icon

Kam s 10 mesačným a 2,8 ročným na dovolenku tu u nás?

klaudis
5. mar 2011

Dobry den chcem sa spytat na vase overene hoteli a tipy na vylety zamerane skor na kupaliska, detske ihriska, trasy kde sa da ist s kocikmy a kde sa da aj vypnut od stresu a ludi. Syncek 10 mesacny ten este nechodi ale to by nevadilo mame nosic ale dcerka ma 2 roky a 8 mesiacov a vela neprejde /bugina to isti/ ,tak rozmyslame s manzelom kam toto leto ist na dovolenku po SK. Dakujem za info.Klaudia

kralicica
•
5. mar 2011

my ideme sem, predlzili sme si to tak ideme az na 4 noci, cena je super, o polovicu mensia, v hoteli restika, 3 hviezdnicky, okolie fakn na tury, blizko kupaliska... tato cena je za polovicu teraz zlavadna.sk/team.php?id=401
alebo potom besenova a pod ale to je uz drahsie o dost

kikuliak
•
5. mar 2011

hotel-terchova.sk 🙂 My ideme sem a nenormálne sa teším 🙂 🙂 🙂 .

janka2732
•
6. mar 2011

tatralandia 😀

annie13
•
6. mar 2011

my chodime do Aveny Liptovsky Jan odtial mame blizko aj do Tatrlandie, aj do Besenovej, boli sme aj v Spisskej v ZOO zrusili sme si na hoteli obed a cestou sme sa stavili v Poprade v Aqua City
teraz tohto roku chceme pozriet Villa Betula tiez je odtial blizko do Besenovej a Tatralandie
Avena ma dobre akciove pobyty a deti zadarmo

dadis
•
7. mar 2011

penzion Villa Betula Liptovska Sielnica, vyborne ihrisko- naj ake som kedy videla, zvieratka (ovce, praciatka, kozy, kone, somar), kuchyna mnam, personal super, blizko Tatralandia, Besenova..

bejby29
•
7. mar 2011

@dadis - je tam dobre? Ja som tam zarezervovala buducu sobotu a nedelu, lebo sa chystame na Sk a nechce sa mi u maminy len sediet, tak uvidime..

stelly0123
•
15. mar 2011

My sme boli tento rok na výlete v Košiciach a bývali sme na internáte na sídlisku Luník 9 kde sme za 2 noci zaplatili 15 € na jednu osobu čo je podľa mňa prijateľná cena. Išli sme v piatok ráno a popoludní sme tam boli.Cestou sme sa zastavili v jaskyni Domica kde bolo veľmi pekne a aj deckám sa tam páčilo.Potom sme pokračovali v ceste až kým sme neprišli do Košíc.A v deň nášho príchodu sme šli na obhliadku mesta kde sme videli Dóm sv. Alžbety, Mikušovu väznicu,krásne námestie a urobili sme si menšie nákupy v centre mesta 🙂 Na druhý deň sme si boli kuknúť hrad Krásna Hôrka a na tretí deň sme boli v ZOO Košice v Kavečanoch (je to dosť blízko od Košíc) 🙂 Takže sme si obzreli takmer celé mesto 😀 Ja osobne odporúčam Košice 🙂

gabika7706
•
15. mar 2011

@stelly0123, ver, ze na sidlisku Lunik 9 by si sa nikdy neubytovala 😎 zrejme ste byvali v jednom z vysokoskolskych internatov na Jedlikovej ul. na Luniku VIII 😉

@klaudis my sme boli minule leto vo Vysokych Tatrach (hotel Odborar v Tatranskej Lomnici), aj sme si trosku presli Tatry, aj sme sa vykupali 😉 Maly mal vtedy 9 mesiacov a v Manduce v pohode, aj na Hrebienok, k vodopadom, na Skalnatom plese je teraz super ihrisko pre deti, vyveziete sa lanovkou ... my sa chystame aj toto leto

luy
•
19. mar 2011

mne sa osvedčila Bešeńová,nechcem robiť reklamu ale ja tam jeden penzión,ktorý je pre deti ako stvorený,ihrisko,sedačky,herňa,majiteľka Vám dá 30% zľavu na vstupné do bazénov,je tam kuchynka,postielka a proste všetko.Na prechádzky sme chodili všade naokolo,Donovaly,Lúčky,boli sme v Habakukoch,v akvaparku,v Tatrách.No proste super a suprová dovolenka.

simisi
•
19. mar 2011

pripajam sa,v Avene sme boli uz dvakrat,tak isto aj v hotely Maj-Liptovsky Jan 🙂

jedina30
•
19. mar 2011

pripajam sa..Hotel Avena-Liptovsky Jan,Podbanske-Hotel Krivan.. 😉

majka35
•
21. mar 2011

@stelly0123 tiež si myslím, že na Linuku 9 ste nebývali, ak by sa tam šiel podľa tvojich odporúčaní niekto ubytovať, tak by ťa asi ukameňoval 😀
ale sme radi, že sa vašej rodine Košice tak páčili

toť spomínaný Lunik9

thera1
•
5. apr 2011

hotel gold v terchovej...

matko19112
•
Odpoveď bola odstránená
•
matko19112
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivett1
•
9. máj 2011

ahoj my sme boli pred dvoma rokmi, keď mal synček 11 mesiacov a dcérka 3 roky, v Tatrách v Starom Smokovci 😉 cca 6 dní a bolo super... 😀

snoopy1
•
9. máj 2011

Pripájam sa...Liptovský Ján, penzión Horec...spadá pod spomínanú AVENU...veľmi dobrá skúsenost, boli sme tam minulý rok a malý mal 14-mes.