Kam si odkladáte veci, keď idete k vode sami?
Ahojte. Rada chodím k vode aj sama, ale vždy riešim, čo s mobilom, kľúčmi a peňaženkou, keď idem do vody. Zatiaľ som nenašla riešenie, pri ktorom by som bola úplne pokojná. 😅
Ako to riešite vy? Máte nejaký trik?
Ďakujem.
@anonym_autor riesim to tak, ze si neberiem mobil, ani penazenku, iba par drobnych. Alebo ked mam mobil, tak plavam iba do polky jazera, nie na druhu stranu a obcas ockom mrknem na veci. Je to risk, no co uz 🤷♀️
@anos18 ano presne to. Ale teda vodotesne vrecko vlozit do toho sietoveho na bojke - to je iba sietka.
@simsalabim ale to vodotesné vrecko je tiež už v rámci tej bojky, nie je potrebné kúpiť zvlášť?
Na plaz so sebou beriem len uterak, vodu, opal. mlieko, 10€ a kluce od skrinky. Vsetko nechavam v taske na viditelnom mieste. Ak si chcem zaplatit lehatko, zaplatim vopred a penazenku/telefon vratim na izbu.
@simsalabim ale to vodotesné vrecko je tiež už v rámci tej bojky, nie je potrebné kúpiť zvlášť?
@anos18 zvlast. Ona je primarne urcena na viditelnost (aby ta videla lodka) a na oddych v pripade nudze. My mame take male vrecko cca 8x14cm? Ak ideme daleko od brehu, pripadne v chladnejsej vode, dava mi to aj pocit bezpecia.
@anos18 zvlast. Ona je primarne urcena na viditelnost (aby ta videla lodka) a na oddych v pripade nudze. My mame take male vrecko cca 8x14cm? Ak ideme daleko od brehu, pripadne v chladnejsej vode, dava mi to aj pocit bezpecia.
@simsalabim aha, rozumiem. Ďakujem 😊

https://gymbeam.sk/vodeodolny-batoh-dry-bag-ora...
A na temu som nasla aj 5 litrove.
@moze a s tymto na chrbte mas akoze plavat?