Liečba rakoviny bez chemoterapie
Ahojte, v mojom okoli mám moju byvalu ucitelku ktorej nasli nador vo velmi skorom stadiu, nasledovala len operacia, preventivne oziare a dieta, tyzdne bola PN. Bolo to uz davno, stale zije a je zdrava.
Druha bola moja vtedy dobra kamaratka, diagnoza leukemia, prerusila skolu, asi rok sa trapila chemo a oziarmi na Kramaroch detskom oddeleni, vyzerala hrozne. Do 3. mesiacov sa jej to vratilo, podpisala reverz a povedala ze radsej umrie ako by znova mala zazivat to peklo. Viem ze bola na nejakej ociste, tak isto mala dietu a doplnky vyzivy. Uz je to cez 10 rokov a viem ze sa vyliecila. Ona o tom ale nechce rozpravat, tvrdi ze je to pre nu obrovsky tlak a zataz, ze ludia cakaju ze im da nejaky navod, vraj mala zlu skusenost ze niekto si pytal radu, napriek tomu umrel, a rodina povedala zle aj na nu, ze ma v tom aj ona prsty. Nie sme v kontakte a ona naozaj blokuje kazdeho kto zacne tuto temu, takze viac neviem. Na internete clovek najde hocico, preto by ma zaujimalo ci ma este niekto realnu skusenost s vyliecenim inou metodou?
Moja velmi blizka osoba ma rakovinu lymfatickych uzlin a bohuzial odmieta liecbu aj napriek tomu ze tento typ rak. sa dobre lieci. Rada by som vedela viac, na co sa pripravit ak teda chemo neabsolvuje. Dakujem.
@guudy Áno, neexistuje žiadna štúdia a žiadne vedecké dôkazy, ktoré by potvrdili účinnosť akejkoľvek samoliečby.
Dôverujem konvenčnej liečbe a na samoliečbu by som nemala odvahu.
No nepopierateľne existujú prípady, keď sa ľudia vyliečili z rakoviny bez konvenčnej liečby.
Ako to tu už niekto napísal, je to nevysvetliteľné, niečo medzi nebom a zemou.
@guudy Keby nieco take existovalo, uz davno by o takom zazraku vedel cely svet, nemyslite? ;) ..... úprimne? nemyslím si, že by o tom vedel už celý svet... samoliečba sa nedá speňažiť, na takejto úrovni vedomia a myslenia ešte nie je ľudstvo
@janettdamian vsetci sarlatani a liecitelia by to vyuzili, to mi ver.
@napetra su veci, ktore poriesila aj priroda a vela onko diagnoz bolo len zle zdiagnostikovanych a aj preto sa ludia "vyliecili" sami.
@napetra
@janettdamian
Velka cast zo zazrakov su podvodnici…vid spominany kanal apple cider vinegar..
Ak sa aj najde clovek, ktory to dokazatelne zvladol, tak je podla mna chybou v matrixe. Podobne, ako pan, ktory teraz zomrel…jeho krv zachranila miliony deti, ktore mali rh inkompatibilitu s matkou.
Podla mna nie. Svokra mala r.na priedusnici a metastazy v kostiach...brala chemo, oziare a aj chcemo na kosti. Operovat sa nedalo. Z kosti zmizla, na plucach zase ozilo, tak zase chemo. Min.rok sa stav pluc zhorsil, nakoniec zrazu po 10r sa nador zmenil a uz sa dal vybrat...aj s nefunkcnou castou pluc teda...ale konecne bolo po pol roku lepsie. Ale chova kozy a pila stale kozie mlieko.
Tu na mk bola uzivatelka, ktora prestala chodit na chemo pri lymfome a liecila sa sama. Zomrela a zostala po nej mala dcerka. Nick bubena. Je to hrozne citanie.
@euka210 ale krasny vysledok, ze minimalne 10 rokov je este tu.
@anonym_autor www.lieceniemm.sk
@anonym_autor ja sa liečim na rakovinu hlavy a krku, v sentinelovej uzline mi vyšli metastázy. Absolvovala som ťažkú a dlhú operáciu, PET CT nenašlo ďalšie metastázy v tele. Momentálne chodím na kontrolu na onkologické oddelenie každé tri týždne-odber krvi + raz za dva mesiace na sono. Žiaľ, na Slovensku sa preventívna liečba nepreplaca, tak ma "len" pozorujú.
Poznám osobne ženu, ktorá prekonala rakovinu, vyzerala hrozne, chudá, kosť a koža , stretla som ju po dlhej dobe usmiatu, zdravú, chcelo sa mi plakať od dojatia, že to dala - povedala mi len že sú veci medzi nebom a zemou.
Tie slova som pochopila po veľmi dlhom čase, keď som ,, dozrela,, aj ja.
@sante81 poznám takých viac. Napr.kamaratka 40+ karcinóm tesne pri rekte, stretla som ju náhodne cez týždeň, úplne vysmiata, plná života a pôvodné to mala pred pár rokmi dosť blbé.
Moja svokra aj svokor 80+ - už pár rokov majú výsledky ok, len svoje seniorske diagnózy.
Ujo 75 + - žalúdok mu zobrali komplet, pred 8r, behá po svete, lyžuje, jazdí na traktore a orie zahumienky
Ach jaj, co tu niektore popisali…
Uplne vsetko zalezi od konkretnej diagnozy, konkretneho druhu nadoru a konkretneho stadia, v ktorom sa rakovina riesi. Pri niektorych sa nedava ziadna pooperacna liecba, pri niektorych sa dava adjuvantna, pri niektorych proste musi byt, pri niektorych sa dava kombo liecba. To iste plati aj o ostatnych sposoboch liecby - ozarovanie, hormonalna, biologicka liecba, atd…
A dokonca sa pri niektorych dg dava chemo aj vo 4.stadiu. Cielom je zastavit progresiu, nie vyliecenie. Ked zlyha prva linia liecby, dava sa druha, tretia. Az ked uplne nic nezabera, tak sa presuva (v civilizovanom svete) pacient do paliativnej starostlivosti. Pacient tu moze byt lieceny par tyzdnov a zomrie, ale aj napr 10 rokov...
@guudy len tá doplním - záleží aj od stavu tela/ organizmu a iných diagnóz, ktoré pacient má

Osobne neverim na samoliecbu. Akukolvek. Neviem o ziadnej studii a vedeckych dokazoch, ktore by potvrdili ucinnost takehoto pristupu. Keby nieco take existovalo, uz davno by o takom zazraku vedel cely svet, nemyslite? ;)