icon

Nosíte papuče aj počas horúčav?

Dnes o 10:34

Ja jednoducho neznášam chodiť doma naboso. Je úplne jedno, či je január alebo vonku 35 stupňov, papuče mám na nohách od rána do večera. 😄

Priateľ tvrdí, že som jediný človek, ktorého pozná, kto ich nosí aj počas najväčších horúčav.

Naozaj som v tom taká zvláštna, alebo ste na tom podobne?

Strana
z2
galganka
Dnes o 10:35

Nevlastníme doma nikto papuče.

anonym_474255
Dnes o 10:35

@anonym_autor áno, nosím cely rok. Podlahu mame studenú a mam rada nohy v mäkkom

obrazkova
Dnes o 10:36

@anonym_autor ja nosím tiež na doma, ale teraz taký letný strih. Na zimu si vždy kúpim také teplucké😬

anonym_2d4e72
Dnes o 10:36

@anonym_autor Podobne, len ja neznášam papuče a chodiť naboso tiež nie. Nosím ponožky aj v lete. Papuče doma ani nemáme.

anonym_1974c6
Dnes o 10:37

Nie si zvláštna. Ja mam alergiu na chlad, nosím doma sandale, ak si nedám ponožky, kycham celý deň 🥶.

elenka74
Dnes o 10:37

@anonym_autor Ja mám papuče na nohách celý rok, aj ponožky, aj spávam v ponožkách 😀

anonym_12945f
Dnes o 10:39
@elenka74

@anonym_autor Ja mám papuče na nohách celý rok, aj ponožky, aj spávam v ponožkách 😀

@anonym_autor nosím tiež papuče celoročne (také tie ortopedické) aj s ponožkami, dokonca ako @elenka74 spávam v ponožkách. Ja zas neznesiem bosé nohy a bosé nohy na podlahe už vôbec. A keď má niekto spotené nohy a lepia sa mu na podlahu, tak to už vôbec nie.

anonym_d23404
Dnes o 10:39

Tiež nosím papuče celoročne. Ale otvorené.(šlapky)... v lete na boso, v zime vlnené ponožky.

anonym_b878e6
Dnes o 10:40

Cez zimu nosím zateplené, v lete šľapky, ale stále som obutá. Nemám rada, keď mám špinavé chodidlá od podlahy a studené nohy

anonym_7c31c2
Dnes o 10:41

papuce nemam, ale nosim celorocne ortopeducke korkace. Neznasam chodit na boso lebo ma stve kazda omrvinka na zemi, na ktoru stupim a potom v kuse zametam alebo vysavam

anonym_9f8bec
Dnes o 10:43

Nie....ani v zime

dskjhfdlkdjhl
Dnes o 10:45

@anonym_autor ja papuce nenosim nikdy.

pikachu999
Dnes o 10:46

@anonym_autor nosím konkrétne ružové chlpaté 😂

luizina
Dnes o 10:49

@anonym_autor samozrejme, nosim a celorocne. Memam rada chodit na boso.

maca1984
Dnes o 10:50

Ja nosím celoročne šlapky. Teraz na boso , ale keď sa ochladí tak dávam ponožky a v zime také poriadne hrubé 😁

cyberk
Dnes o 10:51

nie.. mame doma cisto :D

bomba36
Dnes o 10:57

Nenosila by som, ale keď po deťoch v zime chceme aby tie ponožky nosili, tak musíme ísť príkladom. Inak to bolo stále "veď ani mama nemá" 🤷

ivka356289
Odpoveď bola odstránená
beronsche
Dnes o 11:17

Ja poznám kopec ľudí, čo nosia doma nejakú obuv celoročne, väčšinou šľapky, alebo "korkače".
Ja som opačne spektrum, najradšej som úplne bosá, aj bez ponožiek.

ivik4
Dnes o 11:21

Ja mam na leto z pepca take tenucke slapky s otvorenou spickou. Aj by som si ich dala keby mi ich pes niekam neschoval 😃

liusa82
Dnes o 11:31

ja som tiež bola volakedy papučová.Ešte v prvom dome kde sme nemali podlahovku som nosila prakticky od jari alebo ked sa už nekúrilo až do začiatku leta potom už len šlapky.Tiež neznášam chodiť na boso po podlahe🙂 .Ale ja mám problém so studenými rukami a nohami od decka takže mne na nohy bývala často zima.Ale v dome je to normálne, v byte ked sme bývali tam som to nepotrebovala ako bol rok dlhý klasické uzavreté papuče.A teraz v druhom dome kde je podlahovka už, tak nosím len ak sa nekúri uzavreté cez prechodné obdobia inak len také otvorené šlapky

anonym_ca1b75
Dnes o 11:34

@anonym_autor ja nosím papuče, dokonca aj ponožky doma, keďže som háklivá na močové cesty.

anonym_5d40da
Dnes o 11:36

@anonym_autor mám to naopak najradšej chodím naboso aj v zime, kým necítim chlad, vtedy si dám len ponožky, neznesiem chodiť obutá po dome.

anonym_eaecb5
Dnes o 11:37

Áno,mám tiež šľapky a ráno aj ponožky. Ja neviem chodiť bosá a potom ma bolia nohy a chrbát. Moja dvojročná musí mať hneď pri posteli ponožky,bez nich nevylezie z postele 🙉😂😂😂

anonym_604c97
Dnes o 11:37

Celorocne nosim slapky

moonlight1210
Dnes o 11:43

Beham bosa, podlaha v dome je drevena, tak je dost v lete tepla. A v zime ponozky stacia tiez. Malokedy mam papuce.

Ale vsade tam, kde su kachlicky a mam na nich stat dlho, tak si davam nieco teple (izolujuce od podlahy) na nohy. Trebars do pivnice a do pracovne.

Mam skusenost, ze mi staci doslova pat minut a budem mat do troch dni nadchu. Takze poucena z minulosti uz ziadne take, ze len na chvilku tam zbehnem. Cokolvek, co najdem v predsieni si obujem. Bosa nejdem.

anonym_a552bf
Dnes o 11:44

@anonym_autor nie nie si jedina. Nosim papuce a este z ovcej vlny 😊

anonym_a14517
Dnes o 11:45
@anonym_a552bf

@anonym_autor nie nie si jedina. Nosim papuce a este z ovcej vlny 😊

@anonym_a552bf tie su najlepsie, v zime hreju a v lete robia prirodzenu klimu. 🙂

gab
Dnes o 11:46

nosim celorocne slapky, v zime s ponozkami, v lete bez. Neznasam chlad na nohach, mne staci prejst po studenom a hned to citim.

anonym_6288be
Dnes o 11:47

@anonym_autor vsak normalne kozene ortopedicke otvorene..co je na tom.divne?

Strana
z2