Oscillococcinum na imunitu. Naozaj funguje?
maminy dáváte detom Oscillococcinum v tomto obdobi? v lekarni mi to stale nukaju ze je to super na imunitu ale ked som pozerala zlozenie tak je to len cukor s dacim. mate daktora skusenost ze by po tom deti fakt neboli chore? neni to len dake drahe placebo? stoji to dost penazi na to ze su to len take gulicky pod jazyk. bojim sa ci radsej nekupit daky poriadny cebion alebo daco s vit C.
Je to placebo, ako každe homeopatikum
"Naozaj funguje?" - ako každé placebo áno. Jedno či látka podávaná je cukor či iná substancia. Placebá v určitej miere fungujú na deti aj zvieratá.
U mňa funguje. Dokonca tak, že všetci okolo mňa chorí a ja jediná som bola zdravá.
Cukrová voda nič nerieši a nelieči a ak teda začne pomáhať, tak sa treba zamyslieť nad tym, čo mi to vlastne pomohlo a čo za tým celým je. Lebo cukor to urcite nebol.
@anonym_autor tieto veci "medzi nebom a zemou" (v tomto prípade placebo) sú otázkou viery. Psychika je mocná a je úzko previazaná s naším fyzičnom. Takže niekomu, kto v to vnútorne verí, to pomôcť môže (mierne nadnáhodný štatistický výsledok).
Mojim deťom som to dávala,fungovalo.Boli menej choré a ak aj ochoreli a dala som im hneď na začiatku,tak o 2-3dni už nemali nič.Teraz sú už veľké sa nestarám či si dávajú či nie.Ja s manželom si to dávame desaťročia,funguje.Na chrípku.
Tak,.ono je to trochu smutné že sa ľudia nezamýšľaju nad ničim. Veď, je to proti logike užívať a platiť nemale peniaze za cukrovú vodu. Iba ak, by za tým bolo niečo viace,j ako len cukrová voda. Ĺudia v dnešnej dobe neveria v magiu a v šarlatanstvo a popri tom sa liečia homeopatikami. Zvláštne, zmýsĺanie.
Veď to vyskúšaj... ja mám iba dobré skúsenosti s homeopatiou. A nie len u mňa, ale aj u mačky.

Je to homeopatikum, takze tak