icon

Čo robiť s deťmi cez horúci víkend?

Včera o 08:24

Ma byt nenormalne horuco. Mam 5 a 2 rocnu.

Strana
z2
bosorkabb
Včera o 13:42

Na chalupe kde mám aj klímu a v bazéne.
Nešla by som nikde na verejné miesto.
V byte máme tiež klímu a von ma nikto nedostane.

anonym_dd025d
Včera o 13:43
@anonym_6815e5

@anonym_dd025d Jasne … Treba siltovku, opalovak, vodu , ked sa da tien a hotovo .vela pit .
Neviem preco sa take hallo za teplo robi.
Ved aj male deti chodia na dobolenky - napriklad .

@anonym_6815e5 dobre, ďakujem za reakciu🙂👍

janinah
Včera o 13:45
@svetlonos

@janinah
Je to je super a kedy má v sobotu či v nedeľu 🙂? Všetko najlepšie 🌸

@svetlonos dakujem,v sobotu má,v nedelu oslava

anonym_6815e5
Včera o 13:50
@januska12323

@anonym_6815e5 no ja neviem 35 pri mori a 35 a viac v meste cítim inak a myslím, že aj deti. Cez víkend bude ešte horšie .

@januska12323 je to o nastaveni 😉 Tak ako pri horucavach ideme von (naj kde je voda ) tak opak ideme pri -15 na lyze .

janinah
Včera o 13:51

Pre vsetky co sa čudujú tým opatrnym matkám...toto čo bude tento vikend je nadpriemer a sranda koncí,kto nezažil dieťa s upalom či spálenou pokožkou ten nepochopí...napriek kremom,klobukom,vode,pitnemu režimu to nemusi dopadnuť vzdy dobre...a to aj pre dospelych a hlavne dedkov a babky

anonym_52258b
Včera o 14:01

@anonym_autor Muz ide do roboty, ja si so svojimi este netrufam sama k vode (nevedia dobre plavat, bojim sa ze 2 naraz neustriehnem). Tak ostaneme doma, nafukam im bazenik na balkon. Na prechadzku/ihrisko pojdeme rano, vecer na zmrzku. Spravime si kino, zahrame hry.

bielasovicka
Včera o 14:13

Ostať doma pekne v chládku 😉

helenbozka
Včera o 19:55

Pre nás sú spása obchodné centrá... Deti sa nachodia, niečo si kúpime pod zub, je to klimatizované...
Von iba keď prejsť z auta do domu...
Malá má 1 rok, teploty veľmi zle znáša.
Našťastie máme doma klimatizáciu, neľutujem ani cent, hoci sa o bola investícia, ale určite sa vyplatila 👍🏼😁

anonym_4d4817
Včera o 19:59

Doma sa budeme kúpať v bazene. Vnutri mame prijemne. Vecer si niečo ugrilujeme alebo pôjdeme na pivo.

ria_sprout
Dnes o 02:40

Do lesa k potoku. V týchto vekoch deti to bola pre nás najlepšia zábava - hrali sa s kamienkami, omacali nohy, robili sme hrádze, urobili si piknik. Nie raz sme našli miesto kde sa mohli ponoriť aj po krk do vody.

anonym_b95c40
Dnes o 15:24

@anonym_autor
Deti majú 3 a 7.
Sme väčšinou vnútri, mame klímu, takže mame príjemne. Vonku majú bazén, je tienený, takže ak chcú, môžu ísť tam. Poobede im už na pieskovisko a šmýkačky nesvieti slnko, takže môžu aj tam. Ale poviem pravdu, sú teraz radšej vnútri a ja to rešpektujem. Teda úplne súhlasím 😊

Strana
z2