icon

Atopický ekzém a alternatívna liečba

kascakova
24. okt 2012

Dobrý den, ja by som Vám chcela rozpovedať môj problém s mojou dcerou, od narodenia mala atopicky ekzem...chodili sme po lekároch, oni to nevedeli riešiť, dávali nám rôzne krémy, a tie zabrali, na týžden, potom sa to zasa vrátilo, a my sme sa zasa škrabali, až do krvi....a bojovali s ekzemom..
No našli sme iný spôsob, ako sme sa dostali z toho...kto by mal záujem dozvedieť sa viac, píšte mi na mail annakascak@azet.sk...

valsidalk
17. jún 2016

Nerozumiem ake Pdf.????? ... 200ml medu...200 ml jablkovy ocot...8 strucikov cesnaku...cesnak popucit,alebo nastruhat a vsetko zmiesat spolu.Drzat v chladnicke.....ak to budete pit,tak 2 kl. Do vody a vypit...nechuti to najlepsie ale co uz....a az sa tym chcete natriet tak si to trochu zriedte neperlivou vodov( nie vodov z vodovodu...obsahuje chlor a ten susi kozu) aby to velmy nelepllo....
Ja to aj pijm,nakolko treba liecit imunitu a nie ekzem...

valsidalk
17. jún 2016

Nerozumiem ake Pdf.????? ... 200ml medu...200 ml jablkovy ocot...8 strucikov cesnaku...cesnak popucit,alebo nastruhat a vsetko zmiesat spolu.Drzat v chladnicke.....ak to budete pit,tak 2 kl. Do vody a vypit...nechuti to najlepsie ale co uz....a az sa tym chcete natriet tak si to trochu zriedte neperlivou vodov( nie vodov z vodovodu...obsahuje chlor a ten susi kozu) aby to velmy nelepllo....
Ja to aj pijm,nakolko treba liecit imunitu a nie ekzem...
@delisima
@delisima

valsidalk
17. jún 2016

Podla toho co som sa docital,ver ze som cital dost!!Lekary nedokazu tieto choroby liecit a ani nevedia pricinu....Hadzu to jednoducho na genetiku.....alep podla skusenosti ludi sa to da liecit,ale liecit treba imunitu!!!takze miesto kozneho,by som skor zasiel za imunologom a zistil co im asi moze chybat,alebo coho maju vela...ci maju zdrave oblicky,srdce atd....treba najst pricinu
Ekzem je len vonkajsi prejav ze nieco ine nieje v poriad.treba si odsledovat hoc aj zapisovat kedy sa to zhorsuje a kedy zlepsuje....
Telo ma neskutocne schopnosti a dokaze neskutocne veci...Len mu treba dat co potrebuje a dokaze zazraky!!!..
@delisima

valsidalk
17. jún 2016

A moja skusenost?. Nohy,ruky,chrbat rozskrabane do krvi.Samozrejme zapalene a opuchnute...vyzeralo to neskutocne otrasne..uz som ani nevedel chodit koli opuchom a popraskanym noham..Proste hruza!!!..Kupele z ovsenych vlociek,natieranie kokosovym olejom aaaaa....Proste pokusi ake saen dali...Hladanie na nete co pomaha ako to liecit,kde je pricina....odpoved? Jednoznacna!!! Choroba imunity!,,.. Tak som prestal liecit ekzem a hladal som co z imunitov...Zacal som pit caje,jest pestrec aa pit ten cirkus🙂 co spominam. A aj sa s nim natieram.Aj teraz som lepkavy!!🙂..ale k veci...trvalo len3 dni a beham jak srnka!!!... Nohy odpuchli,koza sa hoji,prestava ma vsetko svrbiet!!..
Az nahodov svrbi,potriem sa tym a spokojne zijem dalej!!

d.a.n.k.a
17. jún 2016

@delisima Lenka pošlite mi váš mail 🙂 Aj u nás maste zabrali iba na chvíľu. Presne viem, o čom píšete. 🙂

d.a.n.k.a
17. jún 2016

@nufacikmi pošlite mi do správy váš email 🙂

delisima
17. jún 2016

@valsidalk
imunitu liečime, chodíme tiež k imunologičke, ale je to začarovaný kruh, nakoľko majú podľa lekárov silnú potravinovú alergiu, ale na aký druh potravín sa zatiaľ nevie. Spravili im všetky dostupné testy, ale zatiaľ negatívne. Tiež si myslím, že ich ekzém je len prejavom toho, že telo nevie niečo spracovať a chýba im imunita. Vyskúšam recept a uvidíme 🙂 ďakujem

valsidalk
18. jún 2016

@delisima Vyvar petrzlenovu vnat( ak toto mozu)do hrnceka im daj 2kl toho sirupu a davaj im to na lacno a vecer.A skus si pozriet na nete prekyslenie organizmu.Mozno ani nemaju alergiu,prekyslenie ma take prejavy ako alergia,a mozu mat ekzem aj stoho..petrzlen vyborne cisti oblicky,a cesnal,z octom upravuje mnozstvo kvasiniek...pohladaj si tabulku s potravinamy ktore su zasadite a vyskusaj.Snad vam to pomoze....

