icon

Kúpanie so 4-mesačným dieťaťom

20. feb 2023

Ahojte, u nás v meste máme aquapark, napadlo mi sa ísť vyskušať so 4 mesačným synom, kúpanie vo vaničke miluje. Rozmýšľala som ísť len tak na hodinu max. do kolesa, samozrejme su to bazény s prísnou hygienickou kontrolou keďže sa tam praktizuje aj baby plávanie. Sli by ste? Či mám radšej počkať?

petamich
•
20. feb 2023

zalezi na tebe 🙂 nam pediatricka odporucala az po absolvovani aspon tych zakladnych ockovani, tak sme chodili na baby plavanie od 6M

betulinka1
•
20. feb 2023

Isla by som vyslovene iba do vody, kde je baby plavanie ale nechodia sa tam bezne kupat len tak ludia ako verejnosť.

kacena4
•
20. feb 2023

no v aquaparku moc prísne hygienické pravidla nie su... ak tuzite po vode napusti si vanu a okupte sa v nej, drobcovi to bude stacit. 4m. babo z toho aquaparku nic nebude mat, nakolko sa v kolese do tej vody poriadne ani nenamoci

januska12323
•
20. feb 2023

Zapíš ho radšej na baby plávanie, z toho bude mať aj nejaký zážitok.

lenkakravcova
•
20. feb 2023

Len dávajte pozor. Najčastejší dôvod náhlej smrti bábätká je suché utopenie sa. Nato stačí chvíľka. Mnohí si to neuvedomujú. Štatistiky však hovoria tieto smutne správy. 😕 Ja by som s tak malým bábätkom do chlorovanej vody spoločného bazénu veľmi nešla.

zorkahorka
•
20. feb 2023

Nesla. S detmi do 1 roka som do verejnych bazenov nechodila vobec.ani dr neodporucala.a uz vobec nie teraz v zime v chripkovom obdobi 😉

anavixy
•
20. feb 2023

@lenkakravcova mate aj odkaz na nejake konkretne statistiky, kde sa to uvadza, prosim? Ja som sa zatial vsade docitala ze sekundarne uropenie je ratitne 🤔

janka_266
•
20. feb 2023

Tiež odporúčam radšej baby plavanie, my sme boli s našim 2rocnym tento víkend, a jedna pani tam komentovala, že čo tu robíme s takým malým, tak neviem čo by povedala vám 😃a to bol prvýkrát v aquaparku 😃

lenkakravcova
•
20. feb 2023

@anavixy Neviem už kde som to čítala, bola to ale svetová nejaká štatistika. Nie slovenská. Keď budem pri PC skúsim pohľadať.
Čo som narýchlo nasla je utopenie 3 ročného dieťaťa:

co je síce väčšie dieťa ale aj tak aspoň k obozretnosti to upozorňuje, aby rodičia dávali pozor v bazenikoch na svoje deti.

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•