Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
Dievčatá, ja som dostala správu, že budú až v marci,ak myslíte to balenei s bodliakovým olejom v kapsičke.😒
Ahojte dievčatá, kolekcia Jar bude zrejme do konca mesiaca pre velký záujem vypredaná. Ja mám momentálne dve volné, ak máte záujem, píšte mi správu.
@unique26 zdravim ja uzivam tymianovy a slezovy krem plus eukasol teraz testujem na skolkarovi.pisali ste o exemoch co na ne?dakujem.
@helen112 môžem sa opýtať? Sirup Narosan po otvorení sa ma skladovať v chladničke? Pre 6 ročné deti je uzivanie 1x denne nie cela polievková lyžica resp. menšia pol. lyžica - tak som dostala odporúčanie - je to O. K. prosím? Ja mam zase astmu a už asi 2 mesiace kašeľ čo neprechadza. Zmenili a zvýšili mi lieky aj spreje na alergologii, ale aj tak po týždni nic moc. Kupila som si Eucasol a tymianu masť, tak skúsim s tym.... Máte pre mňa ešte nejakú radu? Ďakujem pekne za ochotu.
Zdravím Vás ak by niekto mal zaujem/ informacie o produktoch just a nahrin rada pomôžem, objednám.🙂)
ten just ma tolko dobrych veci.... o ktorych sa ani nikde nepise! Kto ma zaujem, piste, poradim, zabezpecim!
@justice2008 dobrý deň, ako by som sa dostala k cenníku a kde možno objednať?
Ahoj potrebujem poradcu a kto objednáva ďakujem existuje niečo na fakt bolestivý chrbat

@honkitonki prosím ťa kde nájdem tie koreničky ..môžeš mi prosím poslať produktový kod do ip...či ž sú vypredané 😔 ??