895322
Dnes o 17:02
@anonym_autor

@anonym_895322 tak pozrela som narychlo zilina, poprad, dolny kubin, kezmarok. Momentalne je max 32 v jednom meste z tychto vymenovanych, ostatne pod 30. Ale mozno zle pozeram.

@anonym_autor momentalne u nas na severe bola burka a lejak takze sa ochladilo

autor
Dnes o 17:17
@anonym_895322

@anonym_autor momentalne u nas na severe bola burka a lejak takze sa ochladilo

@anonym_895322 poslite to aj sem k nam prosim

anonym_7dd537
Dnes o 17:18

Každý deň chodíme ráno a večer aspoň na hodinku. SPF, voda, tieň, klobúk keď prídeme domov vlažná sprcha zatiaľ sme nemali problém.

anonym_7665ef
Dnes o 17:35

@anonym_autor áno,. Denne chodíme o 20ej do bazéna na hodinku , dovtedy sme doma. Ale keby nebývam v dome , idem kľudne ako ty, veď tie decká by mi nespali večer , keby sme len doma celé dni boli, musia sa vybehat

miriamzba
Dnes o 17:41

Chodíme v týždni až večer, cez víkendy aj ráno a doobeda, ale fakt tieto horúčavy sú umorne aj pre nás s mužom, nieto pre deti. Zo zahrady už máme hotovu saharu☹

anonym_37e25b
Dnes o 19:30

Ja len ze ako žijú ľudia v iných kútoch sveta a maju bezne taketo teploty. My sa môžeme schladiť, oni to maju oveľa ťažšie . A inak v nedeľu bolo u nás na Liptove 36 stupňov, az taka zima nebola

euka210
Dnes o 19:43

@anonym_autor so skolkarom o 18-19h v pohode uz mozes ist von. Davaj vela pit a hotovo. Slnko uz nie je silne, len je teplo. Aj my musime ist do zahrady a popolievat.