valsidalk
18. jún 2016
valsidalk
18. jún 2016

@miruska15 ahoj,len sa chcem opytat...pomaha?

valsidalk
18. jún 2016

@miruska15 pozri si aj ty na nete prekyslenie organizmu.....priznaky su napr.ekzem.......na ten sirup som presne tak prisiel...ale ja to mam lahsie lebo si pamatam ako a kedy sa my to zhorsilo...jedol som dost vela surovej cibule,a ked som prestal vsetko sa pokazilo...mamina bola tehotna tak som zacal viac varit a jedol som to co ona....ale ona neoblubuje cibulu...zacalo to pomali aa dopadol som ako som dopadol....takze pricina moze byt v tom ze v tele sa hromadia latky ktore telo nedokazs vylucit alebo spracovat.....aj o psoch som sa docital,ze ak ich krmia ludia granulamy mozs im zacat vupadavat srst a mozu mat kozne problemy.Vysvetlenie bolo:: telo nedokazd vylucit chemikalie lrirodzenou cestou,tak sa ich snazi dostat von cez kozu.a to sposobuje vypadavanie srsti a kozne choroby.PODLA MNA SA MUSIME VYHNUT CHEMIKALIAM!!!!! TO ZNAMENA: MUSIME PRESTAT JEST!!!!..🙂)

delisima
18. jún 2016

@valsidalk ďakujem,vyskúšam 🙂

mirka311
18. jún 2016

@d.a.n.k.a dobry den mohla by som aj ja piprost pdf.dakujem. mirkaaaa@pobox.sk

menoruze
22. jún 2016

@miriammr Dakujem za skusenost, tiez brazdim net, skoda, ze kozni lekari su casto neinformovani, nam tiez len hormonalne maste a ditiadhen al. ine lieky proti alergii. ideme skusit prirodnu liecbu.

menoruze
22. jún 2016

@antuanet A odkedy?

menoruze
22. jún 2016

@ingmarianskvarek Ktore z tychto liekov su vhodne pre deti a ktore pre dospelych, prosim?

menoruze
22. jún 2016

Viaceri tu spominate Lipolotio popri prirodnej liecbe. Nam ho tiez dr. predpisovala na atopic. exem, no v Dobe jedovej od prof. Struneckej som citala, ze triklosan, ktory obsahuje, narusava imunitu. Ako pridavna latka bol aj zakazany, ale potom ho na nejaky lobbing povolila eur. komisia pre lieky. ( Takze len taka mala poznamka. Pri exemoch podla mna treba odstranit vsetko chemicke, co imunitu narusa. )

delisima
22. jún 2016

@menoruze Aj my používame Lipolotio, už som vyskúšala veľa mliek, ale toto jediné najlepšie premastí pokožku. ak my vieš poradiť,nejaké lepšie na prírodnej báze, budem rada, vyskúšame. ďakujem

menoruze
22. jún 2016

@delisima doteraz sme pouzivali nechtikovu indulonu, len nedavno zmenila zlozenie, tak sa nam zda trochu viac chemicke, niekomu pomaha aj modra indulona bez konzervantov, ale potom, ako nechtikova zmenila zlozenie, aj my patrame po niecom prirodnom a lepsom...

delisima
22. jún 2016

@menoruze indulony už máme vyskúšané, jeden čas som natierala nechtíkovým mliekom s prírodnej kozmetiky, teraz neviem rýchlo značku, ale nedá sa kúpiť v obchode, ale potom prestalo zaberať aj to. Zakaždým som sa musela vrátiť k Lipolotio 😒

menoruze
22. jún 2016

@delisima jasne, viem,ze kazdy atopik ma ine, co mu pasuje, ak budem nieco vediet, napisem, zaradim di ta medzi paci s ami blogy, oki.

delisima
22. jún 2016

@menoruze ďakujem, budem rada 🙂

valsidalk
25. jún 2016

Dokaz ze to funguje...trvalo to 3 dni....

