icon

Má alternatívna medicína zmysel, keď klasická nevie pomôcť?

8. feb 2025

Vyskusali ste vy alebo niekto koho poznate alternativnu medicinu ako napr cinska, biorezonancia, akupunktura alebo hocico ine, ak vam klasicka medicina nevedela zistit pricinu problemov alebo ak zistovanie trvalo dlho? Nemyslim situaciu kedy klasicka liecba nezaberala

Strana
z2
julka828
24. mar 2025

@blanocka venujete sa homeopatikam vedeli by ste mi pomoct mam tazku depresiu s psychotickymi prejavmi

blanocka
25. mar 2025

@julka828 poslala som Vám spravu 😉

ruan
3. okt 2025
@akvi

Mám skúsenosť s akupunkturou, resp. s čínskou medicínou a mne veľmi pomohla na bolesti v krížoch. Klasická ma posielala po rehabilitaciach, ktoré mi nepomohli. Čínsky mi dal akupunkturu, už hneď v ten deň obrovská úľava a dal mi ešte x rád, čo robiť a nerobiť, plus som doma nahrievala body. Tiež využívam celostnu medicínu, ktorú by som teda ja osobne vôbec neradila k nejakej alternatívnej, pretože využíva presne tie isté laboratórne testy, plus ešte nejaké "alternatívne" a na základe nich ti celostny lekár určí možné príčiny problémov, resp. ti odporučí prevenciu, aby si sa tým problémom vyhla. Ide do hĺbky a hľadá príčiny, nedáva "tabletku na všetko", ako to robí klasická medicína.

@akvi Ahoj, prosím, vieš mi k tomu napísať viac - niekoho odporučiť (riešim zdrav. problém). Ďakujem.

Strana
z2