Aký typ kabelky nosíte?
Ahojte dievčatá, ženy, rada by som sa opýtala, akú nosíte kabelku? Máte niečo väčšie na rameno, máme crossbody, máte handbag alebo čo nosíte? Ja chodím do práce a nosím v kabelke peňaženku, 2x mobil, okuliare na čítanie, slnečné okuliare, make up, púder, kvapky do očí, lesk na pery, korektor, zrkadlo, hrebeň, dezinfekciu rúk, doklady od auta, kľúče od bytu, od auta, od officu, vreckovky, nejaké lieky. Čo by ste mi odporúčali? Dajte mi vedieť možno fotku, akú tašku máte vy? Ďakujem.
@anonym_autor u mna zalezi. ked idem do officu, beriem velku, do ktorej vtrepem aj laptop, ked len tak niekam, tak taku malicku, ale ja nenosim tolko veci 🙂
Ved to zalezi od toho co potrebujem so sebou a kde sa mi veci zmestia a tiez je dolezite aj kam idem, mam rozne velkosti aj styly.
@anonym_autor ja nosím len malé kabelky, buď crossbody alebo na rameno. Meriam 160 cm, takže s veľkou by som vyzerala komicky. Ale všade chodím autom, takže si s tým vystačím.
@anonym_autor ako pravý milenial len crossbody
@anonym_autor Nosím veľkú kabelku.V prípade potreby aj menší nákup si do nej uložím
malé kabelky.
mobil , väčšia peňaženka, a som viac menej skončila.
@anonym_autor ruksak a teraz v lete takú tú slamenu , čo je teraz hit. Na štyl takej ako bývajú plátené tašky na nákup
Nosím crossbody, a snazim sa co najmenšie. Nosím tam iba mobil, peňaženku a kluce
Dievčatá ja sa pýtam, čo by ste mi odporúčali? Vzhľadom na to, čo nosím v kabelke. Nenosím tam laptop, ani nákupy, ani knižky, ipad, čítačkú kníh apd.
Nosím long champ kabelku, síce tu väčšiu, ale majú aj menšie verzie. Za mňa top kabelka, má asi sto rokov a už bola aj milión krát praná 🙄
Podla toho co popisujes, tak su pre Teba najpraktickejsie stredne velke kabelky. Osobne preferujem kabelky v tejto velkosti na rameno, pripadne aby mali aj rucku. Crossbady len pri malych kabelkach. Nepisala si aky je tvoj styl obliekania - sportovu, cassual, elegantny... To je dost podstatne.
Ale za mna, mam rada znacku lubive. Za mna dobry pomer cena kvalita a paci sa mi aj dizajn. Mam od nich viacero kabeliek, niektore uz maju co to odzite a stale su pekne.
Ja nosím do práce obrovskú koženú shopperku, nej aj laptop aj obed a fľašu s vodou a menšiu taštičku, v ktorej mám také tie klasické ženské veci, peňaženku, kľúče, mobil,dezinfekciu, leukoplasty, labelo apod. Keď potrebujem vybehnúť, beriem tú menšiu listovú kabelku do ruky. Keď idem behať po úradoch, pracovne a neberiem laptop ani obed, mávam menšiu shoperku, tiež koženú a v nej dokumenty a tiež tú menšiu taštičku, aby som nemusela všetko vždy prehadzovať.
Keď idem niekam mimo práce, mávam menšiu kabelku a v nej tú malú.
A keď idem len tak, že musím mať so sebou peňaženku a pár drobností, tak mám maličkú kabelku.
A inak ani kabelky nenosím. Mobil, kľúče vo vrecku a nič iné nepotrebujem
Pre mňa ideálna taška je táto: https://theluxurycloset.com/women/michael-micha... ale hanbím sa ju nosiť, lebo toto obdobie tote bag bolo 10r dozadu. Dnes sa nosia iné tašky. Ale je mega. Odolná. všetko sa do nej zmestí, hodí sa ku všetkému.
Pre mňa ideálna taška je táto: https://theluxurycloset.com/women/michael-micha... ale hanbím sa ju nosiť, lebo toto obdobie tote bag bolo 10r dozadu. Dnes sa nosia iné tašky. Ale je mega. Odolná. všetko sa do nej zmestí, hodí sa ku všetkému.
@anonym_autor presne ten tvar a veľkosť mam tiež rada. Do práce, keď potrebujes aj laptop nosiť si moc nenavyberáš. Tam tých tvarov nevymyslis veľa.
Neviem, či do iných tvarov zmestiť, čo potrebuješ
@tilly Pollene mám doma, originál, ale nevyhovuje mi, tým že nemá zips a je to otvorené.
Ja pekny mestsky batoztek. Mam z Wuch viac. Neznasam,ked sa zohnem a kabelka mi plance. Musim mat volne ruky a tam sa zmesti fakt vsetko.
@anonym_autor crosska a veľká kabelka do roboty. Crosska a ruksak, keď idem s deťmi niekam.

ja len male kabelky, nic sa mi tam nevmesti, penazenka, lesk a mobil uz musim mat v ruke 😂