Máte skúsenosti s reiki?
Ahojte mamicky,
momentalne rozmyslam nad reiki na dialku? mate s nim skusenosti? ake? kto vas liecil? dakujem za kazdy nazor.
Ja tu nechcem nikoho odsudzovať, ale to hraničí všetko s bosoráctvom. A Úprimne, na to veríte ? Čo máš za problém, že ho chceš takto nezmyselne riešiť? Nech sa potom ľudia nečudujú, že sa im v živote nedarí, keď veria takýmto blbostiam....
čisté báznovstvo,rozprávala som s pár Ludmi čo tomu verili,no rozhovor to bol teda ako zážitok z marsu
ano, mam osobnu skusenost. moja mamicka aj ja sme pred rokmi boli na tom kurze a kratky cas sme sa tomu venovali. vdaka Bohu, som z toho vonku a urcite to nedoporucujem nikomu!!!
Reiky je metoda Zleho, nedavajte sa nikdy na nic podobne. Doverujte Bohu. Ja sa liecim len u beznych lekarov, ziadne homeopatika a pochybne techniky.
v-teba-dufam :TY NAOZAJ NEVIES co je REIKY...Rejki (podobne ako iné metódy) predpokladá existenciu energetických centier tela, tzv. čakier, a dráh - meridiánov. Ak sú čakry vyrovnané a v meridiánoch prúdi energia bez prekážok, je človek zdravý a vitálny./je to energia od Boha/
To čo tu čítam sú riadne hlúposti - s prepáčením. Pracujem s Reiki už niekoľko rokov aktívne a ani ja nemám žiadne popisované problémy a ani ľudia, ktorých som liečil. Bosoráctvo? Zlo? Toto väčšinou píšu ľudia, ktorí o tom vôbec nič nevedia a majú informácie z počutia. Niekto sa rozvádza? Zvalíme to na Reiki. A čo ak sa tí dvaja vadili už 10 rokov predtým??? Niekto má psychické problémy? Zvalíme to na Reiki. A čo ak má tie problémy dlhšie a hanbí sa priznať prečo???
Tí čo tak hlasno hovoria o Bohu často o ňom len hovoria a nie sú jeho súčasťou. Nadávať, osočovať to čo nepoznám, kritizovať - to je v súlade s kresťanskou morálkou? Ja sám som veriaci, ale kostol ku tomu nepotrebujem. Presne pre tieto hlúposti, ktoré sa odtiaľ zaslepene šíria. A odporúčam najskôr si o niečom o čom chcete písať nezmysly naštudujte, skúste, porozprávajte sa aj s ľuďmi, ktorí tomu rozumejú a nepočúvajte reči tetiek v kostole, ktorých niektoré názory by možno zaujali v stredoveku, ale nie v dnešnej dobe.
@sofhia ja mam pozitivnu skusenost s reiki, bola som u liecitelky, ktora sa tym zaobera. Nikdy som neverila na liecitelov a pod, ale mala som dlhodobo problemy s mechurom, u dr zakazdym antibiotika a caje, vracalo sa mi to aj 5x za rok, tak reku skusim nieco ine a odkedy som bola u tej liecitelky, mala som zapal len 3x a to uz uplynulo viac ako 10 rokov odvtedy... a chodilo k nej skutocne vela ludi, viacerym velmi pomohla
@andruska80 diky hod mi prosim jej meno do spravy, ci link, dik
Ja už mám reiki druhého stupňa vyše 20 rokov a som spokojný. A spokojný sú aj ľudia ktorých liečim.
Mám reiki 1. stupeň. Prečítal som ai čo tu ľudia píšu o zlých snoch psychike a pod.
Zlé sny spankové paralizi som mával aj pred reiki. Ale ak niekto pred reiki nikdy neriešil jemnohmotný svet tak sa môže stať že začnete vidieť cítiť počuť niečo čo v 3d svete nieje. Je na nás ako sa k tomu postavíme...Reiki z nás nespraví boha ani nás k nemu nepriblíži. Je to len prostriedok k jemnejšiemu svetu a ak sa s ním naučíme pracovať s láskou dokáže robiť zázraky...
A ešte chcem podotknúť že toto je len môj názor a pohľad na svet cez reiki.
jeden magor zo Zvolena mi skoro ex priatelku zabil. stretnuť ho vtedy tak mu pekne ručne stručne predam energiu mojej päste na jeho papulu
@sofhia ja mam pozitivnu skusenost s reiki, bola som u liecitelky, ktora sa tym zaobera. Nikdy som neverila na liecitelov a pod, ale mala som dlhodobo problemy s mechurom, u dr zakazdym antibiotika a caje, vracalo sa mi to aj 5x za rok, tak reku skusim nieco ine a odkedy som bola u tej liecitelky, mala som zapal len 3x a to uz uplynulo viac ako 10 rokov odvtedy... a chodilo k nej skutocne vela ludi, viacerym velmi pomohla
@andruska80 prosím kontakt na pani.dakujem

áno, veľmi zlú, venovala sa tomu jedna moja velmi dobrá kamoška a skončila z toho skoro v blázinci . ja by som neriskovala a nič také nepodstupovala... ona mala z reiki halucinácie a priam hrozostrašné sny takže nevedela ani spávať amusel jaj následne dávať čakry dohromady jeden skúsený liečiteľ.