icon

Kam na dovolenku s deťmi na Slovensku?

3petka
Dnes o 11:38

Ahojte poraďte nejaké miesta na dovolenku s deťmi cez letné prázdniny. Aby zažili aj vodu aj nejaký výlet a pod. Chodili sme do Štúrova, ale už nás to omrzelo lebo v okoli nič nie je a v tých teplách sa dá len sedieť na izbe alebo pri bazéne.

lilinka88
Dnes o 11:43

Treba špecifikovať aspoň vek detí, najlepšie aj čo by vás bavilo. Niekto chce kúpanie, niekto atrakcie, iný turistiku

amel
Dnes o 11:51

@3petka otvoris mapu a tuknes prstom.Kamkolvek a kamkoľvek i na Slovensku.Ide o to,ako sa s tým popasujes.
Sturovo je super,ze je tam vela moznosti,co robiť....nic nie je?Dunaj-lod,Ostrihom,Vyšehrad,motokáry, Budapešť, Chata Belá, tarzania.....

3petka
autor
Dnes o 12:20
@lilinka88

Treba špecifikovať aspoň vek detí, najlepšie aj čo by vás bavilo. Niekto chce kúpanie, niekto atrakcie, iný turistiku

@lilinka88 no najlepšie by bolo keby bolo v blízkosti kúpanie aj nejaké zaujímavé miesta na “turistiku”. Deti 10 a 3. O a sme z L. Mikuláša takze nič v Tatrch

3petka
autor
Dnes o 12:25
@amel

@3petka otvoris mapu a tuknes prstom.Kamkolvek a kamkoľvek i na Slovensku.Ide o to,ako sa s tým popasujes.
Sturovo je super,ze je tam vela moznosti,co robiť....nic nie je?Dunaj-lod,Ostrihom,Vyšehrad,motokáry, Budapešť, Chata Belá, tarzania.....

@amel mapu otváram celé dni. Chcem nejaké skúsenosti. Dobre rady. Asi si necitala pozorne že do Štúrova sme chodili, teda toto všetko mame absolvované. Ostrihom bavil staršieho, na lodi mi obe deti spali a úprimne bolo to o ničom. Budapešť tiež žiadna sláva.

amel
Dnes o 12:30
@3petka

@amel mapu otváram celé dni. Chcem nejaké skúsenosti. Dobre rady. Asi si necitala pozorne že do Štúrova sme chodili, teda toto všetko mame absolvované. Ostrihom bavil staršieho, na lodi mi obe deti spali a úprimne bolo to o ničom. Budapešť tiež žiadna sláva.

@3petka reagovala sa na druhú časť "v okoli nic nie je".
Ja osobne mam rada stredne Slovensko-Trenčin, Tatry,Orava,zvyšuje,Pieniny, Slovenský raj, okolie Zvolena,Banskej Bystrice-teda Horehronie, Banská Štiavnica a okolie, juh a západ východného Slovenska.....bez špecifikácie to vobec nepôjde....ale teraz bez urážky:poznas si deti,vies, co mate radi.Je dôležita i finančná stránka....to akoby som sa spýtala na fóre "Poraďte pre mna topanky."

lilinka88
Dnes o 12:40

Pozri napr Slovenský raj, môžeš ubytovanie v súkromí, hotel s bazénom, aquapark Lipany, turistika v Slovenskom raji - jednoduchý Tomašovský výhľad, kúsok Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, Levoča. Vieš sa presúvať až na juh - betliar, Ochtinská aragonitova jaskyňa a cestou späť zájsť ešte Muráň - syslovisko a Obrovisko
Potom Orava, tam máš hrad, lesnú železnicu, Klin, rôzne turistiky, Oravice, Juráňova dolina, kúsok Poľsko

3petka
autor
Dnes o 13:02
@amel

Ja osobne mam rada stredne Slovensko-Trenčin, Tatry,Orava,zvyšuje,Pieniny, Slovenský raj, okolie Zvolena,Banskej Bystrice-teda Horehronie, Banská Štiavnica a okolie, juh a západ východného Slovenska.....bez špecifikácie to vobec nepôjde....ale teraz bez urážky:poznas si deti,vies, co mate radi.Je dôležita i finančná stránka....to akoby som sa spýtala na fóre "Poraďte pre mna topanky."

@amel Pýtam sa na dovolenku, pri nej zrejme financie riešiť nebudem. Lebo ak by som na ňu nemala nepýtam sa nikde na nejaké skúsenosti a sedím doma. Špecifikácia je voda a aj nejaké miesta kde sa dá ísť s deťmi, moje deti sú vďačne za čokoľvek čo zažijú.

amel
Dnes o 13:08
@3petka

@amel Pýtam sa na dovolenku, pri nej zrejme financie riešiť nebudem. Lebo ak by som na ňu nemala nepýtam sa nikde na nejaké skúsenosti a sedím doma. Špecifikácia je voda a aj nejaké miesta kde sa dá ísť s deťmi, moje deti sú vďačne za čokoľvek čo zažijú.

@3petka napisala som,kde sme boli my a vsade bolo super.
Boli sme i vo vyssie spomínanom Oravskom haji a bolo tam prijemne.
Nuz,my ,žiaľ,cenu dovolenky riesime....nemôžeme si dovolit 6* hotel,cize uprimne zavidim v dobrom.

3petka
autor
Dnes o 13:11
@amel

@3petka napisala som,kde sme boli my a vsade bolo super.
Boli sme i vo vyssie spomínanom Oravskom haji a bolo tam prijemne.
Nuz,my ,žiaľ,cenu dovolenky riesime....nemôžeme si dovolit 6* hotel,cize uprimne zavidim v dobrom.

@amel Chápem.

lucik194
Dnes o 13:27

banska stiavnica,

na pocuvadle sa okupete, pre deti je co vidiet aj navstivit

zuzana2910
Dnes o 13:56

Bojnice napr.

anonym_85e93b
Dnes o 16:10
@amel

@amel ak Budapest nie je ziadna slava tak naozaj nechapem co hladas?
Bola som minimálne 20x a stale je co objavovat

amel
Dnes o 16:17
@anonym_85e93b

@anonym_85e93b mne sa v Budapešti paci🙂
Su ludia,ktori nenájdu nikde nic a potom su ludia,ktori nájdu krásu i za domom

anonym_3d75a0
Dnes o 16:49
@3petka

@3petka tak ked peniaze nie su problem, chodte na zapad. Senecke jazera a akvapark, 1 den hlavne mesto popozerat, na skok je Vieden-tu sa hadam nudit nebudete-priamo v centre Haus des Meeres, mnozstvo parkov a zamkov, Wiener prater zabavny park, ZOO Schonbrunn, to nemate sancu postihat za 1 den. Potom Smolenicky zamok, hrad Červeny kameň, Plavecky hrad, hrad Devin, jaskyna Driny, Biofarma Priroda pri Stupave, vyhliadkova veza na Devinskej Kobyle atd.. aj na 2 tyzdne 😉

anonym_66e987
Dnes o 17:03

Dedinky (Slovenský raj)

anonym_cd7bb8
Dnes o 17:08
@anonym_85e93b

@anonym_85e93b Ahoj, čo ste navštívili v Budapešti?
Ja tiež rada tam chodím a nechám sa poradiť nové nápady čo navštíviť.