icon

Čo robiť s deťmi cez horúci víkend?

Včera o 08:24

Ma byt nenormalne horuco. Mam 5 a 2 rocnu.

Strana
z2
zuzacka16
Včera o 08:25

ja mám 8 ročnú, zajtra ideme k známym na dom, kde majú bazén a v nedeľu buď sa kúpať do Čiech alebo na Zelenú vodu pri NmV..určite pri vode celý víkend a hlavne veľa, veľa piť a držať sa v tieni..

anonym_3dbbf1
Včera o 08:30

my ideme na oslavu. Promócie. hostitelia budú robiť alebo guľáš, alebo grilovať.
Doma máme bazén - to nám stačí .

anonym_441001
Včera o 08:36

Ideme k vode. Jedine zivotzachranujuce rušenie

anonym_4cdb8f
Včera o 08:37

@anonym_autor za mňa ostať doma ... 2 ročná je fakt mala

anonym_c275eb
Včera o 08:40

Ostávame doma. Nemienim sa nikde trepať po horúcave.

anonym_0817d7
Včera o 08:41

@anonym_autor my tiez k vode, na kupaliskach je svieza voda 😚 este nam bude chladno

tanyan
Včera o 08:43

My radi chodíme do kina, tam je dobrá klíma. Ale 2 roky je málo... Keď bola dcéra malá, tak sme sa chodili schladiť aj do Tesca alebo Obi alebo XXXLutz.

hederamonstera
Včera o 08:46

Jedine k vode alebo k niekomu s bazenom, k nam sa uz vela ludi z bytov nahlasilo, tesim sa🥰

luciaruz
Včera o 08:49

Ja mam tiez 2 rocnu a jedine doma. Take teplo je velmi zatazujuce pre taky malý organizmus. A potom to studenej vody, to je ďalší šok. V tomto veku dieta este nema riadne vyvinutu termoregulaciu.

marsmykkok
Včera o 08:51

@anonym_autor Doma zatiahnúť žalúzie, závesy a sedieť doma? Môžete sa hrať, pozrieť si nejakú rozprávku a tak... Je to rovnako nepriaznové počasie ako keby hlásili víchricu a tak. K vode by som nešla ani keby mi zaplatia, tam bude zajtra tlačenka riadna...

januska12323
Včera o 08:53

Zostať doma a strčiť ich do vane s hračkami.

flavica
Včera o 09:03

co len chcete robte, to, ze je teplo vam v nicom nebrani 😀 ale tak idealne by bolo asi niekam k vode alebo niekam do lesa, kde bude prijemnejsie. alebo sa zabarikadujte doma, ak vam to teplo prekaza.

anonym_b8d732
Včera o 09:04

Moje staršie deti (11 a 9 rokov) idú k babke a s ňou idú k vode. Ešte máme ročné dieťa a s nim pôjdem ráno od 8:30 - 10:00 von a potom budeme doma. Na balkón mu dáme bazénik, teraz máva často. Inak doma máme klímu, takže najlepšie nám bude doma

titla
Včera o 09:05

Ked mal syn 2 roky, von sme chodili skoro rano alebo az vecer. Cez den som mu napustila plastovu vanicku a vylozila na balkon a tam sa clapkal. A ak sa dalo sli sme v lete na chatu.

katkaseiner
Včera o 09:08

Za mna urcite nikam... ale mame aj bazen aj virivku, nieco male uvarim a dame si veget... planujeme kuchynu takze budeme zrejme sa s muzom viac rozpravat na tuto temu...

anonym_f495d7
Včera o 09:20

@anonym_autor zavri sa doma pri klimatizacii 🤣 tak to robime my. Slnko sposobuje rakovinu, s detmi ideme von len skoro rano a pred spanim na prechadzku

anonym_b76536
Včera o 09:24

Voda, alebo les. V lese je aj o 5-10 stupnov chladnejsie, tien a vanok.
Přehled od AI
V lese je během letních veder obvykle o 4 °C až 12 °C chladněji než na otevřeném prostranství nebo ve městě. Během extrémních veder může být lokální rozdíl na přímém slunci dokonce až 15 °C. [1, 2]
Rozdíly v teplotách určují dva hlavní faktory:
Zastínění: Koruny stromů blokují přímé sluneční záření a zabraňují přehřívání půdy.
Transpirace (vypařování): Stromy fungují jako přírodní klimatizace. Ochlazují své okolí tím, že odčerpávají vodu z půdy a uvolňují ji do vzduchu v podobě vodní páry

anonym_380c3d
Včera o 09:27

Mam skoro dvojrocnu a ostavame doma, na balkone ma bazenik. Ak von tak jedine velmi skoro rano nachvilu

janinah
Včera o 09:47

Vnučik ma narodeniny grilovačka neskor popoludni.hádam prežijeme.S detmi su v dome .bazenik ku veceru.ihrisko skoro rano.

