Kam si odkladáte veci, keď idete k vode sami?
Ahojte. Rada chodím k vode aj sama, ale vždy riešim, čo s mobilom, kľúčmi a peňaženkou, keď idem do vody. Zatiaľ som nenašla riešenie, pri ktorom by som bola úplne pokojná. 😅
Ako to riešite vy? Máte nejaký trik?
Ďakujem.
Sama nechodim, ale ak by som chodila, poriesila by som si nejake kvalitne vodeodolne vrecko, rukasik, ladvinku, co sa uzavrie na 2x. Urcite nieco take obchody ponukaju. A ak nie tu, tak na temu podla mna take najdes urcite. 😀
https://gymbeam.sk/vodeodolny-batoh-dry-bag-ora...
A na temu som nasla aj 5 litrove.
@anonym_autor kupila som si rychlostan a mam to v nom iba zazipsovane.samozrejme sa kupem niekde na blizku pri vode a pozeram jednym ockom.
Ja chodim k rieke, kde nikto nie je, takze tento problem nemam.. niekde kde je vela ludi by som to asi neriskla
https://gymbeam.sk/vodeodolny-batoh-dry-bag-ora...
A na temu som nasla aj 5 litrove.
@moze si vies predstavit v mori sa kupat s tym? Ved by si bola na smiech
A teraz úprimne. Keď ste aj pri mori, chodíte do vody na striedačku? Keď ideme k vode, 80 % času sme skutočne vo vode. Neviem si predstaviť ozaj bezpečné riešenie.
@anonym_autor my sme si vzdy davali veci do tych uzamykatelnych skriniek, ktore su pripevnene bud o lehatko, alebo o slnecnik. Ale ak by som sla sama vyslovene niekdam, kde si musim veci dat len "na kopku" tak by som si asi kupila nieco taketo (nerobim reklamu, nevidela som to, neviem, ake je to velke a co sa do toho vlezie) a spravila si na deke kopecku z veci a prekryla to cele osuskou, alebo zahrabala do piesku pod deku mozno...
Precestovala som takmer celu Europu a nikoho pri mori s tymto ruksakom som nevidela 🙂 Akoze budes v mori a na pleciach ides mat toto? 🙂 Existuju plazove skrinky napriklad
a inak ten batoh nie je do vody ale do nepriazniveho pocasia zas sa tu nejaka teta 50+ realizovala poradit
a inak ten batoh nie je do vody ale do nepriazniveho pocasia zas sa tu nejaka teta 50+ realizovala poradit
@anonym_91b83e čo 50+ je nejaký hendikep? Veď dočkáš sa aj ty a možno zmeníš rétoriku...
@anonym_91b83e čo 50+ je nejaký hendikep? Veď dočkáš sa aj ty a možno zmeníš rétoriku...
@anonym_f892ee nie je pokial radi k veci
Nenosim celu penazenku, len cash. Ale zasa kluce od auta a mobil. Zvacsa necham kabelku/tasku tak jemne prikrytu osuskou na odzubanie ale v skutocnosti mam cenne veci schovane pod dekou v sacku, cisto len kluce a mobil. Ak mi na to niekto pride a veci mi udrbe, nech ich uzije v zdravi, zasluzi si 😅 ja sa zasa odmietam striedat v chodeni do vody, ved to je nuda ist sama.
@anonym_autor pri mori aj na kúpaliskách ideme do vody, sem tam pozrieme na deku, nič také hodnotné ako telefón k vode nenosime, aj to len jeden, keby náhodou a niekdy nenosime telefóny vôbec.
V peňaženke nenosím veľa hotovosti a keby aj ukradli kartu ,obratom predsa zablokujem,keby mi tam mali 50eur vybrať ,to neriešim
na kúpalisko si neberiem mobil ani peňaženku. Buď je to v aute, alebo skrinke, zamknuté. Ja si čítam knihy časopisy, beriem si krížovky, takže mobil mi nechýba.
@anonym_autor ideálne prepierať tieto veci na verejnom fóre 🥴
@anonym_autor Nemám skúsenosť, ale plavecká bójka by ti to podľa mňa vyriešila. Odložíš si veci, vidno ťa a môžeš aj oddychovať.
@anonym_autor existujú takéto bojky s odkladacím priestorom. Skúsenosť s nimi nemám https://www.decathlon.sk/p/347798-424212-bezpec...
@anonym_autor v prirodnych vodach pouzivam plavecku bojku s vodeodolnym vreckom. Na kupaliska nechodim, na plavarni mam skrinku.
@anonym_91b83e nejaká teta 50 + niekedy vyzerá lepšie ako 30 +
@anonym_91b83e nejaká teta 50 + niekedy vyzerá lepšie ako 30 +
@anonym_9cb8fc o tom nepochybujem, kazda teta nad 50 na koniku vyzera o 20r menej a nabali 30tnika
@anonym_9cb8fc o tom nepochybujem, kazda teta nad 50 na koniku vyzera o 20r menej a nabali 30tnika
@anonym_91b83e tak sa máš načo tešiť ak budeš mať 50 +
@anonym_autor v prirodnych vodach pouzivam plavecku bojku s vodeodolnym vreckom. Na kupaliska nechodim, na plavarni mam skrinku.
@simsalabim čiže tam si dáš aj telefón? Je to také niečo, ako pridávala kočka nad tebou link na decathlon?
@simsalabim čiže tam si dáš aj telefón? Je to také niečo, ako pridávala kočka nad tebou link na decathlon?
@anos18 ano presne to. Ale teda vodotesne vrecko vlozit do toho sietoveho na bojke - to je iba sietka.
@anonym_autor V penazenke mam len mensiu hotovost, karty a doklady neberiem, max. elektricenku. Zahrabem to pod kopku veci a po ocku sledujem. Keby niekto chcel kradnut, musi sa v tom zacat prehrabavat, co ho bud odradi alebo mu to bude isty cas trvat a mozem zareagovat. Moze este zhrabnut vsetko aj s oblecenim, takze nosim toho tak ci tak co najmenej.
Apropo, ukradli niekomu už niečo na normálnej pláži pri mori?
Ešte som to nepočul od žiadneho známeho/známej ...

Snad uz vsade na kupaliskach maju skrinky. Tak tam si davam veci.