Koloidné striebro - vaše rady a skúsenosti
dávate ho detickam a s akým výsledkom
@17anit07 v lekarnach rozhodne koloidne nekupovat!!!!...oni vobec netusia naco to je a ako to treba skaldovat a vacsinou su to gajsty....fakt, ber od niekoho, kto to vyraba a je overeny....
@sorciera24 tak ho ozaj uz mozem vyliat este aj v chladnicke ho drzim
@sorciera24 a mozte mi niekoho poradit dakujem
@17anit07 vyssie som davala link, ja beriem od znameho tu: http://www.altermedic.sk/product/koloidne-strie...
@sorciera24 srdecna vdaka momentalne sme v zahranici ale ked sa vratim viem kde mozem bezpecne objednat 🙂
A kupoval už niekto cez koloidne.sk? Maju tam celkom dobre ceny,len neviem či je ako dobre?
mna tiez zaujima ake koloidne striebro kupujete,,a s akym ppm 10,15,20??? potrebujem hlavne na dychacie cesty,,opakovyný sopel, kasel, slzenie očiek. dakujem
http://www.evitaminy.sk/?partner=062363507E v zalozke koloidne striebro najdete blizsi popis
tak ja som objednala z anglicka vraj najlepsi distributory a prislo to v modrej plastovej flase s rozprasovacom, noo tak neivem ani ziadny popis uzivania, maly ma druhy krat vybratu nosnu mandlu, zase je chory asi ma nejakeho bacila v nose uz roky................ tak teraz neviem ci mu to dat, alebo nie ma to 25. tych jednotiek
ak ma niekto skussennost s uzivanim do nosa dakujem za info
jana
@jenny2009 ja objednavam uz roky cez altermedic ako je tu vyssie v debate link, a spokojnost, tmava sklenena flasa, podrobny popis, velmi dobra cena, mozete sa mejlom skontaktovat s nimi,radi odpovedia na vsetky otazky. a spokojne mu to davaj do nosa, najlepsie z malej flasticky od vincentky, hadam to pomoze a bacila zlikvidujete, drzim palce.
ja pouzivam pre vsetky deti naplaste s KS,ci uz na hrdlo od kaslu,na sopliky,na odreninky,...jedna naplast na vsetko
@17anit07 ahoj,pripajam sa ze ja som tiez kupila v plastovej flasi a tiez z lekarne. 🙂 tak to potom nema ziaden ucinok?
baby kolko mam davat kvapiek pri nadche ? do hrdla či do nosa či ako ? dakujem
od dnes ho idem skusit na plet, uvidim ake to bude mat ucinky.. mi to odporucila moja kozmeticka zevraj to je velmi dobre
@nikolal kludne si objednaj tu
http://www.koloidnestriebro.sk/index.php?page=m...
koloidne striebro treba skladovat mimo dosahu elektroniky , najlepsie v tme a suchu....
preco v tme??
ahoj, aj my sme kúpili KS a chcem sa opýtať koľko krát denne dávať do nošteka, dávam im to kvapkatkom s nasivinu a neviem koľko kvapiek a koľko krát denne. Ešte im vytieram noštek vatovou tyčinkou.
Ozaj a koľkokrát si ho môžem kvapkať ja 🙂
Ahojte dievčatá ,skúšali ste koloidne striebro aplikovať na tvár ?
Ahoj je tu niekto kto dáva koloidne striebro detičkami dvoj ročným piť?ako ho dávku jete známa mi odporúča 10ml tri krát dene ďalšia 2.5 ml 2 ročne dieťa cca 10kil.
Dakujem
@sorciera24 prosím vás aky konkretne máte na sopliky vám a detom
@sorciera24 to je na sopliky detom ? Tam píšu len o tvary pleti

na angínu, zapálené hrdlo...sme dostali od dr. 2 druhy atb..lokálne aj perorálne na použitie..nedávala som jej... iba to KS.. vyzliečila sa fajne bez atb. Už pri koncentrácii 10 ppm je KS účinnejšie ako antibiotiká s tou výhodou že na atb si baktérie vytvoria rezistenciu...na KS si nevytvoria... Som spokojná.. občas s tým malej aj zúbky umyjem..kôli dezinfekcii. Dávam to aj do krému s ktorým sa krémujeme.. Som spokojná. Počula som vraj aj na boľavé zuby je to dobré. Najúčinnejšie sa vstrebáva cez ústnu sliznicu...preto nieje potrebné veľké množstvo ale držať v ústach čo najdlhšie... 😉