Navštíviť Energylandiu v auguste: Stoja veľké rady za to?
Baby ahojte, zvažujeme ísť budúci týždeň do Enegylandie, boli by sme tam 2 dni 24.8 a 25.8, čo je pondelok a utorok.
Je mi jasné, že je lepšie tam ísť mimo sezónu, ale dokelu, ja potrebujem deťom spraviť program cez prázdniny a nie cez školu. Ale zase nechceme tam ísť za každú cenu, lebo stáť v rade viac ako pol hodinu je otrasné.
Boli ste niekto takto v auguste, su veľké rady?
Išli by ste?
Ďakujem
Chodíme tam,ale vždy mimo sezónu
@glorikarebeka hej chápem, ono je to asi najlepšie riešenie.
@macka10 ahoj, my sme tam boli cez tieto prazdniny v utorok 28.7. Len my sme sa rozdelili s muzom a detmi, ja som behala so 6 rocnou (na tie jej detske dostupne atrakcie, tam sa skoro vobec necakalo max. 10 minut mozno ani to nie). Ale muz behal so starsou na tie adrenalinove drahy a cakali od 30 minut do 50 minut. Na jednej vodnej atrakcii sa aj otocili a vysli z radu von, lebo ukozavalo to ze 30 minut cakania, ale nejak sa to tam zaseklo a stali na mieste snad dalsich 15 minut. Ale my sme prisli asi hodinu po otvoreni a v ten den to bolo otvorene az do 21:00, od tej siedmej sa to postupne uvolnovalo, tak sa fakt oplati byt do konca.
my sme boli min.rok cez prazdniny tyzden ked bolo krasne pocasie a na tie "hlavne" atrakcie bola rada aj skoro na hodinu :(
My sme boli min.rok v lete tiež na dva dni...bolo kopec ľudí...na tie naj naj atrakcie cakacka aj vyše hodiny..na tie menej zaujímavé pol hodiny.aj na kupalisku boli rady na topogany..ale my sme si užili aj napriek tomu 🙂

Chodíme tam,ale vždy mimo sezónu