icon

Kde zoženiem masť na sťahovanie predkožky?

aksined1983
17. okt 2017

Ahojte,

docitala som sa tu o nejakej masticke JUST na zuzenu predkozku, alebo teda ked to nasim syncekom nejde stiahnut.... vie mi tu niektora z vas poradit, ako sa k nej dostat, alebo ako sa dostat ku slezu nebadanemu? iba kvet.... nikde a nikde neviem zohnat :-/ Dakujem

nikol331
26. feb 2021

Dobrý deň, zháňam slezovu mast na predkozku

stulrajterova
26. feb 2021

@nikol331 dobry den. Mam. Piste mi spravu.

wawrita
26. feb 2021

@nikol331 aj ja mám

nikol331
26. feb 2021

Ďakujem, uz som si objednala

veryhappy
26. feb 2021

Aj jamam skladom ihned k odberu, ak by niekto potreboval 🍀

ylanee
26. feb 2021

ma niekto este mast ktoru uz nepotrebuje? kupim 🙂 ja uz neverim nicomu... tak len na skusku

veryhappy
26. feb 2021

@ylanee ja mam mensiu- 30ml , ak by ste chceli, novu. Mensiu nemam.

veryhappy
26. feb 2021

@ylanee ja mam mensiu- 30ml , ak by ste chceli, novu. Mensiu nemam.

lia09
26. feb 2021

preco nam masticka z Justu nepomohla??? 🤔 Natierali sme rok!!! Je este niekto komu nepomohla?

kitti27
26. feb 2021

@lia09 ani nám nepomohla masticka😔

kitti27
26. feb 2021

@ylanee ja mám 😊

veryhappy
26. feb 2021

@lia09 ta masticka nie je zazrak, ale asi v 90% pomohla, v 10% nie. Ja vzdy odporucam aj kupel vo vyluhu slezu nebadaneho z lekarne a natierat touto mastickou popri tom aj 3x denne.

isis234
26. feb 2021

@lia09 lepšie sú domáce mastičky.... ja objednávam z fb Lieky z prírody, super kvalita i cenovo

sadell
26. feb 2021

@lia09 nepomohla nam. A ani kupele zo slezu. Pomohla nam iba jedna prirodna masticka a to 100%. Ale naposledy, ked som sem napisala jej nazov, tak mi prispevky vymazali. Nechapem preco, kedze nicomu nerobim platenu reklamu, ani to nepredavam. Len som ju ako matka nasla na nete a vyskusala.

lia09
26. feb 2021

@sadell napis mi prosim do spravy nazov.Dakujem

kitti27
26. feb 2021

@sadell tiež poprosím názov tej masticky. Ďakujem

ylanee
27. feb 2021

@sadell myslite pinďa mast? Nam nepomohla vobec...

sadell
27. feb 2021

@ylanee ano. Kazdy chlapcek ma iny problem. Nam pomohla, aj kamaratke pomohla. Ale verim tomu, ze nevyriesi kazdy problem. Napriklad zrasty urcite nie...

kiki234
8. apr 2021

Nám pomohla slezova mast a aj slez nebadany z obchodu naturkraft.sk

albi123
16. apr 2021

Dobry den, pracujem pre Just. Ak by ste cokolvek potrebovali, piste.

siriel25
21. apr 2021

Ja vam viem poslat Slezovy krem od Justu aj postou,ak by niekto zhanal, som Just poradca .

sonko
5. júl 2021

Precitala si niektora mamicka aj uplne zlozenie toho slezoveho kremu Just? Okrem parfumu a alkoholu aj parabeny. Nie je to vobec mast urcena na tu citlivu oblast babatka, je to krem na ruky alebo dospelacku pokozku na uplne inych miestach! Nechapem ze sa to tu po internetoch tolko propaguje...tie ktorym udajne pomohla by to zrejme mali vyriesene aj s akymkolvek inym premastovanim alebo aj bez zasahov, iba casom. Jedina mast co naozaj viditelne pomoze je kortikoidova na predpis, mame s tym skusenosti.

stulrajterova
6. júl 2021

@sonko a preto odporuca kopec pediatriciek najskor slezovy krem vsak? Lebo my uz chvalabohu taketo pokrokove lekarky mame v okoli, ...ze kortikoidy netlacia do popredia...kto potrebuje, nech sa paci...mam k odberu a konzultovaniu rozne balenia...

sonko
7. júl 2021

@stulrajterova odporucala ho aj lekarnicka a ked som sa jej opytala ci vie ake ma zlozenie, tak nevedela a bola velmi prekvapena...ak by to bol cisty vytazok zo slezu zarobeny v lekarskej masti tak ok, ale takto by som to rozhodne na svojom dietati neskusala...na druhej strane kortikoidovy krem skutocne funguje. Pouziva sa ho tak minimalne mnozstvo ze nema ziadne vedlajsie ucinky. Ale samozrejme predajcovia multilevelmarketingovej kozmetickej firmy si chcu zarobit akymkolvek sposobom...

stulrajterova
7. júl 2021

@sonko nooo inci zlozenie je dostupne na stranke justu, kedykolvek a komukolvek k nahliadnutiu....a neskodne mnozstvo v kortikoidoch...ja vam vas nazor vyvracat nebudem, nam a mnohym uz viac ako 200 zakaznikom zabral prave tento slez...a je na kazdom kto si co vyberie ..pediatri ho odporucaju....a ti vedia vyhodnotit riziko isto lepsie

sonko
7. júl 2021

@stulrajterova ano zlozenie je dostupne na stranke, ale zjavne ho nikto necita...o kortikoidovej masticke predpisovanej urologmi ktorej ucinnost je vedecky dokazana pisem ze sa pouziva v takom minimalnom mnozstve ze ziadne vedlajsie ucinky nehrozia. Netreba sa toho bat. Bat sa treba skor kozmetickych pripravkov, ktore sa pouzivaju na ucel na ktory nie su urcene

stulrajterova
7. júl 2021

@sonko ak sú "nikto" pediatri ja Váš názor nevyvraciam, rešpektujem ho, za mňa kopec ľudí, ktorým to pomohlo a bez ujmy na zdraví. ..

sonko
7. júl 2021

@stulrajterova a citaju ho? Ked sa spytate pediatra, ktory ten krem z Justu odporuca (nepoznam takeho), vie vam povedat, co obsahuje? Pochybujem...ale samozrejme ako predajkyna danej znacky nemozete hovorit nic ine ako to, ze mate stovky spokojnych zakaznikov. Ja hovorim, len to, aby mamicky slepo nedoverovali nejakym odporucaniam tu v diskusiach, pokial si samy nepreveria o aky produkt (nie liek ani liecivy pripravok) a s akym zlozenim ide, to je vsetko.

stulrajterova
7. júl 2021

@sonko preco hejtujete a utocite? Spochybnujete vzdelanych ludi? Prajem Vam pevne zdravie a pekny zbytok dna...nech sa Vam dari

sonko
7. júl 2021

@stulrajterova nikto nespochybnuje vzdelanych ludi🙂 najjednoduchsie je kazdu reflexiu oznacit ako hejt...trochu kritickeho myslenia by to chcelo v tychto diskusiach, ktore sa stavaju pre niektorych skvelym nastrojom na zarabanie penazi, poznate to vsak?