icon

Stojí za to navštíviť zámok Halič?

manus19
24. aug 2026

Dobry vecer. Boli ste prosím na prehliadke na zámku Halič? Cítam ze robia prehliadky v soboty a nedele. Dá sa tam potom aj nejak volne pohybovat v zamockej zahrade...prip kavicka, kolacik? Oplatí sa vidiet? Dakujem

anonym_e12f73
24. aug 2026

Boli a niekolkokrat...je to zazitok na cely zivot

miskajerry
24. aug 2026

je tam pekne, aj dnu, aj vonku, len velmi draho v tej restauracii, na to sa pripravte

anonym_9a92c4
24. aug 2026

Ano, draho je tam. Akože pekne, ake čakala som trošku profesionálnejší prístup personálu. Najskôr nám doniesli nesprávne nápoje (pomýlili si stôl) a potom sme na ne dosť dlho ešte čakali (išlo o 2 kávy a nealko).

manus19
autor
24. aug 2026
@anonym_9a92c4

Ano, draho je tam. Akože pekne, ake čakala som trošku profesionálnejší prístup personálu. Najskôr nám doniesli nesprávne nápoje (pomýlili si stôl) a potom sme na ne dosť dlho ešte čakali (išlo o 2 kávy a nealko).

@miskajerry
@anonym_9a92c4 dakujem, ano ja som si čekla uz na stránke ceny ze su pre inú kategoriu a preto sa pytam ci sa da ist len tak kava kolacik. A aj vonku po okolí zámku ste sa mohli volne pohybovat? Po prehliadke napriklad?

anonym_9a92c4
24. aug 2026
@manus19

@miskajerry
@anonym_9a92c4 dakujem, ano ja som si čekla uz na stránke ceny ze su pre inú kategoriu a preto sa pytam ci sa da ist len tak kava kolacik. A aj vonku po okolí zámku ste sa mohli volne pohybovat? Po prehliadke napriklad?

@manus19 sme z okolia, tak sme šli len na kávu a pochodit vonku, na prehliadke sme neboli. Dá sa ísť okolo, ku jazierku...

anonym_e12f73
24. aug 2026
@manus19

@miskajerry

@manus19 ta prehliadka praveze stoji zato...zavisi od sprievodcu a datumu, rozne izby nam ukazali, raz tu, raz onu...niekedy aj na terasu s vyhladom na cely novohrad zavedu...v cene je potom aj kavicka a nealko pre deti...vonku sa da prechadzat bez obmedzeni, je tam velky park, aj minizoo...v jazierku sa da clnkovat, kupat nie, plus lukostrelba a workoutove ihrisko, tenis

vilma7
24. aug 2026
@manus19

@miskajerry

@manus19 okolo je park, jazierko, aj zvieratká tam boli, takze sa da spraviť prechadzka okolo. Na jazietku sa dalo aj počlnkovať.

5

anonym_563f85
24. aug 2026

Dolu v dedine je mala kaviaren Ceder, v ramci muzea (mozno by vas tiez zaujalo). V tej kaviarni su ludske ceny. Takmer oproti je zmrzlina srdcovka, tiez spoly zadarmo oproti cenam v meste. Kaviaren/restauracia na zamku je predrazena, ale ked uz budete tam, tam vyskusajte, raz to cloveka nezabije.

manus19
autor
25. aug 2026
@miskajerry

je tam pekne, aj dnu, aj vonku, len velmi draho v tej restauracii, na to sa pripravte

@anonym_e12f73 a rezervovali ste si aj termin prehliadky vopred prosim?
@anonym_563f85
@miskajerry

miskajerry
25. aug 2026
@manus19

@anonym_e12f73 a rezervovali ste si aj termin prehliadky vopred prosim?
@anonym_563f85
@miskajerry

@manus19 nie