Kam sa chystáte s deťmi počas jarných prázdnin?
Kam sa chystáte s deťmi počas jarných prázdnin . Slovensko či zahraničie?
@anonym_d577ad Tu sú samé milionárky, to nevieš?
@alica110 aha už som zistila áno milionárky a potom píšu, že čím im upsvar v daný mesiac poslal rodičovský príspevok a prídavky..
My ideme do Ománu s manželom, deti nemáme.
@maddie1711 gran canaria
V pondelok do Omanu, v utorok do Dubaja, v stredu Seychely, stvrtok Maledivy a piatok sa stavime este v Newyorku. Snad nebudu horsi ako spoluziaci.
@maddie1711 my doma, nakolko bude vsade natresk na Sk. A s tymi co by sme chceli ist, maju prazdniny v iny tyzden. Inak uz by mohli zjednotiť tie prazdniny na jeden termin po celom Sk.
@andreakotesova hotel chopok je nejaký super hotel, keď stojí 600 eur na dve noci? V altenmarkt im pongau mám novozrekonštruovaný hotel s úžasným wellnesom s gurmanskymi večerami a bohatými raňajkami za tú sumu, v okolí je 5 obrovskych lyžiarskych stredísk, 125km kvalitných bežeckých tratí. Obyčajný jufa hotel s malým wellness sa pred Vianocami zmestim do 300, predminulý týždeň sme boli dve noci penzión s raňajkami za 210 eur. 600 eur za ubytko v obyčajnom hoteli je strašne moc.
Nechcem, aby to vyznelo ako hejt alebo rypanie, prosím neber to tak, len si to tak porovnávam. Pomer cena/výkon mi príde strašne slabý.
@tilly ja som si toho vedomá, Slovensko je draha krajina. Hotel stal viac ako 600 eur na 2 noci (2 dospelí a 2 deti).
Precitala som si predosle komenty a musim reagovat. Tento rok ideme 1x niekam cez jarne prazdniny. Vzdy som v praci a deti same doma. Tento rok som sa vsak rozhodla splnit si sen a ist na Kanarske ostrovy. Kedze CK ma v ponuke Kanarske len teraz a chcem vyskusat ist do tepla v zime,tak ideme teraz. Strasne sa tesim ,no aj bojim,ci budeme vsetci zdravi.
K cenam napisem, ze clovek si 2 aj 3x rozmysli,ci pojde na dovolenku na Slovensko ci radsej za tu istu sumu do zahranicia. Ja idem radsej do zahranicia. Na Slovensku odmietam travit dovolenku za tie peniaze a priserne sluzby . Pracujem a na dovolenku setrim cely rok. Tohto roku v lete nepojdeme nikam,kedze ideme teraz. Nepijem,nefajcim,setrim cely rok. Nie som milionar. Kazdy ma ine priority.niekto kuouje handry,kabelky,nabytky, elektro ... Ja travim cas s mojou rodinou.
Precitala som si predosle komenty a musim reagovat. Tento rok ideme 1x niekam cez jarne prazdniny. Vzdy som v praci a deti same doma. Tento rok som sa vsak rozhodla splnit si sen a ist na Kanarske ostrovy. Kedze CK ma v ponuke Kanarske len teraz a chcem vyskusat ist do tepla v zime,tak ideme teraz. Strasne sa tesim ,no aj bojim,ci budeme vsetci zdravi.
K cenam napisem, ze clovek si 2 aj 3x rozmysli,ci pojde na dovolenku na Slovensko ci radsej za tu istu sumu do zahranicia. Ja idem radsej do zahranicia. Na Slovensku odmietam travit dovolenku za tie peniaze a priserne sluzby . Pracujem a na dovolenku setrim cely rok. Tohto roku v lete nepojdeme nikam,kedze ideme teraz. Nepijem,nefajcim,setrim cely rok. Nie som milionar. Kazdy ma ine priority.niekto kuouje handry,kabelky,nabytky, elektro ... Ja travim cas s mojou rodinou.
