icon

Výstava motýľov v Košiciach. Oplatí sa navštíviť?

bzucka4
Dnes o 18:39

Ahojte, oplatí sa ísť teraz na výstavu motýľov v botanickej záhrade v KE? Nie sme z KE, takže aby sme nešli zbytočne. Ďakujem

viestta
Dnes o 18:40

@bzucka4 ano, oplati sa. Uz je co pozerat aj vonku, aj ked cibule uz odkvitli

anonym_48fae6
Dnes o 19:06

@bzucka4 Vystava este nezacala. Takze ti nikto nemoze povedat, ci sa oplati to vidiet.

matus229
Dnes o 20:44

Tak ta výstava je každý rok a je to vlastne jeden veľký skleník, kde je veľké mnozstvo veľkých exotických motýľov, ktoré lietajú všade. Oni nemajú pud sebazáchovy, tak idú aj na ruku ľudom.
Inak ta záhrada je pekná aj bez tých motýľov, určite sa tam oplatí pozrieť

biba_18
Dnes o 20:49

@anonym_48fae6 každý rok sa oplatí. teda to vie povedať každý kto už raz bol 😏

anonym_48fae6
Dnes o 20:55
@biba_18

@anonym_48fae6 každý rok sa oplatí. teda to vie povedať každý kto už raz bol 😏

@biba_18 Nevies co bude teraz, je ekonomicka kriza

tululu
Dnes o 21:06
@anonym_48fae6

@biba_18 Nevies co bude teraz, je ekonomicka kriza

@anonym_48fae6 snad tym motylom nikto nepovedal, ze je kriza a budu rovnako pekne lietat 😄

oblecenie99
Dnes o 21:16

Ja som bola raz so synom a urobili sme viac kolečiek v tom skleníku, kde boli, bol to.pekny zážitok.. A ak si ešte nebola v botanickej záhrade v KE, tak už len samotná záhrada je podľa mňa veľmi pekná, podľa mňa sa tam.oplati ísť.

anonym_48fae6
Dnes o 21:33
@tululu

@anonym_48fae6 snad tym motylom nikto nepovedal, ze je kriza a budu rovnako pekne lietat 😄

@tululu Vies o tom, ze tie motyle treba kupit, vsak?

anonym_d4032d
Dnes o 22:14

Botanicka zahrada je krasna sama o sebe aj bez motylov. Ja tam chodievam s vnuckami v lete aj viackrat. Su tam zajaciky, uz sa k nim da vojst aj do klietky a cez zabradlie ich pohladkat a krmit, je tam hijdacka so smykalkou, lavicky na posedenie, rybky vonku vo fintane aj vnutri v jednom skleniku a samozrejme krasna udrziavana zelen, stromy, kriky, kvety, rastliny, pokoj, mame to tam velmi radi. A na motyle kazdy rok samozrejme ideme tiez.. Pre deti je to zazitok, zvlast ked im sadnu na ruku/nohu/hocikde 🙂