icon

Čo z alternatívnej medicíny sa vám osvedčilo?

klara_klara
4. dec 2009

Rada by som sa dozvedela niečo o prípravkoch alternatívnej medicíny, homeopatie atď...je toho v sucasnosti dost...a regeneračných prípravkoch. Aké máte skúsenosti, čo a pri akom probléme sa vám osvedčilo?

Strana
z3
zdenka_eyrova
15. feb 2016
Používateľ zdenka_eyrova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zdenka_eyrova.

Ahojte,
aj ja mám výborné skúsenosti s Cestou.. najmä preto, že cieľom je odbúravať bloky v sebe, to znamená, že človek si dokáže sám vyliečiť rôzne ochorenia tým, že nechá priebeh svojim emóciám, poodstraňuje vnútorné bloky, vyrovná sa s minulosťou, prijme seba, okolie. Mne táto metóda otvorila oči- neustále sa učím žiť tu a teraz, sústrediť sa na tento okamih lebo to čo bolo už neovplyvníme a čo sa stane v budúcnosti nevieme... učím sa ďakovať za to všetko čo mám- že sa ráno zobudím, že som zdravá, mám rodinu a strechu nad hlavou... že mám ľudí ktorí ma ľúbia a ja ľúbim ich.. a učím sa že problémy dokážem zvládnuť.. je to dlhá cesta. Dlhé roky som bojovala s depresiou a konečne mám pocit, že len nepotláčam príznaky, ale riešim aj podstatu problému.

catherine_sk
Odpoveď bola odstránená
momusa
9. apr 2016

@mirka304 MIRKA,mne diagnostikovali ped dvoma mesiacmi celiakiu stupen 3..samozrejme nie su na to lieky,len dozivotna dieta,ale zaujima ma ci by na to nezabrala homeopatia..dakujem za radu..Monika

momusa
9. apr 2016

a este sa opytam aku skusenost mate niekto s vitaminmi s firmi LR..DAKUJEM

catherine_sk
9. apr 2016

@momusa Prepacte, nespolupracujem s firmou LR.

catherine_sk
9. apr 2016

@momusa Monika, spolupracujem s globalnou spolocnostou Forever. A myslim, ze by som vam vedela pomoct. Aj keby islo o zmiernenie tazkosti. Pre viac info ma pokojne kontaktujte do sukromnej spravy. Pripadne ak mate konto na Facebooku, mohli by sme sa spojit tam.

momusa
9. apr 2016

@catherine_sk napisem Vam sukromnu sms..

maca283
14. apr 2016

@momusa ja ti mozem poradit z vitaminmi od firmi just

momusa
14. apr 2016

@maca283 dakujen a su na prirodnej baze?

maca283
14. apr 2016

@momusa ano su a mam ich odskusane na sebe aj mojej malej a blizkej rodinke zalezi co chete liecit co vas trapy

lucylka25
15. apr 2016

Homeopatia

danka123
6. júl 2025
@mirka304

Podľa odborných štúdii a mojich vedomostí 90% chorôb vznika poruchou metabolizmu a oslabením imunitného systému.Začina to alergiou,ekzemom,astmou a horšie.Čiže, napravme metabolický systém a telo si poradí s chorobou samé "Hypokrates".
Metabolizmus sa dá napraviť stravou a výživou organizmu..Kto bude chcieť viac informacii ako riešiť zdrav.problémy nech sa ozve

@mirka304 ahoj mozem poprosiť o radu? Ďakujem

maca283
6. júl 2025
@danka123

@mirka304 ahoj mozem poprosiť o radu? Ďakujem

@danka123 ak potrebujete pomôcť môžete mi napísať

danka123
7. júl 2025
@maca283

@danka123 ak potrebujete pomôcť môžete mi napísať

@maca283
@maca283 mozem sj na mail?