Chodíte sa kúpať do prírodných jazier?
Nemyslím tatranské plesá 🙂
Možno je to zvláštne, ale pri kúpaní v prírodných jazerách mám vždy trochu problém s vlastnou predstavivosťou. 😅
Neustále myslím na to, čo všetko môže byť pod hladinou - ryby, rastliny, bahno... a mám pocit, že sa mi každú chvíľu niečo ošuchne o nohu. 🙈
Pritom viem, že veľa ľudí takéto kúpanie miluje a bazén by za jazero nevymenili.
Máte to podobne, alebo vám prírodná voda vôbec neprekáža? Ako dieťa sme na jazerá chodili. Teraz sa tam nenamočím ani za svet 😅
Nechodím veru. Nemám dobrý pocit, keď voda nie je priezračná.Páči sa mi more, keď mám vodu po krk a aj tak vidím až na dno.Občas si spomeniem aj tam, že čo keď aj tu niekde vypúštajú kanalizáciu do vody. Aj bazény už nejaký čas obchádzam, lebo tam mám zase myšlienky na všetky tie kožné choroby, plesne, výtoky a inkontinencie a cítim sa ako v ĺudskom vývare. Je strašne zlé mať takúto fantáziu 😂
Chodím. Som si plne vedomá že v jazere žijú ryby a teda ak nejaká pláva okolo netvárim sa prekvapené
Nechodím veru. Nemám dobrý pocit, keď voda nie je priezračná.Páči sa mi more, keď mám vodu po krk a aj tak vidím až na dno.Občas si spomeniem aj tam, že čo keď aj tu niekde vypúštajú kanalizáciu do vody. Aj bazény už nejaký čas obchádzam, lebo tam mám zase myšlienky na všetky tie kožné choroby, plesne, výtoky a inkontinencie a cítim sa ako v ĺudskom vývare. Je strašne zlé mať takúto fantáziu 😂
@andrejka2424 Mám to podobne, nemám dobrý pocit v jazerách ak nevidím na dno čo tam je a tak jazerá nehrozia a bazén tak 15 minút možno a presne potom začne pracovať hlava čo v tej vode je a necítim sa tam dobre. Teda nechodím ani tam ani tam.
@anonym_autor chodíme na Beňatinu, mňa bazén zase neláka. Ani kúpaliska. A minulý rok sme boli v Novej Sedlici v Chyži baby Jagy 😄 opekať a pritom sme sa okúpali v potoku 😄 studená voda jak fras, ale čistá, tečúca, nič sa tam nekrutilo okolo nás 🫣
@anonym_autor Aj more ti vadi?
@beata_k More mi nevadí. Ale napr. keď sa mi nejaká rastlinka otrie o nohu, stresujem strašne.
@anonym_autor My na slovensku ani nemame dobre jazera na kupanie.
Chodime..ja zas nemam rada slanu vodu a ani tie zvierata dnu :D cize ja do mora nie
tiež rovnako.Bojím sa čo je pod hladinou,predstavivosť robí svoje 😃 za decka som sa kúpala kade tade všetko mi bolo jedno to bola nevedomosť.Najviac sa ale bojim čo sa týka jazier sumcou a dokonca oni aj môžu zaútočiť ak si strážia ikry aj na človeka keď sa priblíži náhodou k hniezdu.Aj v Nemecku bolo velmi vela prípadov popísaných u nás neviem.Odvtedy sa dosť bojím.A s morom to mám obdobne nechodim velmi daleko od brehu a vždy trpnem čo ak
Chodime..ja zas nemam rada slanu vodu a ani tie zvierata dnu :D cize ja do mora nie
@anonym_d7871b Naše kapre nemajú o moc lepšiu charizmu ako tie morské ryby, ale vďaka kvalite vody je to čo oči nevidia, srdce nebolí 😆
Chodim. Ale kupem sa len v jazerach, kde je tak cista voda, ze vidim na dno. Na Slovensku preto pre mna existuje len jedno take, v ktorom sa okupem. Inak sa kupem najradsej v alpskych jazerach. Sice voda je chladnejsia, ale nevadi mi to, v lete sa rada schladim.
Chodim na jazera, do bazenov, aj do mora, nevadia mi ryby, rada plavam. Cely vikend som stravila pri jazere 😊
@anonym_autor Chodime na jazera, aj dnes sme boli. Ale chodime na take, kde je voda uplne priehladna. Ryby tam plavaju, synovi sa to celkom ratalo. U nas na jazerach myslim, ze nehrozi ozaj nic, vsak co spravi taka ryba? V mori je to horsie, kde su napr. jezkovia a meduzy.
@anonym_autor fuj, 1x v živote som bola v slávnych tajchoch v Banskej Štiavnici a posledný. Neznášam takého vody. More je more
@anonym_autor Chodime na jazera, aj dnes sme boli. Ale chodime na take, kde je voda uplne priehladna. Ryby tam plavaju, synovi sa to celkom ratalo. U nas na jazerach myslim, ze nehrozi ozaj nic, vsak co spravi taka ryba? V mori je to horsie, kde su napr. jezkovia a meduzy.
@marianarem ktoré je také? Poraď prosím
Preto chceme tento rok skusit Bavorsko🙂
@zuzinabila krasa. Take pekne plaze ma aj Irsko a Skotsko 😍 Len teplota vody nespolupracuje 😅
@zuzinabila krasa. Take pekne plaze ma aj Irsko a Skotsko 😍 Len teplota vody nespolupracuje 😅
@simsalabim jasne,s tym som uzrozumena😀ale v lete v Bavorsku niektore jazera 24+,co je uplna pohoda..a nejdeme sa tam kupat prioritne,je to len cast programu.len som chcela dat autorke chrobaka do hlavy ze nie su len bahenne jazera,priapadne take kde ti plavaju fekalie a riasy🤭

@anonym_autor ja presne ako ty