@anonym_8a6106 Presne. My sme si po troske odkladali a ideme si s deckami splnit sen jarnaky v kratkom rukave po prvy krat 😂 strasne sa uz tesime kedze tato zima je pre mna aspon total “masaker”
@alica110 kúsok nad tebou je pár príspevkov, že cestovať sa dá aj lacno a potom ty sama píšeš, že ideš do Ománu, ktorý vyšiel určite drahšie, ako lyžovačka v pl alebo podobné dovolenky s deťmi, čo tu kočky píšu, ale narážky na milionarky si sa nevedela vzdať 😄🤷♀️
@darkai my nie sme nikdy priamo hore na obertauerne, mne to tam príde, že tam večer skapal pes potom, takže radstadt, altenmarkt, flachau, eben... a hlavne viem si tam vybrať každý deň iné stredisko, takže čisto na obertauern nechodíme. Ubytiek sme vystriedali veľa, ale napr tauerncamping apartmány radstadt, hotel bruckenwirt altenmarkt je môj top, pension Suzanne v radstadt, harmony vo flachau, to len tak, čo som si spomenula narýchlo
@tilly Dakujem, popozeram
Nikam. To naozaj pri každých prázdninách sa treba niekam trepať?
@alica110 kúsok nad tebou je pár príspevkov, že cestovať sa dá aj lacno a potom ty sama píšeš, že ideš do Ománu, ktorý vyšiel určite drahšie, ako lyžovačka v pl alebo podobné dovolenky s deťmi, čo tu kočky píšu, ale narážky na milionarky si sa nevedela vzdať 😄🤷♀️
@tilly Čo tým chcel básnik povedať? To sa nejak vylučuje, cestovať lacno a Omán?
@anonym_d577ad a potom tu budu vypisovat, ze koľko malo dostali energopomoc a nadávať na Fica, ako je všetko drahé. Ale po dovolenkách to bude behať stále. Nie, nezávidím, ale hlava mi toto fakt neberie.
@anonym_eaea0b ano, nadavam na Fica, nielen kvoli tomu, ako je vsetko drahe, napriek tomu si pobyt mozeme dovolit. A?
@anonym_23608c netreba, ale chceme 🙂 Cestovanie je to naj, okrem vzdelania a vychovy co detom mozemem a chceme dat.
@anonym_23608c Netreba, ale nepoznám nič lepšie ako cestovanie. Každému ako vyhovuje.
@maddie1711 časť z jarných prázdnin budem v práci, takže akurát tak s deťmi pôjdeme pozrieť starých rodičov či inú rodinu. Prípadne ak bude niekde v Karpatoch sneh tak zbehnem na boby alebo lyže. Alebo budeme len doma vegetiť tak ako dnes, šťastní, že máme kľud, že sa netreba nikam ponáhľať.
A po prázdninách už len budem dúfať, že niektorý spolužiak do kolektívu zas nedovlečie nejakú novú chorobu z exotickej dovolenky či letiska ako to po prázdninách býva 😵💫
@alica110 aha už som zistila áno milionárky a potom píšu, že čím im upsvar v daný mesiac poslal rodičovský príspevok a prídavky..
@anonym_d577ad deti uz mam vacsie, na davky necakam, normalne si odlozim z vyplat, plus muz mava odmeny, aj ja. Kupim letenky, hotel, ideme.
@maddie1711 časť z jarných prázdnin budem v práci, takže akurát tak s deťmi pôjdeme pozrieť starých rodičov či inú rodinu. Prípadne ak bude niekde v Karpatoch sneh tak zbehnem na boby alebo lyže. Alebo budeme len doma vegetiť tak ako dnes, šťastní, že máme kľud, že sa netreba nikam ponáhľať.
A po prázdninách už len budem dúfať, že niektorý spolužiak do kolektívu zas nedovlečie nejakú novú chorobu z exotickej dovolenky či letiska ako to po prázdninách býva 😵💫
@scila máš skúsenosť, že po prázdninách tvoje deti ochorejú od spolužiakov, ktorí z Filipín donesú nejakú exotickú chorobu? Naozaj?
Sierra Leone.. Kamerun
@anonym_d577ad a potom tu budu vypisovat, ze koľko malo dostali energopomoc a nadávať na Fica, ako je všetko drahé. Ale po dovolenkách to bude behať stále. Nie, nezávidím, ale hlava mi toto fakt neberie.
