icon

Tipy na zmiernenie nespavosti a zlepšenie spánku

Včera o 22:50

Dobrý večer dievčatá.Uz dlhšiu dobu trpím nespavosťou celý deň fungujem tak že deti do školy odnesiem potom mám pre seba ráno 2 hodiny zacvičim si raňajky káva potom práca robím len 4 hodiny z práce idem po deti krúžky učenie sa večer kolo deti hygiena príprava na ráno . príde 10 hodín posedom si pri telefone poriešim nejaké veci EduPage účty niečo prečítam proste taký veget. mám to celkom fajn roky do zadu som to mala hektické dosť práca na plny úväzok prerábanie domu proste oveľa viac som bola vyťažená so spánkom som nemala.problem až teraz .Neviem zaspať ak zaspím budím sa neviem čo mám sa ešte viacej zaťažovať 🙂 ak som sa cez deň viac zaťažila viacej práce tak tiež už bolo zaspať horšie .Ach je no snažím sa čaje melatonín alebo pohár vína ale je to čím ďalej horšie čo robiť poraďte díky 🙂

oslo1
Včera o 22:57

Tiez mam nespavost, u mna je to ale klinicka sucast niecoho ineho.
Pomaha mi vstsvat o 5 ráno. Zacala som brat magnesium, to velmi pomohol, ale zabralo az za 2-3 tyzdren.

autor
Včera o 23:10
@oslo1

Tiez mam nespavost, u mna je to ale klinicka sucast niecoho ineho.
Pomaha mi vstsvat o 5 ráno. Zacala som brat magnesium, to velmi pomohol, ale zabralo az za 2-3 tyzdren.

@oslo1 no budem musieť asi skôr vstávať aby som skôr zaspala 🙂 len je to ťažké keď zaspím v noci spím striedavo budím sa a ešte vstať o 5 ale asi budem musieť .A aké magnézium užívate ja užívam také to klasické do vody magne B6

anonym_e4e762
Včera o 23:18

Na mňa tiež prišlo istú dobu obdobie nespavosti a určite záleží od príčiny, ale osobne mi pomohla vtedy výmena vankúša (ani som si neuvedomovala aký to má vplyv na mňa), zatemňovacie závesy (aj keď som dovtedy mala pocit, že to je v poriadku a trochu svetla z ulice mi nevadí) a odložiť mobil pred spaním, vymeniť radšej za knihu aspoň hoďku pred tým ako sa uložím...

anonym_02c639
Dnes o 01:06

@anonym_autor
Ja uz to ani neriesim mam chronicku nespavost su 2 v noci takze ako kazdu noc niekolko rokov je Stilnox na rade.

anonym_df86ab
Dnes o 01:14

skús magnézium + melatonín 5mg https://evitaminy.sk/product/969-melatonin-5-mg...
z magnézia je dobrý Magnosolv, alebo aj Magnerot. Treba vyskúšať čo tebe sadne.
ak ti tento koktail nezaberie tak potom si daj predpísať tabl. na spanie .

barka1
Dnes o 04:21

Vek? Može to byť perimenopauza? Mne pomáha kotvičník. A mobil mimo dosahu.

anonym_b71e60
Dnes o 06:33

Zatazova deka, magnézium, nebyť na mobile

simsalabim
Dnes o 07:25

Ked som s tym mavala velky problem, tak pomohol Melatonin. A ist spat hned, ako som pocitala unavu, necakat, ze este docitam kapitolu a tak.