Koloidné striebro
Je naozaj také účinné ? Pomohlo by mojej malej 3,5r. na opakujúce sa zelené soplíky? Nastúpili sme v septembri do škôlky a máme doma kolotoč - soplík, kašeľ - soplík, kašeľ. Nosnú mandľu máme vybratú v lete - júli. Dostanem ho aj v lekárni, alebo len na nete??? Ďakujem
Ahojte, dcerke sa stale opakuje zápal PND... aj mandlu nám už vybrali, ale soplíkov sa nie a nie zbavit, resp. stále sa vracaju, potom zatekaju (potom kasle - najma v noci...).. Má pocit plného nosa, pritom, ked fúkne, tak nič... noštek sa upcháva... ☹ Známa mi odporučila skusit jej dávat koloidne striebro... Ze vraj ona ho obj. cez net od niekoho... ze vyslo podstatne lacnejsie ako v lekárni... teraz sa s nou neviem spojit... Neviete mi niekto zo skusenosti niekoho doporucit? Dakujem
Ahojte, mam znamu, ktora predava koloidne striebro, okres NR, ak by ste mali zaujem ozvite sa mi kludne do IP 🙂
@zmajerikova a to kde si kupila ten pristroj na vyrobu KS? a kolko to stalo? dakujem
@babulka82 Ahoj pozri si na strábke www.emis.sk, v pdf sú tam aj ceny závisí od toho koľko striebra chceš vyrábať, ale odporúčam minimálne ten s miešačkov.
@maria444bb ahoj, prosim ta, mozem mi napisat ich nazov. Stale mala - 17mes. trpi na nadchu, zapal hrdla a potom sa prida kasel. Uz som z toho nestastna. Dakujem.
Ahojte, myslite ze je bezpecne aj pre 2mesacne dieta? uz mesiac mame sopliky, zistili mu zlateho stafylokoka, tyzden sme davali pymycon a ak to neprejde mame ist k Orl po nejake dalsie lokalne ATB...radsej by som skusila to striebro len neviem ci je pre take male bezpecne...a samozrejme ako upravit davkovanie...dakujem
ja ho kupujem na nete: http://www.evitaminy.sk/?partner=062363507E v zalozke koloidne striebro najdes aj blizsi popis na co vsetko je vhodne
ahojte, mam otazku, citala som, ze na 10kg vahy sa moze davat 2.5ml ks denne, my mame 14kg, cize 3.5ml ks, ale ked je ochorenie, zacinajuci kasel a soplik, ako casto a v akom mnozstve mozem ks podavat? dakujem pekne za odpovede 🙂
@maria444bb ake su to prosim ta homeopatika?
Ahojte mamicky, prosim vas, neviete mi poradit ohladne zmeny farby koloidneho striebra? Z nicoho nic zmenilo v priebehu pol hodiny farbu na ruzovu. Malej s nim vytieram a kvapkam do ocicka, nakolko sa jej opakovali zapaly a atb nepomohli. Tak som presla na koloidne. Zacina sa jej to lepsit a chcem pokracovat. Len zmenilo farbu a teraz nevi ci mozem, alebo nie? Dakujem za rady 🙂
Ahojte. Mám doma certifikované prístroje na koloidné striebro od firmy SILVER MEDIC (http://www.silvermedic.sk)
Ak by ste mali záujem Viem dodať čerstvo urobené koloidné striebro či zlato v BA a okolie BA.
Poštou ani kurierom koloidné striebro neposielam pretože koloidné striebro sa znehodnocuje ožarovaním (skener ,röntgen atď.) a je citlivé na chlad a teplo.
Chcem Vás len upozorniť ,že koloidné striebro z lekárne neodporúčam kvôli preprave a času skladovania.
Nikdy striebro nedávajte na kovovú lyžičku a nesmie dojsť ani do styku s plastom.
Dávajte si pozor na ponúkané striebra 20 ppm ,50 ppm a 100 ppm je to nereálne a nemá to nič spoločné so skutočnosťou. Každý takú koncentráciu som meral a nedosahovala viac ako 16-18 ppm.
Ak by ste mali záujem tu je môj e-mail charonarmata@gmail.com
V prípade ak by ste chceli len poradiť kľudne napíšte rád pomôžem 🙂
Pekný deň mohla by som to brať rspektvne sa natierať ak mám ťažkú formu psoriazi pustuloznu a som aj alergicka ks ďakujem poraďte mi prosím
Ahojte..poradi mi niekto? Mozem uzivat koloidne striebro, ked uzivam atb??

@mariagela ako si dopadla?pomohlo?