anonym_932f3b
Včera o 10:31

Byvame v byte, klasicke sidlisko, dala som do velkej misky zmrazit vselike kinderkove hracky a deti dolovali z ladu na pieskovisku. Alebo som zorala von kyblik s vodou, lavor, babiky a hrali sa na kupalisko. AJ take baloniky co sa plnia vodou a hadzu, aj to sa radi hravali. Vobec nevadi, ze sa zamacaju, neprechladnu v tom teple. Ale to len doobeda, cez obed doma a az navecer zas von. Aj doma, vanicka na balkon s troskou vody, tam bol tien, alebo aj do normalnej vane nech sa macaju, aj dva tri razy denne, ved to malicko vody potrebuju, mozes si dat stolcek, kopec hraciek do vody a byt pri nich. Aj tebe sa zide oddychovat. A co na tom, ze aj rozpravky pustit v telke, aby vydrzali v doma, v tom teple sa aj tak organizmus nema namahat.

anonym_6815e5
Včera o 10:41

Aspon do 15 r zivota ostat doma ! 🤣 boze vy ste b…e niektore .

…my ideme k vode , v nedelu na horu 😊

anonym_3bdc76
Včera o 11:15

Skoro ráno niekde vonku vyblázniť, unaviť. O jedenástej obed, obedny spánok a poobede k vode vyjašiť až do večera.
Alebo do hôr. V lese je chladnejšie.
My ideme do hôr, osviežiť sa pri alpských jazerách, ale deti sme nebrali so sebou. Tie sú už veľké

anonym_d019a5
Včera o 12:03
@anonym_6815e5

Aspon do 15 r zivota ostat doma ! 🤣 boze vy ste b…e niektore .

…my ideme k vode , v nedelu na horu 😊

@anonym_6815e5 preto ze niekto nema chut sa trepat von po 36 st je hned jebnuty??? Ako vazne???

anonym_f61ea9
Včera o 12:18

Čo víkend..po víkende hlási Bratislava 39 dúfam, že zimomriave už budú konečne spokojné

anonym_6815e5
Včera o 12:28
@anonym_d019a5

@anonym_6815e5 preto ze niekto nema chut sa trepat von po 36 st je hned jebnuty??? Ako vazne???

@anonym_d019a5 nie , pre matky ktore si myslia ze to teplo zabije ich decka 🤣 tak isto zima a sneh…nedajboze vyjst von 😱

anonym_dd025d
Včera o 13:07
@anonym_6815e5

@anonym_d019a5 nie , pre matky ktore si myslia ze to teplo zabije ich decka 🤣 tak isto zima a sneh…nedajboze vyjst von 😱

@anonym_6815e5 no tiež mam 2 ročne a to teplo je ok pre dieťa vonku?a normálne sa pýtam

svetlonos
Včera o 13:09
@janinah

Vnučik ma narodeniny grilovačka neskor popoludni.hádam prežijeme.S detmi su v dome .bazenik ku veceru.ihrisko skoro rano.

@janinah
Je to je super a kedy má v sobotu či v nedeľu 🙂? Všetko najlepšie 🌸

anonym_b0aeb5
Včera o 13:34

Kiahnujeme, takže doma pri klíme.😌

anonym_6815e5
Včera o 13:35
@anonym_dd025d

@anonym_6815e5 no tiež mam 2 ročne a to teplo je ok pre dieťa vonku?a normálne sa pýtam

@anonym_dd025d Jasne … Treba siltovku, opalovak, vodu , ked sa da tien a hotovo .vela pit .
Neviem preco sa take hallo za teplo robi.
Ved aj male deti chodia na dobolenky - napriklad .

januska12323
Včera o 13:36
@anonym_6815e5

@anonym_dd025d Jasne … Treba siltovku, opalovak, vodu , ked sa da tien a hotovo .vela pit .
Neviem preco sa take hallo za teplo robi.
Ved aj male deti chodia na dobolenky - napriklad .

@anonym_6815e5 no ja neviem 35 pri mori a 35 a viac v meste cítim inak a myslím, že aj deti. Cez víkend bude ešte horšie .

Strana
z2