valsidalk
25. jún 2016

A citajte vsetko pozorne!!!.. Lekar napise!!!... LIECBA SPOCIVA V POTLACOVANI PRIZNAKOV!!!!!!!..... TOje ako keby ste decku dovolili buchat hlavu o stenu..a potom modrinu a hrcu maskovali pudrom!!!!.. Je to presne to iste!!! Tak si dalej kupujte PUDER 🙂 ABY TO NEBOLO VIDIET!!!...

zuzi26
28. jún 2016

Zaujimavy nazor ako prilisna hygiena podporuje alergie https://www.postoj.sk/15020/dnes-robime-alergik...

sareta
30. jún 2016

Dobry den, My sme tiez zvadzali dlhy boj s ekzemom,,dcera ho mala na 70% tela mokvave krvave
dostala som ju z toho pomocou alternativnej liecby,,, a vlastne vdaka tomu a kvoli nej som zalozila aj stranku na fb
venujem sa tam eckam v jedle pre deti liekoch
zdravym potravinam a budem pridavat aj zdrave recepty
takisto su tam fotky dceri pred a po...kto by chcel do skupiny pridat tak si ju vyhladajte pod NAZVOM

ATOPICKÝ ekzém, PROBLEMY s imunitou a INÉ (SK)

je to skupina zdravej vyzivy a zivotneho stylu takisto alternativnej liecby,rada poradim,,niesom tam zastancom farmacie

monikaecolab
8. júl 2016

Ahojte , skúsenosť s deťmi na atopický ekzém (ale aj iné ekzémy) je výborná Biorezonancia -pozor len prístroje BICOM . Vedia tam presne vytestovať z čoho u dieťaťa ekzém vznikol - alergická reakcia na potraviny,kožné plesne, parazity, zaťažené vylučovacie orgány napr. črevá a podobne. Príčina sa dá po pár sedeniach úplne odstrániť a tak aj ekzém. Najčastejšie deti reagujú zle na potraviny - pšenicu lepok mlieko ..hneď po vysadení potraviny vidno veľký rozdiel ako sa ekzém krásne zlepší, akurát , že je vhodné potom prístrojom intoleranciu aj vyliečiť aby dieťa mohlo opäť zjesť všetko čo mu chutí a nijak sa neobmedzovať, najjednoduchšia cesta po rokoch trápenia,,, ak by mal niekto záujem doporučujem biorezonacia-zv.sk je to BB kraj.🙂

atb
8. júl 2016

@monikaecolab Ak mozem vediet, co je podstatou tych sedeni? Co sa na tych sedeniach konkretne deje? Akym spôsobom sa ekzem pri sedeniach lieci? Kolko takých sedeni priblizne je potreba? Dakujem za odpovede

janas17
8. júl 2016

@monikaecolab už by si tu mohla prestať robiť reklamu na nezmysly typu biorezonancia v každej téme kde sa spomenie nejaké ochorenie.
Ako ten úžasný zázrak funguje ze dokaze nielen diagnostikovať ale dokonca aj vyliečiť všetky choroby sveta za pár sedení??? Prepáč ale títo ľudia hľadajú reálnu pomoc a nie možnosť vyhodiť kopec peňazí do kosa. Nikdy som takýto príspevok nenapísala ale toto sa už naozaj nedá citat bez komantara.

monikaecolab
8. júl 2016

@atb ten prístroj BICOM pracuje na základe elektromagnetického vlnenia je to vsetko vysvetlené na internetovej stránke ako funguje biorezonancia, pri prvej návšteve sa robí komplexná diagnostika - vy iba sedíte na kresle oproti vám je podložka pripojená na prístroj terapeut má k dispozícii frekvenčné vzorky nahraté v ampulkách zdravých tkanív orgánov , baktérií, vírusov, plesní, parazitov, alergénov atď. na ktoré prikladá elektródu pripojenú tiež na prístroj a meria vlnenie či je rovnaké vo vašom tele a v tých vzorkách alebo rozdielne podla toho sa dá zistiť presne čo v tele je. následne sa robí liečba kde tiež sedíte v kresle a máte na sebe priložené podložky napojené na prístroj . Cítiť pri tom len také slabé šteklenie . Deti môžu dokonca pri tom pozerať rozprávky. Koľko potrebujete sedení povedia po tej úvodnej diagnostike podľa výsledkov čo všetko tam povychádza ale cca 8-10 si myslím že úplne v pohode u detí .