Dobry den pozna niekto tohto Pana liecitela jozefa tutka ??
pomohol vam My sa snazime o babo .. citala som starsie konverzacie ako pomohol zenam otehotniet... najde sa tu nejaka baba ktorej pomohol alebo aj popripade s niecim inym ? Dakujem 🙂
Boze ženy preberte sa, určite dáky akože liečiteľ Vám pomôže iba vycucia peniaze len o to ide, a všetko čo Vám povie Vám poviem aj ja je to len využitie ľudskej hlúposti a tieto drísty Vám len akože podvedome pomôžu všetko čo vravia pasuje tak na 90 % ľudí :D
No co baby bola ste niektora prinom
Dobry den prajem vedel by pomoct aj mojej dcere ma 4,5roka a vobec mi nechce jest velmi tomu neverim ale co ked nahodou co myslite vedel by jej pomoct
@micilka
Neviem len nechapem ako moze pomoct ci vam alebo nam . Kedze on nedava ziadne bylinky napriklad pre chut do jedla alebo nieco podobne ani na otehotnenie to si vymodli aby vasa dcerka mala chut do jedla alebo aby som Ja bola tehotna ?
Fakt neviem co si o tom mysliet... chcela by som verit zenam ktore si ho chvalia ale hlavne chcem vediet ako cim pomaha .. kedze on nic nedava pocula som ze dava Vodu no ale to mi nepride.. normalne co to moze byt za vodu? Z kohutika a vravi nech pijeme a my blbe mozno verime ??
Topiaci sa aj slamky chyti aj ja tam chcem ist len rozmyslam ako taky clovek pomoze.
@jazlyn
@1jarkacu zajtra mu zavolam.
Baby a kedy je najlepsie volat