Chodenie von s deťmi v horúčave. Aké sú riziká?
Ahojte, chodite von na priame slnko ked je vonku dajme tomu viac ako 25st s malymi detmi okolo roka, roka a pol? Dnes som vysla von a samú ma tak obarilo dusno a neviem co muselo citit moje dieta.. zaroven nie som zastancom opalovania, akeholjolvek v akejkolvek miere.. zajtra ma byt u nas 29stupnov… a uz ma byt len horsie.. alebo chodit len skoro rano a neskor vecer? Dakujem za nazory
Chodili sme rano, neskoro poobede, ak sme sli v inom case tak len do tiena. Niekedy je nevyhnutne prejst aj po slnku, takze opalovak, pokryvka hlavya pitie boli povinna vybava. Nezabudnut na lahke vzdusne oblecenie a zohladnit aj to, ze na slnku sa kocik velmi vyhrieva, takze ziadne zakryvanie a ani plienka na tienenie, treba pouzit clonu proti slnku
Chodime teraz von 9:00-11:00 a poobede po 16:00. Vyberam lokality kde je co najviac tiena (park, les, zoo, ihriska v tieni,…)
Hneď ráno sme šli von a potom až neskoro večer. Hľadala som ihriska kde je tieň, voda, stromy, …
25 C to je niekedy už na začiatku maja. Čo chceš byt do polovice septembra zatvorená doma?
Aj na kupko sme vodili, deka do chládku pod strom, maly stan a hurá kúpať sa
Samozrejme veľa vody a klobúky všade
Ano, najlepsie chodit skoro rano a potom neskor vecer, ked uz slnko az tak nepali...
9-11, poobede po 16,17 tej a len do tiena, samozrejme prejst po slnku musis ale na ihrisku v tieni sa zdrziavat. Chodili sme kazdy den, okrem fakt extremu
9-11, poobede po 16,17 tej a len do tiena, samozrejme prejst po slnku musis ale na ihrisku v tieni sa zdrziavat. Chodili sme kazdy den, okrem fakt extremu
@anonym_723438 16-17 je ešte horúco, tak po 18 hod
@anonym_autor ty si nesvojprávna,keď nevieš,kedy máš chodiť von s tak malým deckom? Veď ty sa opaľuj aj na pravé poludnie a zarob si na rakovinu kože,ale nerob to svojmu decku,ktoré sa nevie brániť
@anonym_723438 16-17 je ešte horúco, tak po 18 hod
@anonym_0d5a8c chodime tak, aj sme chodili ked bol mensi, v tieni uplne v pohode, ked prefukuje este lepsie ako doma. Lesik, parky, kryte ihriska pod stromami, kludne vyskusaj 🙂
Chodili sme ráno 8-10, večer po 19stej. Keď už slnko klesá.
Na priame slnko minimálne, hľadali sme ihriská v tieni. Dieťa ľahké vzdušné oblečenie, v taške veľká fľaša vody
Vonku je najväčšie teplo okolo 17stej.
@anonym_autor no a moja chodí spať 18:30 a občas aj o 18 lebo prešla priam na jeden spánok takže
@anonym_autor vždy som chodila do tej 10h a potom o 15tej.
@anonym_autor chodime max do 11 kludne od 8 rana nech nie sme cely den zavreti, zvysok dna sme dnu alebo ked uz von tak v tieni. Ale je 25st a 25st 😂 Ked nie je dusno len teplo von chodime do takych 30, ked je dusno tak tiez okolo 25.
Prepáč,ale to naozaj sa toto potrebuješ pýtať?však snáď každý normálny človek vie,že na priame slnko sa nechodí a už vôbec nie s malými deťmi.
Prepáč,ale to naozaj sa toto potrebuješ pýtať?však snáď každý normálny človek vie,že na priame slnko sa nechodí a už vôbec nie s malými deťmi.
@esther100 ani opaľovať ani k vode?ani dospelí?
@anonym_autor zdravy rozum hovori, ze medzi 12-15nie...to aj tak dieta spi. Ja tiez nezvladam nad 30C teploty, takze ano, s malymi detmi som v lete chodila von rano o 8h, potom domov, navarit, spat, olovrant, pohrat sa a von az o 17h.
@esther100 ani opaľovať ani k vode?ani dospelí?
@anonym_ceac41 ani dospelí sa nechodíme grilovať v horúčavách, k vode áno, ale do tieňa.

@anonym_autor chodila som okolo 9 tej a potom až po 18 tej