Zrušené predstavenie Deti ráje v Košiciach - vrátenie peňazí
Maminky, je tu ešte niekto, kto mal lístky na predstavenie Deti raje, ktoré malo byt ešte minulý rok 26.11. Vrátili Vám prosím peniaze? Alebo v akom ste stave?
Som na tom podobne, kúpené 3 vstupenky a peniaze nikde.
A pritom mi napísal:
Dňa 26. februára 2017, 18:41, Pavel Pešek <pavel@maniapromotion.eu> napísal(-a):
Dobrý den,
Potřebujeme zaslat IBAN Vašeho účtu a kopii vstupenek s čitelným čárovým kodem
Děkuji
Pavel Pešek
Treba poslať podnet - ťažnosť na ESC. Vyplniť ich formulár a poslať im ofotené lístky a mailovu komunikáciu s Ticketportálom a hlavne s Mania Promotion. Má to už na starosti Mgr. Pavel Pavlovkin.
Europske spotrebiteľské centrum, riešia práva spotrebiťeľov v rámci celej európy. Poradili mi to na SOI, lebo Mania Promotion je česká spoločnosť.
Zienky, ja som Paliho kolegyna a poprosím Vás teda, aby ste nám prípad poslali vyplnením formulára http://esc-sr.sk/podanie-staznosti/ a nie priamo na email. Usetríme si všetci čas. 🙂
Pekný deň, Soňa
Žienky nemá absolútne zmysel riešiť ticketportal alebo kydať na nich. Čo mohli spraviť to už urobili. Oni nie sú organizátor koncertu, ani vlastník lístkov. Predávajú lístky a tak sú postavené aj zmluvy medzi organizátormi a predajcami lístkov. Ani eventim ani predpredaj.sk to nemajú inak. Ak niekoho odškodnili, tak zrejme len z nejakej sumy, ktorú sa im možno podarilo zadržať a neposlať ešte usporiadateľovi, ale inak predajcovia s tým nič nemajú. Preto sa nečudujem ich vyjadreniam. Je potrebné riešiť Mania Promotion a asi najlepšie bude obrátiť sa na to Európske spotrebiteľské centrum.
Ako ja nerozumiem niektorým ľuďom. 10x čítam z každej strany, že je to v riešení, ale oni ne, kým nedostanú peniaze za lístky hneď na druhý deň po zrušení tak je problém. Nezabudnite k tomu zavolať SOI-ku aj Markízu 🙂) Koncerty sa rušia bežne stačí si pozrieť napr. predpredaj.sk koľko je zrušených alebo presunutých koncertov len za posledný rok.
K takým situáciám dochádza bežne. Vždy sa ráta s tým, že sa môže niečo dokašlať, že môže ochorieť spevák, alebo sa niečo stane členovi skupiny, a jednoducho sa to odvolá alebo zmení. Síce je potom niekoľkomesačný prúser s vracaním peňazí, ale s tým treba rátať u všetkých predajcov, nie že len u ticketportal.
@faraway Bolo by fer aby tieto spolocnosti dopredu (pri kupe) informovali kto je organizatorom podujatia a aka zmluva je podpisana - kto bude vracat vstupne, aby ludia sa sami rozhodli ci podstupia taketo riziko. Vid priklad Deti raje....nik nevedel aka je zmluva s kym a kto bude vracat vstupne....
Zbytočná hystéria sa tu vytvára a už to bolo povedané niekoľkokrát. Je potrebné sa obrátiť nie na Deti Ráje, nie na Ticketportal ale na Mania Promotion, nech to riešia keď sa koncert zrušil.
@helkapelka A vieme aj kde, keď maily sú nedoručené, vracajú sa späť, na udanej poštovej adrese nesídli agentúra s týmto menom.
Ľudkovia tu je to pekne vysvetlené. Ak mate doma aj Vy lístky na zrušený koncert Deti Raje, pozrite si tuto reportáž http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11757#25
Baby neviete ako to dopadlo s tou spoločnou žalobou na majiteľa Mania Promotion? Nejak to utichlo a ja mam doma tiež 5 lístkov. Myslím, že je to jedine východisko ak chceme ešte vidieť naše peniažky.
Ja som sa tiež zapojila do spoločnej žaloby a som zvedavá ako to dopadne, lebo Deti Raje ani Tcketportal si nezaslúžia aby takáto banálna vec im pošpinila ich dobré meno!!!
Ako sa môžme nakontaktovať na osoby, ktoré podávajú spoločnú žalobu. Máme aj my záujem.
Ako to dopadlo? Vrátili vám peniaze? Lebo mne do dnešného dňa nič a písala som im viackrát.

Rovnako sme dopadli aj my. Máme zakúpené 2 lístky, tá istá komunikácia prostredníctvom mailu na adresu - pavel@maniaproduktion.eu a ticketportal a peniaze nikde. Od polovice februára sa nám vracajú maily ako nedoručené.