@anonym_eaea0b tak niektorí nemáme dom - žrút peňazí, altanok, bazén, … v byte je život lacnejší, tak si doprajeme cestovanie. Je to otázka priorít.
@anonym_eaea0b Tak vidíš, bolo ti to treba? Už závidíš, ako inak 🙂
@alica110 vsak to je tu typické, nevšimla si si? Na jednej strane tu budu vypisovat kde všade idú, na druhej strane nadávať ako je všetko drahé a prepočítavaju, kolko dajú za jedlo. Niektoré to ešte vysperkuju aj s tým, ze riaditeľka je sviňa, keď im neuvolni dieta cez školu, lebo na dovolenku cez prázdniny potom nemajú. Ale áno, závidím im.
Na druhej strane, tie ich deti by možno radšej boli doma, ráno si poslali a potom boli s kamošmi niekde vonku. Ale chápem, že sa musia ukázať, že oni predsa nebudú sedieť doma. Mame presne takýchto susedov. Ale áno, opat závidím.
@anonym_eaea0b ano, nadavam na Fica, nielen kvoli tomu, ako je vsetko drahe, napriek tomu si pobyt mozeme dovolit. A?
@anonym_7afd0c tak potom kde mas problém? Keby si peniaze nemala, sedíš doma na riti.
My ideme do Ománu s manželom, deti nemáme.
@alica110 kam do Omanu ak sa smiem opytat? Tam smerujeme aj my ale s deckami.
@alica110 vsak to je tu typické, nevšimla si si? Na jednej strane tu budu vypisovat kde všade idú, na druhej strane nadávať ako je všetko drahé a prepočítavaju, kolko dajú za jedlo. Niektoré to ešte vysperkuju aj s tým, ze riaditeľka je sviňa, keď im neuvolni dieta cez školu, lebo na dovolenku cez prázdniny potom nemajú. Ale áno, závidím im.
Na druhej strane, tie ich deti by možno radšej boli doma, ráno si poslali a potom boli s kamošmi niekde vonku. Ale chápem, že sa musia ukázať, že oni predsa nebudú sedieť doma. Mame presne takýchto susedov. Ale áno, opat závidím.
@anonym_eaea0b ale preco ta to trapi? Ved ste doma, deti rano pospia, potom behaju vonku s kamaratmi, oddychnu si, tak co ta potom skrie, ze ini idu? Zi a nechaj zit.
@anonym_23608c áno treba, lebo keď nepôjdu, nebudú fotky na soc.siete 😀 nemáš fotku, ako by si ani nebol 😀
@anonym_7afd0c tak potom kde mas problém? Keby si peniaze nemala, sedíš doma na riti.
@anonym_eaea0b nemam problem nikde, tesim sa, ze mozem a ze idem.
My nejdeme nikam..
@anonym_23608c áno treba, lebo keď nepôjdu, nebudú fotky na soc.siete 😀 nemáš fotku, ako by si ani nebol 😀
@anonym_cb9fdc a predstav si, ze my chodime, a nikde nic nevesiam, max poviem kolegyni.
@alica110 cestujeme 1-3x ročne po Európe a vyjde nás to do 3500€ všetko dokopy. Akurát som bookla pred 3 týždňami dovolenku na leto na týždeň aj s letenkami za 1300€ pre 4. Dnes som to pre zaujímavosť pozrela. Už by to vyšlo cez 2k. 90% ľudí, ktorých poznám to robí rovnako, zvyčajne v decembri vedia, kam pôjdu v auguste. A teda milionár je len jeden z nich 😉.

@hopatko trafená hus zagalala, ze? Ja som nikde nenapisala, ze niekomu závidím. Len potom tu ty a tebe podobne nevypisujte, ako je na SK zle a draho. Keby bolo, nebehali by ste každý voľný deň preč ako s nasolenou ritou. A len pre tvoju info, ja dokážem deťom spraviť pekný program aj v rámci rodiny a nemusím furt niekam loziť preč s tým, aby ho robil niekto iný za mna. Ale to ty jasne ze nepochpis.
@anonym_eaea0b Tak vidíš, bolo ti to treba? Už závidíš, ako inak 🙂